Şimdi Ara

Lost Planet: Colonies™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Adı: Lost Planet: Colonies

Yapım: Capcom

Dağıtım: Capcom

Türü: Third Person Shooter

Platform: Pc, XBox360

Çıkış Tarihi: Çıktı

Multiplayer: Max 16

Konu:

Yeni Multiplayer modu: Humans VS Akrid
    4 yeni harita,
    Yeni oynanabilir bayan karakter,
    10 yeni silah,
    Yeni yaratıklar,
    Bölüm sonu canavarları için Trial Battle ve Score Attack modu,
    360 ve Pc oyuncuları birlikte oynayabilecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 2 Haziran 2008; 0:22:54 >

• Lost Planet: Colonies is the first expansion to Lost Planet: Extreme Condition.

Ek paket olacak heralde...
  • yahu daha dur ne resim var ne de belli bişivar konu kapma yarışuına girdiniz heralde heralde lafını hiç sevmemde kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 6 Şubat 2008; 19:05:57 >
  • Bu ayın son günlerinde PlayStation 3 ile tanışacak olan Capcom yapımı Lost Planet'ten bir sürpriz var: Capcom, herhangi bir resmî açıklama yapmamasına rağmen Amerikan ESRB'sine Lost Planet: Colonies'i onaylatmış durumda. Oyunun platformları olarak PC ve Xbox360 görünürken, Capcom Avrupa bu konuda yorum yapamayacağını, Capcom Amerika ise "hatta kalmamızı" söylüyor.

Capcom'dan gelen tepkiler oyunun varlığını garanti eder nitelikte, ancak henüz oyunun tamamen yeni bir oyun mu, yoksa ek paket benzeri bir eklenti mi olduğunu şimdilik anlayabilmemizin imkânı yok -"colonies" ipucu dışında. Bu ay yapılacak olan GDC, tozlu zeminin kabasını alacak süpürge olabilir.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92103

• quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

yahu daha dur ne resim var ne de belli bişivar konu kapma yarışuına girdiniz heralde heralde lafını hiç sevmemde kusura bakmayın

+1
  • ne olursan ol yine gel.
  • hee daha ilkini oynamadım nese exp cıksn bereber oynarım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çıksın çıksın ilki gibi süper olur kesin
  • Birde oyunun sonunda hafızamızı kaybediyorduk bunda ne olacak ki Birde heryer yeşillik oluyordu kar değilde yeşillikler içinde mi oynayacaz
  • ilki berbattı bence...tam capcom işi artislik kaynıyodu oyun...wala daha oyunun başlarında sildim...benim anlamadığım ve gerçekten aşırı derecede gıcık kaptığım bi detay vardı oyunda.belki size çok önemsiz geliodur belki de dikkat etmemişsinizdir kaptırmışsınızdır kendinizi oyuna ama hocam herif yürürken sağa sola dönünce resmen kalas gibi oluo ya hani nasıl anlatiim herifler o animasyonu yapmamış.misal ileri giderken sağa gitsin diye ' D ' ye basıosn adam birden dönüo yani bööle resmen kare değişio........amaaaaan işte anlayın yaf nasıl anlatılırki zaten bu :P....ben bu detaya gıcık oldum oynarken gözüm çarpıodu sürekli......bence capcomun yaptığı en iyi iş RESİDENT EVİL 4 ...eski arcade oyunlarını saymıorm hepsi birer şaheser
  • Japonya'nın sayılı oyun dergilerinden Famitsu'nun haberine göre Xbox 360 ve PC için çıkacak Lost Planet: Colonies detayları gün yüzüne çıktı.

* Yeni Multiplayer modu: Humans VS Akrid
    * 4 yeni harita
    * Yeni oynanabilir bayan karakter
    * 10 yeni silah
    * Yeni yaratıklar
    * Bölüm sonu canavarları için Trial Battle ve Score Attack modu
    * 360/PC oyuncuları birlikte oynayabilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 13 Mart 2008; 9:45:36 >
  • Pehh bende 2. oyun yolda sanmıştım ek paketi salla.
  • Tüh bende yeni oyun sanmıştım
  • Bunlar da ilk yayınlanan resimler...

• beklemedeyim...
  • Resimler için sağol nForcer.
  • Daha resim var, görmek isteyenler için:
    http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12703
  • Bölüm sonu canavarı ... Yok kalsın . İlk oyunun sonuna kadar dayandım , lakin son boss'a gelince "napıyorum ben" diyerekten oyunu sildim .

Sevenleri için güzel bir haber ama , aynı konsept devam edecekse ben almayayım .
  • Bölüm sonu bossları olmasa ben bu oyunu oynamam o kadar diyorum!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.