Şimdi Ara

Lost'u Tekrar İzleme Dürtüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında az izlemiyoduk ondan sonra da hiçbir diziyi o heyecanla izlemedim. Ne diyorsunuz tekrardan izlenir mi? Sawyer jack kate ne karakterlerdi bee

İlk izlenildiğinde verdiği tadı da verir. Hele üzerinden 3-4 sene geçtiyse hiç durmayın başlayın derim. LOST efsanedir.

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

İzlenir hocam izlenir

İlk izlenildiğinde verdiği tadı da verir. Hele üzerinden 3-4 sene geçtiyse hiç durmayın başlayın derim. LOST efsanedir.

İşte zamanında haftada bir izliyorduk anlık takip ediyoduk valla fena sardım başlarım gibi duruyor

Orijinalden alıntı: Böck

quote:

İzlenir hocam izlenir

İşte zamanında haftada bir izliyorduk anlık takip ediyoduk valla fena sardım başlarım gibi duruyor

Ben zamanında izlemedim. 2011 senesinde izledim bittikten sonra. Sonra 2012'de bir daha izledim. Düşünün artık

Sizde dürtü varsa hiç durmayın başlayın. Ben olayları biraz unutunca ayrıntıları falan yeniden başlarım. Gözümde en iyi dizi odur çünkü

• Şu diziyi 1.sezon ortalarına kadar izledim arkadaş boşuna izleme dedi finali berbat tüm zamanın boşa gider dedi ve bende final hakkında olan spoiler ları okudum hevesim kaçtı şimdi görüyorum millet efsane falan yazıyor izlesem mi diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • İzleyeceğin yeni ve güzel diziler varsa onları seyret. Ne zaman onları bitirdim dersin o zaman Lost'u tekrar izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 26 Mart 2014; 11:18:31 >

Orijinalden alıntı: Ed Wood

İzleyeceğin yeni ve güzel diziler varsa onları seyret. Ne zaman onları bitirdim dersin o zaman Lost'u tekrar izle.

Prison Break Lost Breaking Bad sadece bu oyunları izledim

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Şu diziyi 1.sezon ortalarına kadar izledim arkadaş boşuna izleme dedi finali berbat tüm zamanın boşa gider dedi ve bende final hakkında olan spoiler ları okudum hevesim kaçtı şimdi görüyorum millet efsane falan yazıyor izlesem mi diyorum

O arkadaşının bir mok bildiği yok hocam kusura bakma da

Ayrıca okuduğun o spoilerler garanti veriyorum %100 yalan uydurma şeylerdir. Ortada birsürü bilgi dolanıyor.

Çok yanlış yapmışsınız bırakarak. Bence devam edin.

• lost iyidir hoştur fakat tekrar izlenir mi derseniz ? Kesinlikle hayır derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonusum

aradan 5-6 sene geçecek hafızalardan silinecekki tekrar izlensin.

Valla ana konuyu hatırlıyorsam da detayları unuttum baya gözümü korkutan 7 sezon çok uzun olmasa anında başlayacağım da gözümü korkutuyor

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Bende güzel bir torrent linki bulsam indirecem.Dublajlı mı izlesem , altyazı mı izlesem acaba.İngilizcem yok , popüler yapımlara güzel dublaj yapılıyor genelde.

Kesinlikle altyazılı izleyin kesinlikle

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Şu diziyi 1.sezon ortalarına kadar izledim arkadaş boşuna izleme dedi finali berbat tüm zamanın boşa gider dedi ve bende final hakkında olan spoiler ları okudum hevesim kaçtı şimdi görüyorum millet efsane falan yazıyor izlesem mi diyorum

O arkadaşının bir mok bildiği yok hocam kusura bakma da

Ayrıca okuduğun o spoilerler garanti veriyorum %100 yalan uydurma şeylerdir. Ortada birsürü bilgi dolanıyor.

Çok yanlış yapmışsınız bırakarak. Bence devam edin.

Boş zamanımda ve ya haftada 2 bölüm izlerim hocam o kadar kişi efsane diyor izlemek lazım

• bütün diziyi toplam 3 kere izledim. hala izleme dürtüsü yok değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.