Şimdi Ara

LOST!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
31.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene başında digitürk te başlayan ve aralıkta
    2. sezonu yayınlanacak olan LOST dizisini
    izleyen varsa, buradan yorumlayabiliriz.

Ben internetten indirerek, amerikada yayınlandıktan
    hemen sonra izleyebiliyorum. anladığım kadarıyla
    türkiyede de epey sıkı takip eden var.

çok sürükleyici bir dizi.amerikada epey olay yarattı
    diyebilirim. dünya kadar ödül felan aldı.internette en çok
    indirilen ve forumu olan dizi..

kısaca hikaye şöyle; pasifikte bir uçak kazasıyla tropik bir adaya
    düşen ve sıradışı görünen insanların başından
    geçen mistik olaylar..
    dizide tonla çözülmeyi bekleyen gizemli olay var..ve her bölüm
    yenileri ekleniyor.. meraktan ölüyosun..ve kafa patlatıyosun..
    amerikada binbir çeşit teori var dizinin gidişatıyla
    ilgili..biz de herhafta evde 3-4 arkadaş merakla takip ediyoruz.
    umarım görüşlerimizi buradada paylaşabiliriz.

dizi hakkında yorumu olan varmı?

neyse ben arkadastan 2 dvd aldım arkadaş çok süper bi dizi demiştide vermişti

23 bölümü 3 günde izledim şimdi verceği 24 ve 25. bölüm (ilk sezon) ve 2. sezon
    (galiba en son 7 ye gelmiş) sabırsızlıkla bekliyorum...

herkese öneririm tek kelimeyle mükemmel...
  • Digitürk e aboneyken hiç kaçırmazdım ama aboneliğimi iptal ettirdim. Hep aynı filmleri yayınlıyorlardı. Sıkıldım artık.
    Şindi adsl de kotayı doldurcam diye (6 GB) daha çok yeni film izliyorum. Kalite bi film arşivim oldu.
    Bazen kotayı 1-2 gb aşıyoruz ama olsun
  • çok ba$arılı bi dizi kesinlikle.. tüm arkada$ grubuma vs bula$tı.. keyifle izleyip arkasından atıp tutuyoruz :)
    11 ocak'ta 2. sezon 10. bölüm yayınlanıcak.. 4 gözle 12 ocak'ı bekliyoruz :D
    yaratık mıdır nedir burnunun dibine geldi, herifin gıkı çıkmadı valla!!
    helal olsun diyorum.
    bide polis hatunu çok tepki aldı diye biraz sempatik göründürmeye çalışmışlar. bu hafta gözüme epey hoş gözüktü
    diziyi kaçıranlar; harbiden de bu diziyi "kaçırıyorsunuz"..o kadar söyliyim..

donanımhabercilerden de bu kadar az katılım beklemezdim bu diziyle alakalı..
    hadi yaw..biraz tempo!!
    slm

Grabit die bi yere üye oluyorsunuz 1-24 bölümleri arası hep var

http://www.mininova.org/get/203072
    Lost Room tadında dizi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonunda amerika yı yakaladım gerci buna sevinmek yerine üzülüyorum cunku artık herkes gibi bi bolum icin bir hafta bekleyeceğim. Dizi amerikada her carsamba yayınlanıyor yani yarın gece 2.sezon 12. bolum cıkacak.

lost ta favori karakterinizin sorulduğu bir konu actım cevapları bekliyorum...
  • Çok seviyorum. Hiçbir bölümünü kaçırmadım, dvd'sini bulursam da alacağım. Verilen paraya değer çünkü. Bu kadar sürükleyici bir dizi hayatımda seyretmedim ben. Her hafta salı gelsin diye bekliyorum
  • 3 gün önce gittim ve lostun ilk sezonun tümü ve 2. sezonun 9 bölümün aldım.VE izlemeye basladım dizi o kdar güzelki insan basına oturdumu kalkmak nedir bilmiyor.YArına sadece 4 bölümüm kaldıARtık bnde bir hafta beklemek zorundayım
  • harbiden harika dizi bende tw den değil ama divxler iwar ordan takip ediorm yeni başladım izlemeye ilk sezonun 16. bölüme kadar geldim daha...
  • Benim için tüm zamanların en iyi dizisi olmaya aday...Bu diziye yeterli ilgi olmamasının sebebi dizinin açık bir kanalda yayınlanmaması....Sadece download meraklıları bu diziyi biliyorlar...Bir de Dijitürkçüler..."Gizem" kelimesi bu dizi ile gerçek anlamına kavuşuyor. Tek kelimeyle muhteşem...
  • 2. sezonun ilk 10 bölümü divx olarak elimde var hocam.
    Benim bildiğim Amerikan ABC kanalı veriyor bunu. Bu kanal hangi uydudan yayın yapıyor? Bir de başka veren kanal var mı ? (DT hariç)
  • Arkadaşlar tabiki Lost'u bende her salı kaçırmamaya özen gösteriyorum ama aldığım bilgilere göre bu dizi amerikada çarşambaları yayınlanıyormuş ve burda bir arkadaşım her hafta indirdiğini falan söylüyor ama zannedersem sadece benim fanatikliğimi bildiği için birazda atıyor, sizden ricam nerden indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü orda yayınlandıktan sonra burda da benden daha fazla fanatikleri olduğunu düşündüğüm arkadaşlar hemen alt yazısı ile birlikte dvd kalitesinde indirebiliyorlarmış nerelerden indirildiği konusunda çok cahilim ve yardımlarını rica ediyorumm(en son digitürk te 32.bölüm yayınladı)

dizi zaten biter bitmez torrent e veriliyor yani perşembe sabahı bilgisayarını actıgında indirebilirsin....

amerikada hd (high definition) yayınlandığından rip i de gayet kaliteli oluyor.
  • 
Sayfa: 1234...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.