Şimdi Ara

LOST!!!!!!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
31.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: black_hawk07

ULAN HATUN GİTTİ ELİMDEN MORALİM ÇOKKKK BOZUK!!!!

LOST!!!!!!!!

• quote:

İlk bölümün 5 Milyon doları bulan maliyeti, yapımcı müdürün işten kovulmasna neden olmuş. Sonra gördükleri ilgi karşısında önüne kırmızı halılar sererek yeniden davet edeceklerini bilmeden tabii.

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

İlk bölümün 5 Milyon doları bulan maliyeti, yapımcı müdürün işten kovulmasna neden olmuş. Sonra gördükleri ilgi karşısında önüne kırmızı halılar sererek yeniden davet edeceklerini bilmeden tabii.

Komik
    "Döğüş Kulübü"
  • Arkadaşlar Southpark gibi karakterleri var Lostun.Bunun tişörtlerini yaptırmayı düşünüyorum acaba ne düşünüyorsunuz ilgi görür mü?satış fiyatını ise 15-20YTL arası düşünüyorum.Mesela örnek foto aşağıdadır.
     LOST!!!!!!!!

Orjinalden alıntı: iRoNY

Arkadaşlar Southpark gibi karakterleri var Lostun.Bunun tişörtlerini yaptırmayı düşünüyorum acaba ne düşünüyorsunuz ilgi görür mü?satış fiyatını ise 15-20YTL arası düşünüyorum.Mesela örnek foto aşağıdadır.
     LOST!!!!!!!!

Bunları ne zamandır arıyordum.

• bu zamana kadar dizilerden oldum olası hep nefret etmismdir.... bır gun merak edıpde kardeslerımın sabaha kadar seyrettıklerı lost u ızleyene kadar..... bir hafta once basladım seyretmeye ve su an sezon 2 nın 12 . bolumundeyım.... sabahlara kadar seyredıyorum... iş yerınde kafayı yıyorum yaww...... aksam olsada eve gıdıp sabaha kadar LOST çaksam diye...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 14 Ocak 2007; 14:51:10 >

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

bu zamana kadar dizilerden oldum olası hep nefret etmismdir.... bır gun merak edıpde kardeslerımın sabaha kadar seyrettıklerı lost u ızleyene kadar..... bir hafta once basladım seyretmeye ve su an sezon 2 nın 12 . bolumundeyım.... sabahlara kadar seyredıyorum... iş yerınde kafayı yıyorum yaww...... aksam olsada eve gıdıp sabaha kadar LOST çaksam diye...........

3. sezon 6. Bölüme geldiğinde kendini kötü hissedeceksin.

Orjinalden alıntı: waraxe

kafada halka olanlar rahmetli ama rose ölmedi ki ben mi hatırlamıyorum yoksa

.............Spoiler.................

Ona bakarsan Ana Lucia'da öldü ama halka yok buna ne diyeceksin :)
    Bence kanatlılar ölenler, bu LOST PARK da ikinci sezon başında hazırlanmış yani Eko, Ana L. neyin ölmemişti daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jodie -- 15 Ocak 2007; 10:59:53 >
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • ||||||||||||||**************Spoiler**************||||||||||||||

Ulen Jack 'in sevgilisi meğerse akvaryumdaki hatunmuş işe bak

Orjinalden alıntı: Jodie

quote:

Orjinalden alıntı: waraxe

kafada halka olanlar rahmetli ama rose ölmedi ki ben mi hatırlamıyorum yoksa

.............Spoiler.................

Ona bakarsan Ana Lucia'da öldü ama halka yok buna ne diyeceksin :)
    Bence kanatlılar ölenler, bu LOST PARK da ikinci sezon başında hazırlanmış yani Eko, Ana L. neyin ölmemişti daha.

spoiler---------------

eko olmeden once tartısıyoduk biz ekodaki halkayı sonuc malum:) rose'un da pek yaşıcağını zannetmiyorum şaka bi yana dogru diyosun ama o halkalar nedir peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waraxe -- 20 Ocak 2007; 4:22:42 >

• yeni sezon başladımı?????????????
  • Yaw 5 günde 54 bölüm izledim.Rüyalarımda gördüklerimi de sayarsanız 100 bölümü bulmuştur. Hastası oldum dizinin. Dizinin tahmin edilebilirliği bir yönden bakıldığında aslında çok kolay.Fakat sorun tahmin ettiğiniz senaryo sayısında. Gidişata göre o kadar çok senaryo tasarlıyabiliyorsunuz ki(senaristleri tebrik etmek lazım,kesinlikle iyi bir iş çıkarmışlar) sayısal loto oynamak gibi birşey oluyor. Umarım bu durum şubat 7 den sonra da devam eder. Ama umarım işi fazla cıvıtmazlar.Toplamda 6 sezon olacağına şoole sağlamından öz 4 sezon olursa çok iyi olur(para meselesi tabi, ne olacağı belli olmaz).(spoilerimsi) Ayrıca bence bizim Cek le keytin olmaması daha iyi, keyt biraz pisikolocik deli gibi,yani tam savyırlık. Bu arada bence adayı,rüyaları ve şu bizim zıpçıktı dumanımsıyı tek bir bilgisayar(yapay zeka) veya kişi yönetiyor ve kendince bir "bbg" türü(ama biraz daha vahşi ve kanlısı) gibi birşey düzenliyor(buda benden olsun dedim )

•  LOST!!!!!!!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.