Şimdi Ara

LOST!!!!!!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
31.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani bu Tv dizisinden uyarlanmıştır Lost Nesli Tükenen Tür adlı kitabı Cathy Hapka yazmış
  • ekşi'de susanash nick'li bir yazar var,muhtemelen lost hakkındaki butun kitapları okumus,kanaatimce amerikada yasiyor,turkçe basılı olmayanları da okumuş,yorumları muthiş,daha once de bahsetmiştim,onun entry'lerine bir bakın isterseniz

Orjinalden alıntı: b_sevki

ekşi'de susanash nick'li bir yazar var,muhtemelen lost hakkındaki butun kitapları okumus,kanaatimce amerikada yasiyor,turkçe basılı olmayanları da okumuş,yorumları muthiş,daha once de bahsetmiştim,onun entry'lerine bir bakın isterseniz

bakmak istemiyorum,dizinin tadı kaçsın istemem çünkü
    spoiler
    spoiler
    bilerek üç kez alta alta spoiler ve ayrietten bu satirlari yazdımki okumak istemeyen birinin gozü kaymasın,bu kelimelere kadar okumuşsanız artık bundan sonrası için benden gunah gitti,daha ne kadar uzatayım
    ahanda geldi spoiler ,dikkat ediniz teori falan değil resmen spoiler;jack ile kate ilk olarak adada tanışmadılar,hatta aynı ortak amaç için düşen uçakta idiler
    artık nasıl tanışmışlar,amaçları neymiş,----------->susanash

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

ekşi'de susanash nick'li bir yazar var,muhtemelen lost hakkındaki butun kitapları okumus,kanaatimce amerikada yasiyor,turkçe basılı olmayanları da okumuş,yorumları muthiş,daha once de bahsetmiştim,onun entry'lerine bir bakın isterseniz

• quote:

evet bende okuduktan sonra nasıl pişman olmuştum ,ondan okudugum sadece bir seyi paylasayım;
    spoiler
    spoiler
    spoiler
    bilerek üç kez alta alta spoiler ve ayrietten bu satirlari yazdımki okumak istemeyen birinin gozü kaymasın,bu kelimelere kadar okumuşsanız artık bundan sonrası için benden gunah gitti,daha ne kadar uzatayım
    ahanda geldi spoiler ,dikkat ediniz teori falan değil resmen spoiler;jack ile kate ilk olarak adada tanışmadılar,hatta aynı ortak amaç için düşen uçakta idiler
    artık nasıl tanışmışlar,amaçları neymiş,----------->susanash

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

b_sevki,yazdığın şeyi okudum ve okuduklarım beni de çok memnun etti çünkü bende böyle birşeyler düşünmeye başlamıştım(tabi kendim uydurmadım bi yerlerde okumuştum)
    bu konuyu bi ara pmden konuşuruz olur mu?şimdi burda arkadaşlar yanlışlıkla okurlarsa ayıp olur

• lostla ilgili birşey yazacağım ve sizinde konu hakkındaki fikrinizi öğrenmek isterim
    şimdi;hepimiz biliyoruzki Sun ve Jin ile ilgili bölümde Sun ı bekleyen bir araç var ve gözlüklü kadın o aracın 11:15te orada bekleyeceğini söylüyor
    yani 11:15 te Jin bilet kuyrugunda görülüyor
    ama artık herkesin bildiği gibi uçağın kalkış saati 8:15,yani burada ya senaristlerin yaptığı bi hata var ya Sun a söylenen saat Kore saati(ki bu biraz imkansız ayrıca Sun'ın bi ara saate baktığınıda görüyoruz) yada bu zaman farklılığıda dizinin gizemlerinden biri
    evet siz neler düşünüyorsunuz?

bu kısmı başka bi sitedede okumuştum:ethan rom ve juliet evlilerdi(zaten 3. sezonda ethanın juliet in evinin bahçesinde birşey tamir ettiğinide görüyoruz) ve ben linus un deneylerinden biri yüzünden hamile juliet çocuğunu kaybediyor(ben linus u bu yüzden sevmiyor)dikkat ederseniz 3. sezonun ilk sahnelerinde julietin ağlamaklı bi hali var

bu kısmıda ben düşündüm:şimdi hepimiz biliyoruz ki ethan rom çok kuvvetli bi erkekti,charlie yi tek koluyla havaya kaldırdı ve jack i iyi benzetti
    3. sezondada jack kaçma girişiminde bulunduktan sonra juliet attığı tek yumrukle jack'i bayılttı
    şimdi birinci düşüncem:bence ben linus,ethan ve juliet üzerinde bi deney yaptı ve bu yüzden ikiside normal insanlardan daha güçlü oldular(tabi bu deney yüzündende çocuklarını kaybettiler)
    bu da ikinci düşüncem:juliet ve ethan evli değillerdi ancak kardeştiler ve yine üzerlerinde deney yapıldı ama bu durumda juliet in çocuğu kimden sorusu ortaya çıkıyor,yine juliet in ben linus u sevmemesinden yola çıkarak bebeğin babasının ben linus olduğunu söyleyebiliriz.
    bu da içinci düşüncem:aslında ortada bebek falan yok ancak juliet ve ethan kardeşler ve juliet in ben linus u sevmemesinin sebebide ethan ı yollaması ve bunun sonucunda ethan ın hayatını kaybetmesi(bu da juliet in gözyaşlarını açıklar sanırım)
    evet pek büyük birşey keşfetmediğim doğru ancak belki ileri bölümlerde önemli olabilecek bi ayrıntı yakalamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 3 Şubat 2007; 21:24:59 >

• bize ne verilerse versinler toparlayamayacaklar,Xfiles gibi bitecek sonu
  • ben de siyah dumanımızı nasıl açıklıcaklar merak ediyorumm!

Neyse , benim en merak ettiğim nokta , Sayid'in Jin ve Sun'la gördükleri 4 parmaklı dev heykel ayağıdır .

7.bölümü hala seyredemedim . Bir ara çok kıvranıyordum ama , geçti artık

ondan sonra siyah dumana parapsikolojik olay diyecekler açıkladım hesaaabı bizde yersek tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: Norman Cook

X-Files 2 ayrı bölümdür . İlk 7 sezon ve 8-9. sezonlar . İlk 7 sezon oldukça güzel iken , son 2 sezon 'para tuzağı' olarak çekildiği çok bariz sezonlar .

Neyse , benim en merak ettiğim nokta , Sayid'in Jin ve Sun'la gördükleri 4 parmaklı dev heykel ayağıdır .

o heykel özgürlük heykeliymiş . 7.bölüm 7 şubat ta yayınlanacak.

quote:

demek istediğimde tam olarak buydu,hepimiz biliyoruz ki lost' da çok tutuldugu için baslangıçta dusunulen sezon sayısısından daha fazla yayınlanacak,yani senin tabirinle para tuzağı sezonlar

ondan sonra siyah dumana parapsikolojik olay diyecekler açıkladım hesaaabı bizde yersek tabi
    quote:

X-Files 2 ayrı bölümdür . İlk 7 sezon ve 8-9. sezonlar . İlk 7 sezon oldukça güzel iken , son 2 sezon 'para tuzağı' olarak çekildiği çok bariz sezonlar .

• quote:

Lost hakkında kitap okudu diye senaryosunu bilmesi gerekiyor gibi durummu var? Herkes kafasına göre teori üretmiş bizde okuyoruz ama senin gerçekmiş gibi yansıtmanı anlayamıyorum. Gözünde büyütme bu kadar oda senin benim gibi sıradan vatandaş

Daha önce ekşi de herkesin yorumlarını zevkle okuyordum şimdi bakmıyorum nedeni bir çok kişi acaip derecede uçmuş

• ,SADECE BENİ ETKİLEDİ,OKURSUN SENİ ETKİLEMEZ O SENİN HİSSİYATIN,
    BİR BASKASIDA BU DİZİYİ HİÇ İZLEMEZ,ODA ONUN TERCİHİ,O YUZDEN KIMSEYE NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ SOYLEMEYELİM ALTI USTU DİZİ HERKES NE YAPACAĞINI BİLİR,GOZUNDE BUYUTEN BUYUTUR SALLAMAYAN SALLAMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

quote:

Lost hakkında kitap okudu diye senaryosunu bilmesi gerekiyor gibi durummu var? Herkes kafasına göre teori üretmiş bizde okuyoruz ama senin gerçekmiş gibi yansıtmanı anlayamıyorum. Gözünde büyütme bu kadar oda senin benim gibi sıradan vatandaş

Daha önce ekşi de herkesin yorumlarını zevkle okuyordum şimdi bakmıyorum nedeni bir çok kişi acaip derecede uçmuş

• @coolermaster yakışırr , güzel tişört

edit: 6 season yazacaktım, season yazmıştım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serckanss -- 7 Şubat 2007; 9:02:22 >
    "Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."
    M.K.Atatürk
  • amerikada yayınlanan bir bolumun ne zaman yani tam olarak hangi gun hangi saat hangi dakikada ilgili yerlere duseceğinin hesabını yapan insanların bulundugu bir bolumdesin,hatta soyle soyleyebilirim yeni bir bolum için 2 aydır gun sayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 6 Şubat 2007; 17:29:52 >

amerikada yayınlanan bir bolumun ne zaman yani tam olarak hangi gun hangi saat hangi dakikada ilgili yerlere duseceğinin hesabını yapan bir bolumdesin,hatta soyle diyebilirim yeni bir bolum için 2 aydır gun sayanlar var

milletin başka işi gücü yok ztn aklı sıra birbirini keklemeye çalışıyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.