Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
0
Favori
155.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrecalak

quote:

Orjinalden alıntı: Apo5

Ya beyler size bir soru sormuştum ama.Oyunu aldım,kurdum ve oyunu çalıştırdım buraya kadar hiç bi sorun yok.Fakat campaing vs. oyunun içine yani start tuşuna basıyorum.%97 ye kadar geliyor sonra game.dat diye bir hata ile karşılaşıyorum.Problemi anlayabilmiş değilim.İlgilenirseniz sevinirim...
    cd bozuk... git deiştir

cd bozuk değil büyük ihtimalle arkadaş hemen cevabı yapıştırmış ama durumun cd ile alakası yok.Emin olmadan ''git değiştir'' demezseniz daha iyi olur. Bazı bilgisayarlarda böyle bir uyumsuzlukdan kaynaklı bir ''game.dat'' hatası veriyor. Ben gayet sağlam bir cd'yi (ki iki tane arkadaş o cd ile oynamıştı oyunu) yüklememe rağmen aynı hata ile karşılaştım. Patch de bir işe yaramaz. Büyük ihtimalle oyunu orjinal almadığın takdirde açılmayacaktır

d3dx9_27.dll dosyasının hatayı düzelttiğini duydum.http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27 dan indirip deneyin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badeasbull -- 12 Nisan 2006; 20:38:12 >

• quote:

game.dat hatası veriyor.Uyuz etti beniiiCd yi değiştirdim yine aynı hatayı verdii

hocam diretx in son sürümünü yükle yada d3dx9_27.dll dosyasını internetten inndir system veya system32 klasörünün içersine yükle düzelir

buarada oyunu tekrar yükledim düzelmedi bendeki spitfire versiyoynu acaba ondan mı direk kuruyor oyunu 5 küsür gb da yer kaplıo :(

• quote:

Orjinalden alıntı: tbederli

quote:

game.dat hatası veriyor.Uyuz etti beniiiCd yi değiştirdim yine aynı hatayı verdii

hocam diretx in son sürümünü yükle yada d3dx9_27.dll dosyasını internetten inndir system veya system32 klasörünün içersine yükle düzelir

Teşekkürler abi şuan indiriyorum dosyaları....

quote:

quote:

Ya beyler size bir soru sormuştum ama.Oyunu aldım,kurdum ve oyunu çalıştırdım buraya kadar hiç bi sorun yok.Fakat campaing vs. oyunun içine yani start tuşuna basıyorum.%97 ye kadar geliyor sonra game.dat diye bir hata ile karşılaşıyorum.Problemi anlayabilmiş değilim.İlgilenirseniz sevinirim...
    cd bozuk... git deiştir

cd bozuk değil büyük ihtimalle arkadaş hemen cevabı yapıştırmış ama durumun cd ile alakası yok.Emin olmadan ''git değiştir'' demezseniz daha iyi olur. Bazı bilgisayarlarda böyle bir uyumsuzlukdan kaynaklı bir ''game.dat'' hatası veriyor. Ben gayet sağlam bir cd'yi (ki iki tane arkadaş o cd ile oynamıştı oyunu) yüklememe rağmen aynı hata ile karşılaştım. Patch de bir işe yaramaz. Büyük ihtimalle oyunu orjinal almadığın takdirde açılmayacaktır

Eywallah birader tbederli nin dediği dosyaları indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apo5 -- 12 Nisan 2006; 20:42:21 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tbederli

quote:

Teşekkürler abi şuan indiriyorum dosyaları....

quote:

quote:

cd bozuk... git deiştir

Eywallah birader tbederli nin dediği dosyaları indiriyorum

arkadaş oyunu orjinal almazsan düzelmez diyordum ama verdiğim linkten indirirsen hallolabilir de dosyayı Windows daki system dosyasına mı yükleyeceğiz ben de deniyeyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badeasbull -- 12 Nisan 2006; 21:24:13 >

• Ya arkadaşlar bu oyun çok kısa değil mi? İyilerle campaign e başladım çok kısa sürdü. Don guldur u ele geçirince bitiyor di mi? Sonra minastrith demosu falan giriyor... Ohooooo, bu ne ya böyle...
  • Neden hiç ss koymuyorsunuz, fikir edineyim dedim oyun hakkında, görsel bişey bulamadım...

• yeni oynayanlar oyun hakkında ne düşünüyosunuz?
  • selam arkadaşlar. iyilerle oynuyorum ve don guldura geldim ancak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım bu mordorun trolleri ölümsüz oldu. daha doğrusu tek bir troll ölümsüzleşti enerjisi sıfır gözüküyor ama bütün ordumu bütün üssümü darmadağın etti. acaba mordorun bu tür bir büyüsümü var yoksa programda oluşan bir hata mı bu?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vasago

selam arkadaşlar. iyilerle oynuyorum ve don guldura geldim ancak şöyle bir sorunla karşı karşıyayım bu mordorun trolleri ölümsüz oldu. daha doğrusu tek bir troll ölümsüzleşti enerjisi sıfır gözüküyor ama bütün ordumu bütün üssümü darmadağın etti. acaba mordorun bu tür bir büyüsümü var yoksa programda oluşan bir hata mı bu?
    yardımcı olursanız sevinirim.

Hata oluşmuş... Bende de olmuştu... Dol Guldur'de trol ölümsüzleşmişti. Ama bende aynı yerde takılmıştı. Kımıldamıyordu...
  • Arkadaşlar yardım lütfen game.dat ile ilgili lütfen bi okuyun

Dediğiniz herşeyi yaptım ekran kartınını driverını güncelledim,d3dx9_27 dosyasını system klasörü içine yükledim,1,02 patch'inide yükledim ama hala bi tık yok aynı sorun aynı sorun

Bişey ilgimi cekti oyuna girdiğimde setting sayfasında versiyon hala 1,00 gözüküyo acaba patch'ki yükledikten sonra oyunun klasöründe bişeymi yapacam??
    Çünkü patch'ki yükledikten sonra şöyle bi msj geliyo

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    Patch successful
    please refer to launcher.txt or patch.doc
    files in your Battle for midddle earth 2 directory for a list
    of changes included in this patch.
    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    Acaba ne diyor bişey yapmam gerekiyomu kafayı yiyecem
    cok uzun yazdım sorry

• 1.02 patch in linkini pm atarmısın??
  • patch 1,02
    http://www.gamershell.com/download_13064.shtml

game.dat dosyasını çözen varmı çözen varsa nası çözdüğünü bizede söylesin

ekran kartım geforce mx 440 64mb
    sorunu çözen varsa lütfen yardımmmmmmmmmmmmm

• benim bildiğim kadarıyla oyun nvidia nın mx serisi ekran kartlarını desteklemiyor. oyunun readme sinde bu yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

benim bildiğim kadarıyla oyun nvidia nın mx serisi ekran kartlarını desteklemiyor. oyunun readme sinde bu yazıyor

64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports
    cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and
    the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not
    supported.

Aynen öyle.Yıkıldım bir anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naix_tr -- 14 Nisan 2006; 19:58:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: naix_tr64 MB GeForce3-class video card. The game only officially supports
    cards with ATI (Radeon 8500 or greater) and Nvidia chipsets, and
    the Intel GMA 900 and GMA 950 products. The GeForce 4 MX is not
    supported.

Olamazzz

• kaldı benim 450 mb 24.00 da biter
  • hele şükür yükleme bitti oyun çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeDeT_ -- 17 Nisan 2006; 9:41:36 >

• kısaca oynaması o kadarda kolay değil...

• yaw amma olay olmuş yaf bi ugramadım bi dolu olay olmuş. tmm bizde insaniz hata yapbilirz dimi ama ole ugraşcana gitsin deiştrsin da kolay
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.