Şimdi Ara

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
20.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynamak için malum çözüm yok mu hala yav para saçmak istemiyorum şimdi kapalı bi kutuya, geniş geniş oynayayım mis gibi izin günümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oyunu oynamak için malum çözüm yok mu hala yav para saçmak istemiyorum şimdi kapalı bi kutuya, geniş geniş oynayayım mis gibi izin günümde

dustu hocam ama daha yeni oldugu icin emen bir hayli fazla aradan az sure gecsin rahatlar
  • xbox gamepad i calisiyor mu oyunda arkadaslar ?
  • Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Evet.

sagol hocam belki indirir oynarim aslinda ben cod ve gtav oynayacagim fakat bu oyun bana ilginc geldi
  • 6-7 saat civarı tecrübe ettim harika bir oyun olmuş.Bu serinin devamı gelir.

Kişisel Puanım:10 üstünden 8.5-9 arası.
  • Tecrübe eden ve zaman ayıranlar dövüşün dışındaki diğer özellikleri görev sistemi, tekrar oynanabilirlik gibi konular üzerinde yorum yapıp biraz bahesederlerse iyi olur. Çünkü vidyolarda 80% dövüş ve grafik üstüne yorumlar uçuşmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 29 Ekim 2014; 20:09:28 >
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Shadow'u medium'a getirip Post Procces'i kapatınca baya bir fps artıyor. Ben o şekilde diğer tüm ayarlar en yüksekte kapalı alanlarda 50-60 açık alanlarda 30-40 fps alıyorum, bu sabahki patchten sonra oldu tabi bu
  • 16gb ram sahibi olup kulanabilirligi 4gb ramde kaldigindan bu oynu oyniyamamak cok uzucu
  • Oyun yeni çıkmışken amatör ruhla bir ilk izlenimini çekelim dedik. Ufak hatalar için affola.

• Arkadaşlar steam den bende oyunu çıkmadan önce almıştım bsc takılıyorum daha çok ama :) oyun sever arkadaşlar eklesin beni de dün 3 boss kestim oyuna bayıldım tam benlik dark souls gibi biri basacak diye bir korku da yok ama boss lara tek girmek de ayrı bir zor dark souls da o yanı güzeldi değil mi
    kombo yaparken kafa kol kopartmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Tecrübe eden ve zaman ayıranlar dövüşün dışındaki diğer özellikleri görev sistemi, tekrar oynanabilirlik gibi konular üzerinde yorum yapıp biraz bahesederlerse iyi olur. Çünkü vidyolarda 80% dövüş ve grafik üstüne yorumlar uçuşmakta.

Yok mu cevaplayacak bu sorumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 31 Ekim 2014; 10:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

kombo yaparken kafa kol kopartmıyor mu

Nasıl yani anlamadım? Kombo yapmadım oyunda hiç (ki var mı bilmiyorum). Bi backstab yaparken kafasını uçuruyor o kadar. Neyi sordun anlamadım.
    b

bu oyundaki gibi bro
  • quote:

quote:

Tecrübe eden ve zaman ayıranlar dövüşün dışındaki diğer özellikleri görev sistemi, tekrar oynanabilirlik gibi konular üzerinde yorum yapıp biraz bahesederlerse iyi olur. Çünkü vidyolarda 80% dövüş ve grafik üstüne yorumlar uçuşmakta.

Yok mu cevaplayacak bu sorumu ?

Görev sistemi diye birşey yok pek Sol üstte yapmanız gereken şey yazıyor ama yönlendirmiyor tam şurdan gidin , hadi haritaya bakın gidin gibisinden.Yan görevlerde önceki mesajımda yazdığım gibi çok insanın gözüne sokulmuyor.Bir NPC'yi görüyorsunuz birşey yap diyor daha sonra ilerlemeye devam ediyorsunuz.O arada unutursunuz bile muhtemel NPC'yi

Tekrar oynanabilirliği hakkında bitirmeden çok yorum yapmak istemiyorum.Ama şu anda 2 ellik büyük silah ve ağır zırh giyen bir karakterim var (Kalkana karşıyım DS serisinden beri , 1.5 kat kolaylaştırıyor oyunu) Bitirince muhtemel daha hızlı silahlarla takılan ve hafif-orta zırh giyen bir karakterle oynarım.Onla da bitirince artık hangisini daha çok sevdiysem biriyle New Game+'da devam ederim diye düşünüyorum.Yani şahsen oyunun ikinci yarısı ilk yarısı gibi sürükleyiciyse , tekrar oynanabilirliği çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 31 Ekim 2014; 14:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

b

bu oyundaki gibi bro

He yok bu oyunda yapı biraz daha farklı. Öncelikle atağı değil savunmanı düşünmek zorundasın, öldürmeler ise daha sade bir şekilde videodakine nazaran. Ama yine de oynamanı tavsiye ederim. Özellikle oynamadıysan Dark Souls serisini mutlaka oynamalısın.

Eğer kafa kol koparmacalı bir oyun arıyorsan Shadow of Mordor'u şiddetle tavsiye ederim. Ki aramıyorsan da SoM'u tavsiye ederim

• Satın almış olan biri realtime bi foto atabilirmi ? Hiç ekran görüntüsü göremedim
  • Pek yorum yada oynayan yok..tutmadı mı oyun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanfc kullanıcısına yanıt
    Kürekleyemediler oyunu ondandır herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 1 Kasım 2014; 15:39:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.