Şimdi Ara

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy ve COD: WW2 Hepsi 68 TL (Humble Bundle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Humble Bundle abonelik sistemine 12 dolara (68 TL) üye olarak Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy ve Call of Duty: WWII'ye Steam üzerinden kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. her ay 12 $ kesilmemesi için aylık aboneliği iptal etmeniz gerekir.

Steam'de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 164,00 TL, Spyro Reignited Trilogy 164,00 TL ve Call of Duty: WWII 209,00 TL.

Not: Web sitesinde Kasım 1'de yeni oyunlar da eklenecek diyor.

Humble Bundle
    November 2019 Humble Monthly
    https://www.humblebundle.com/monthly

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 5 Ekim 2019; 23:3:50 >

• Uzun süredir yapılan en iyi monthly bundle.
  • 20 küsur sene önce ps'de ne oynadık bu muhteşem oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun eklenecek daha. Onu da ilk mesaja yazın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl oluyor bu? Üye oluyoruz, sonrasında Steam kodu mu veriyor bize?
  • oytunjo kullanıcısına yanıt
    Üye olup satın alıyosun.vitrindeki oyunları hemen ediniyosun yanlış hatırlamıyorsam ayın son cuması diğer oyunlarda listeye ekleniyor ekstra ücret gerektirmeden ama sonradan eklenen oyunlar vitrindekiler kadar iyi olmuyor genelde

Edit:evet hepsi steam key

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 5 Ekim 2019; 21:29:11 >
  • Diger oyunlar nedir. sitede 10 oyun gorunuyor oyunlari mi kastediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident evil village pri 90 tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

Üye olup satın alıyosun.vitrindeki oyunları hemen ediniyosun yanlış hatırlamıyorsam ayın son cuması diğer oyunlarda listeye ekleniyor ekstra ücret gerektirmeden ama sonradan eklenen oyunlar vitrindekiler kadar iyi olmuyor genelde

Edit:evet hepsi steam key
    Çok teşekkürler hocam. One X'e almak istiyordum Spyro'yu. 150 TL'ye anca düştü yani. Burada üstüne Crash falan alıyoruz.
  • Forumdakiler ortaklaşa alabilir bence oynamayacağınız oyunları denk getirip.

Edit: ben almicam fikir önerisi sadece :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 5 Ekim 2019; 22:5:24 >
  • 69.10 TL çekti. Gayet iyi fiyat gerçekten. Yeni gelen oyunlardan da biri Far Cry 3, Bioshock falan olursa nefis olur.
  • Ref linkinizi biriyle paylaşırsanız ve aylık üyelik alırsa size 8 $ (Dolar) veriyor mağazada harcayabilmeniz için
  • COD: WW2 MP oyuncu sayısı nasıl ? Değer mi?
  • Arkhelaos A kullanıcısına yanıt
    3k civarı ama hiç oynamadım

• Xbox olsaydı alırdım da pc kaldırmaz benim

• quote:

Orijinalden alıntı: pharm4vita

3k civarı ama hiç oynamadım
    Peki hocam steamden oyunu kurmaya çalıştığımızda ne kadarlık bir alan istiyor?
  • Arkhelaos A kullanıcısına yanıt
    Steam de 90 gb yazıyor kapladığı alan

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler. Aboneliği başlatıp oyunları aldım fakat aboneliği şimdi iptal etsem bu ay verilecek diğer oyunlara yine de sahip olacağım değil mi?
  • Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 6 Ekim 2019; 22:7:11 >
  • COD WW 2 çok iyi olmuş tamam ama diğer oyunlar nedir aga. Animasyon oyunlar 150-160 tl mi gerçekten şaka gibi.

• WW2'de zombi horde modu var mı? Yani pakete dahil mi yoksa satın almak mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 7 Ekim 2019; 2:38:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.