Şimdi Ara

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
3
Favori
20.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 saat steam kilidi kalkıyor.7-8 gibi açılıcak sanırım.
  • Metacriticteki 77 olan puan yeni incelemelerle 71 e kadar düştü :( Şuan MetaScore 71 olarak gözkmekte Oyun balon çıktı galiba:S Bu sitenin puanlarına ve incelemelerine güvenim tam o yüzden 70in altına indiği anda oyunu takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Metacriticteki 77 olan puan yeni incelemelerle 71 e kadar düştü :( Şuan MetaScore 71 olarak gözkmekte Oyun balon çıktı galiba:S Bu sitenin puanlarına ve incelemelerine güvenim tam o yüzden 70in altına indiği anda oyunu takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum

Medyanın insanlar üzerine etkisinden basit bir örnek. Neyi oynaması gerekip neyi oynaması gerekmediğine bireyler değil birkaç budala karar veriyor öyle mi ? Başkalarına bu kadar bağımlı yaşamaktan vazgeçin artık...
  • bobafett kullanıcısına yanıt
    Senin o budala dediklerin IGN Gametrailers GameWatcher EuroGamer GameRankings IncGamers GamesRadar PcGamer gibi oyun incelemeleri yapan ve video çeken siteler ve bu insanlarn vermiş olduğu puanlar hep 60 ~70 arası ve benim cümleye dökemeyip yakalayamadığım anlatamadığım detayları ve olumsuzlukları çok iyi anlatmışlar.Artılar olduğu gibi Eksilerininde oldukça fazla olduğunu açıklamışlar yorumlarında.Ve bu yorumlar yerinde ve doğru kabul edeilip CriticReviews olarak işaretlenmiş Durumda.Biraz okursanız ne demek istediklerini anlarsanız tabi ingilizcesi olana.
    Son olarak AngryJoe'nun inceleme videosunu bekliyorum o adam tarafsız ve oyunu en ince ayrıntısnı kaçırmadan tüm +ve eksilerini anlatıyor.Oradaki videoda da kötü bahsedilirse oyundan 1 müşteri kaybetti bile :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 28 Ekim 2014; 17:37:45 >
  • Steam son dakikalar bu yılın GOTY adayının kilidi açılıyor.

Metacritic kullanıcı yorumları 10/10 genelde.

Puanı düşük veren inceleme sitelerinin sebebide Dark Souls a benziyormuş.Benzetme zihniyeti ile inceleme yapandan başka birşeyde beklenmezdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ekim 2014; 18:35:36 >
  • zırh tasarımları çok dandik ve klişe duruyor. abartı dikenli omuz ve göğüs zırhları hep itici gelmiştir bana. dark souls ile gears of war çiftleşmesi var gibi gibi..

onun haricinde oyun vuruş hissiyatı olarak souls oyunlarına göre kötü görünüyor, belki dark souls 2'ye göre iyidir ama des ila das'a göre yetersiz.

hikaye souls oyunlarındaki gibi item açıklamalarından vs değil doğrudan aktarılmış gibi görülüyor ki bu tekrar oynama isteğini öldürecektir.

varsa şöyle basit görünümlü zırhlarla zweihander gibi kılıçlar, oynamaya 1 kere de olsa değebilir diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 28 Ekim 2014; 19:17:57 >
  • 550 MB ilk dakika güncellemesi geldi
  • Görünüşe göre oyun epey bir aceleye gelmiş fixlere baktığımızda ucu ucuna yetişmiş gibi görünüyor. CI Interactive böcekleri ezmeye devam ederse bizi iyi oyalar diye düşünüyorum.

General

Improved general difficulty balancing
    Text & voice over fixes and improvements
    Incorrect despawn behaviour fixed
    An issue with missing musics in the credits is fixed
    Judge bossfight balancing updated
    Challenge Arena tweaks
    Camera clipping improved
    Intro lengths for second visits corrected
    The Blacksmith is now available after the Infiltrator
    Savepoint problems fixed
    The run, jump and jump attack tutorials now starts again if the player approaches the first savepoint in Old Monastery

Art

Visual effects improvements
    Animation improvements
    General lighting improvements
    Improved LODs
    Reduced visual glitches
    Improved collision mesh
    Performance optimization
    Reduced camera clipping
    General texture improvements

Music & Sound

The wrong Boss music was played in some situations
    Music & SFX volumes adjusted
    Improved SFX timing

• Güncellemeler ile oyundaki hataları giderip daha iyi hale getirebilirler.
  • Mağlum sitede 1-2 saat içinde linkleri aktif edeceklermiş.İlgilenenlere duyurulur.Bende bi steamdan paraya kıymadan önce oyunu sistemde test etmiş olurum.

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 28 Ekim 2014; 20:53:48 >
  • Bu oyunu tek merak sebebim, o muhteşem zırh ve silah tasarımları oldu. Denemeden ölmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

DS2'yi klavyede çok rahat oynamıştım hocam hatta gamepad'i takınca yadırgadım klavyeye geri döndüm.

Anladım hocam yanıtların için teşekkür ederim bu oyunu satın almayı düşünüyorum ama gamepad olmadan da iyi bir deneyim sunar mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

DS2'yi klavyede çok rahat oynamıştım hocam hatta gamepad'i takınca yadırgadım klavyeye geri döndüm.

Anladım hocam yanıtların için teşekkür ederim bu oyunu satın almayı düşünüyorum ama gamepad olmadan da iyi bir deneyim sunar mı sizce?

Hocam oynamadan bilemem ama xbox controlleri takıp oynarım birde.
  • orjinal almaya değer mi sizce...sonuçda co-op yok..bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

orjinal almaya değer mi sizce...sonuçda co-op yok..bilemedim..

değmez, zaten çakma bir oyun ortada orjinal bir fikir bile yok. indir oyna ve sil gitsin..
  • 1-2 saat kadar geçtiğim yerleri sindire sindire , iyice heryeri tarayarak ilerledim.Oynanış , grafik , silah ve zırh tasarımları çok hoşuma gitti.Yan görevler pek (ilki dışında) pek gözümüze sokulmuyor.İster yapıyorsunuz ister yapmıyorsunuz ama herhangi bir rpg oyunu gibi quest loga bakayım ne yazıyorsa yapayım gibisinden değil.

Oynanışı az önce yazdığım gibi sevdim ama DS serisine alışık olduğumdan mıdır nedir çok zorlamadı şimdilik.2 boss geçtim şimdiye kadar 2'sinin de tasarımı fena değildi.Ama biraz fazla kolaylarmış gibime geldi.İlerde daha zorları çıkar umarım.

Armor , item tarzı şeylerin çıktığı chestlere biraz dikkat etmek gerekiyor.Çevre detayı arasında gözden kaçabiliyor.Güzel detay olmuş öyle pata küte giderseniz yanınızdaki chesti göremeyebilirsiniz.

Hikaye kısmına hiç girmemeyi düşünüyorum çünkü yorum yapacak kadar çok bir olay görmedim daha.

Grafik ve çevre tasarımı on numara.Nvidia için daha iyi optimize edilmiş gibi hatta yanlış bilmiyorsam physx ayarı otomatik açık.HD 7950-8350 ikilisi ile tüm ayarlar en yüksekte (sanırım bir af 16x yerine 8x tam hatırlayamadım) 40-50 fps arası gidip geliyor.Açık alanlarda 30lara kadar düştüğü oldu ama öyle rahatsız edecek kadar kasılma olmuyor.Yani fps olarak çok yüksek göremesem bile kasma , yavaşlıkta pek yaşamadım oynanışı etkileyecek kadar.

Kısaca oynadığım kadarıyla hoşuma gitti ama biraz daha ilerledikten sonra puanımı vermek istiyorum.En azından milletin kötülediği kadar *dandik* bir oyun değil , üzerinde çalışıldığı ve uğraşıldığı her halinden belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

1-2 saat kadar geçtiğim yerleri sindire sindire , iyice heryeri tarayarak ilerledim.Oynanış , grafik , silah ve zırh tasarımları çok hoşuma gitti.Yan görevler pek (ilki dışında) pek gözümüze sokulmuyor.İster yapıyorsunuz ister yapmıyorsunuz ama herhangi bir rpg oyunu gibi quest loga bakayım ne yazıyorsa yapayım gibisinden değil.

Oynanışı az önce yazdığım gibi sevdim ama DS serisine alışık olduğumdan mıdır nedir çok zorlamadı şimdilik.2 boss geçtim şimdiye kadar 2'sinin de tasarımı fena değildi.Ama biraz fazla kolaylarmış gibime geldi.İlerde daha zorları çıkar umarım.

Armor , item tarzı şeylerin çıktığı chestlere biraz dikkat etmek gerekiyor.Çevre detayı arasında gözden kaçabiliyor.Güzel detay olmuş öyle pata küte giderseniz yanınızdaki chesti göremeyebilirsiniz.

Hikaye kısmına hiç girmemeyi düşünüyorum çünkü yorum yapacak kadar çok bir olay görmedim daha.

Grafik ve çevre tasarımı on numara.Nvidia için daha iyi optimize edilmiş gibi hatta yanlış bilmiyorsam physx ayarı otomatik açık.HD 7950-8350 ikilisi ile tüm ayarlar en yüksekte (sanırım bir af 16x yerine 8x tam hatırlayamadım) 40-50 fps arası gidip geliyor.Açık alanlarda 30lara kadar düştüğü oldu ama öyle rahatsız edecek kadar kasılma olmuyor.Yani fps olarak çok yüksek göremesem bile kasma , yavaşlıkta pek yaşamadım oynanışı etkileyecek kadar.

Kısaca oynadığım kadarıyla hoşuma gitti ama biraz daha ilerledikten sonra puanımı vermek istiyorum.En azından milletin kötülediği kadar *dandik* bir oyun değil , üzerinde çalışıldığı ve uğraşıldığı her halinden belli oluyor.

Yorumun için teşekkürler...genel kanı oyunun oldukça güzel olduğu beğenmeyenler için zevk meselesi demekden baska care yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla arkadaslar oyun gercekten basarili olmus..tabi bu oyunu kimler sever tabikide dark souls sevenler bu tarz oyunlari oynamak isteyenler sever..suanda dark souls 3 olmadigina gore bu oyundan baska alternatif yok bu segmentte o yuzden doya doya oynamak gerekli..

Dark souls a cok benziyor diye elestirenler komik oluyor cunku oyunun yapimcisi zaten 2 sene once soylemisti ds den ilham aldiklarini..ayrica tabikide her oyun birbirine benzeyecek varsa sizlerin ozgun fikirleri buyrun bethesda rockstar vs orada sizleri bekliyor

Ilerleyen bolumlerde boss lar bayagi zorlasiyor yanliz oyunda co-op vede follower sistemi olmadigi icin bosslari gecmek dark soulstan daha zor olmus..oyle bossu gecemedim co op yapip geceyim yok dark souls gibi..

Bazi saglam monk staff veya baltalari, saglam armorlari vede bolca saglik iksiri dolacak bos sise bulamazsaniz bosuna boss lara girmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 29 Ekim 2014; 2:27:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• oyunun loot sistemi gayet keyifli kenarda kosedeki gizli sakli yerlerden sandiklardan cok saglam armor veya silah cikabiliyor..

karakter gelistirme oldukca basarili, class sistemi yine dark souls 2 ile benzer..

Faith i mutlaka gelistirin oyle ben sadece str ye basarim abi olmaz bu oyunda.

Decoy cikaran faith buyusunu mutlaka acin ve upgrade yapin hayat kurtariyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sevdim ama bitirir miyim bitse de devam eder miyim bilmiyorum göreceğiz. Sıkılmam inşallah. Oyunun optimizasyonlarını ise sevmedim. i5 4670, gtx770, 8 gb ram ile very high grafiklerde ara ara takılmalar, yavaşlamalar oluyor. Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum, umarım bir patch daha çıkar düzeltilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.