Bildirim
Lords of War Part Five – Maraad ın hikayeside çıktı (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bence son bölümde Turalyon'un hordeu nasıl yendiğini filan anlatıp Varian'ın atarıyla bitirirler :) Şaka bir yana söyledikleri sadece bu 4ünün hikayesi olacağıydı. Sonda başka bir durum anlatılır diye düşünüyorum ya da blackhand nerzhul guldanı birlikte de anlatabilirler.. -
Lore SÜPER..
Hakikatten iyiki horde oynuyorum 4 senedir..
For the Horde... -
Bu sağ el sol el olayına takılmıştım bende.O günden beridir bunu düşünüyorum. -
Grom resmi aynadan çekmiştir. Takmayın kafanıza :D -
ayna mı iyi güldüm buna zekiceydi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt Shakespeare
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Duratan da ki "Bloodlust" nasıl geldi orasını anlamadım.
yanlıs hatırlamıyorsam.. youtube yorumlarında gordum... sanırım bloodlust orclarda var... demon kanı icince hep aktif mi ne oluyormus.
Bloodlust hep vardı, Orc ırkına özel zaten bu o anki öfkelerine bağlı bir şey
Eskiden demon ların köleleri olan orclara demon kanı içiriliyordu ta ki onlar özgür olana kadar daha sonra kontrol etmeyi öğrendiler
daha sonra warcraft 3 te burning legion geldiğinde thrall ve grommash ın bir noktada yolları ayrılır.
mannoroth kurnazlık yapıp elflerin su kaynağına kendi kanını karıştırır ve Hellscream de bilmeden buradan içer aslında orayı tam net hatırlamıyorum ama
hellscream bu suyu DEMİGOD olan Cenarius u yenebilmek için
yani bloodlust olayı orc larda eskiden beri var
İngilizcesi
"Mannoroth, hoping to use the orcs one last time, spilled his blood into a Fountain of Life, corrupting it utterly. Grom was brought to the fountain, where he convinced his clan to drink the demonic blood with him, despite objections that doing so would go against everything Thrall had taught them. After imbibing, the Warsongs were transformed into powerful chaos orcs who could stand up to the might of Cenarius.
In a titanic battle, Cenarius was killed by Hellscream, as Mannoroth had hoped. Mannoroth appeared before Hellscream and his troops moments later and enslaved them, since by drinking his blood they had made themselves susceptible to his control once again"
-
Ben de dedim olsa olsa ayna olur bu, değilse saçmalamışlar diye -
Stalker83@
Wc3 ve ek paketi hala pc de var iki kez bitirmişliğimde var tüm görevleri wc2 de az buçuk youtube dan baktım
ben Bloodlust'un kendini bu kadar fazla kayıp ettirdiğini tam detayına bakmamıştım o yüzden sordum.
madem konu oraya geldi bu Demon Blood neden bu kadar önemli tüm olay ona bağlanmış hissediyorum şu anda Gul Dan 'ın detayına girilmedi ama adam direk " bu bizim kaderimiz değil" diyor yoksa Gul dan Gizli Hero muz mu?
Çünkü Nerzhul da Gul dan da Burning Legion'a sırtını döndü aynı İllidan gibi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
Stalker83@
Wc3 ve ek paketi hala pc de var iki kez bitirmişliğimde var tüm görevleri wc2 de az buçuk youtube dan baktım
ben Bloodlust'un kendini bu kadar fazla kayıp ettirdiğini tam detayına bakmamıştım o yüzden sordum.
madem konu oraya geldi bu Demon Blood neden bu kadar önemli tüm olay ona bağlanmış hissediyorum şu anda Gul Dan 'ın detayına girilmedi ama adam direk " bu bizim kaderimiz değil" diyor yoksa Gul dan Gizli Hero muz mu?
Çünkü Nerzhul da Gul dan da Burning Legion'a sırtını döndü aynı İllidan gibi?
''Bu bizim kaderimiz değildi'' diyor yani bloodı içmeliydik diyor Guldan. Bence blooda fazla takılıyorsunuz o kadarda güç vermiyor daha çok köleleştiriyor diye düşünüyorum yoksa bütün güç blooddan geliyor olsa sayısız ırkı manipüle etmiş Mannoroth kendi kanının gücünü bilmiyormuda karşılarına çıkıp ölüyor. Çok saçma değil mi?
İyi-kötü olaylarına gelirsek orclarla ogreler arasındaki savaşlardan haberim vardıda videoları izleyince bir tuhaf oldum bu kadar ezildiklerinden haberim yoktu valla. Dünyanın en iyi insanını tut bir odaya kapat her gün işkence et, aç susuz bırak bir süre sonra o melek sana saldırır. Orclarda zamanla vahşileşmişler en iyilerindeki bloodlust bunu kanıtlıyor gibi. Belgeselde bir kurt sürüsü başka sürünün arazisini basıp kaçmayanları katledip orayı sahiplendiğinde ayy bu kurtlar ne kadar kötümü diyorsun, yok. Ekmek kavgası bu güçlü olan kazanır...
UYANIK bir ally hayvan bunlar işte diye atlamadan cevabını vereyim Trollere noldu trollere. Amerikalıların kızılderilileri katlettiği gibi topunu katlettiniz koca koca şehirler inşa edince medeni oluyorlar. Bırakın bu ayakları arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 21 Eylül 2014; 16:39:36 >
-
-
Mührü bastı summonladı heroları!
Hadi bakalımlım. -
Koçum tokmakçı Maraad
Nerzhul bekliyordum ama neyse.
Şimdi her taraf Maraad çakması transmogcu Dranei paladin dolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklenmedik yerden geldi ama yine süperdi, helal olsun blizze ama bunu sadece woda adam çekmek için yapmasa, arada böyle şeyler çıkarsa çok iyi olur -
yazık oldu orda orclara halbüsem demokrasi getireceklerdi...! yersen. -
fazla gaza getirmişler şimdi ally ler kendini bişi sanıp gaza gelcek :D
bende nerzul u bekliyordum.. -
Adamı ally eder bu video :(( -
quote:
Orijinalden alıntı: Stalker83
bende nerzul u bekliyordum..
iyi diyorsun da hacı cavcav yine varian postasını koyacak ona ne diyorsun? -
valla blizz in yapmaya çalıştığı
Ally oynayan adam sayısında ciddi düşüş var genelde dünya ortalamasında çok ciddi biçimde az
ayrıca dikkat ettin mi bilmem ama
çevremde olsun başka serverlar da olsun duyduğum sohbetlerde oyun içi yada tanıdığım kişiler
Horde oynayan birisi genelde Ally karakteri yok, ama Ally oynayan birisinin mutlaka 1-2 Horde karakteri oluyor
blizz baktı ki horde gitti gidiyor önünü kesmek istedi bariz zaten yapımcılarda bunu söylüyorlar
bunu SoO gelmeden önce demişlerdi artık ARTIK HORDE'A DÖNMENİN VAKTİ GELDİ DİYE.
Illidian dikkat etti isen Night elf (ALLY) boss
Arthas Lich King yine Human (ALLY) boss
Deathwing Ortak bir duruş sergiletti
tam bu noktada artık hikayeyi Horde un üzerinde devam etme kararı aldılar.
şimdi de bize ilk garrosh u dövdürdüler şimdi de warlord ları Orc ların efsanevi savaşçıları
ben burada herşeyi bir kenara bırakıyorum
sadece istediğim garrosh u alın sizin olsun ama babası bence ölmemeli,
ben w3 ten beri hastasıyımdır o adamın
bence thrall bir yolunu bulup grom a herşeyi anlatmalı,
onun harici ise hala vol-jin i bir warchief olarak göremiyorum
kapıdan gircen içerden bağırcak YAMAAAANNN lol :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: khalef
quote:
Orijinalden alıntı: Stalker83
bende nerzul u bekliyordum..
iyi diyorsun da hacı cavcav yine varian postasını koyacak ona ne diyorsun?
ayrıca zaten varian anca posta koyar :)) başka bi işe yaramaz :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X