Şimdi Ara

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
20.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyundan umutluyum, DS 2 gerivitesi ve saçmalayışından sonra iyi geleceğini düşünüyorum. Atmosfer DS 2'de olmadığı kadar karanlık ve kasvetli görünüyor DS 1 gibi.
  • Yapımcı Tomasz Gop ile oyunun ilk 20 dakikası;

• Bu oyun DS2'nin direk fiziğini oynanışını alıyor, daha iyi grafikler daha ''epic'' mekanlar ilgi çekici mekanlarıda eklersek yılın en sağlam rpg oyunu gelir bence.

DS2'de en büyük eksiklik grafik ve mekanlardı açıkcası oyunun mekanları pek başarılı değildi.
  • yönergeleri gözümüze sokması, tutorial vari rehber ya da görevleri apaçık bize izah edip yol gösterme gibi özelliklerini tutmadım, ama hadi bakalım gene de 1 hafta birşey kaldı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Ekim 2014; 16:19:29 >
  • Steam de 75 lirayken kesinlikle almayı düşünüyorum inceleme puanlarını beklemek lazım, bayadır bekliyorum merakla inşallah balon çıkmaz animasyonlar tasarımlar baya baya iyi grafiklerde şahane. Zorluğu, dengeyi, boss savaşları ve uzunluğu tatmin ederse çok iyi olur. Oyunda multi varmı?
  • Oyun witcher gibi hikayeye yön verebildiğimiz seçimler yapabildiğimiz bir rpg oyunumu olacak yoksa dark souls 2 gibimi?
  • Adamın tipine biraz daha bişeyler yapsalardı, En azından karizma durur ilgimizi çekerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Oyun witcher gibi hikayeye yön verebildiğimiz seçimler yapabildiğimiz bir rpg oyunumu olacak yoksa dark souls 2 gibimi?

Oyun herşeyiyle DS2 gibi.
  • İnceleme puanları yayınlansın da eğer 8 üstü olursa alırım Steam'den hemen, hazır 75₺ iken 170₺'e çıkmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feci tırstım şuan yeminle inceleme puanlarını bekliyorum 8-9 üzeri olduğu zaman alıcam yoksa 170 lira olabilir oyunlar bu kan emici aral sayesinde.
  • Ben verim boşa beklemeyin puanları

Grafik:95
    Ses :80
    Hikaye:75
    Oynanış:85
    Ortalama 75~80 diyelim..
  • quote:

Oyun witcher gibi hikayeye yön verebildiğimiz seçimler yapabildiğimiz bir rpg oyunumu olacak yoksa dark souls 2 gibimi?

Witcher ile alakasi yok hocam oyunun yapimcilari zaten dark souls tan ilham aldiklarini soylemislerdi..oyun dark souls tarzinda tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Ekim 2014; 15:52:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu suan twitch te ps4 te oynuyorlar ama demo galiba, demosumu gelmis ps4 e anlamadim??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik , dövüş , zırh tasarımları , boss tasarımlarıyla iyi bir yapım gibi duruyor.

Bu durumda öne çıkan senaryosu oluyor ki yapımcılar senaryodan çok oynanabilirliliğe önem verdik diye açıklama yapmışlar.

Benim için senaryo olmazsa olmazlardan umarım çok geri plana atmamışlardır.
  • Twitch te oynuyorlar suan bazi yerlerde oyun bayagi dark souls gibi zorluyor yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark souls ta olunce souls lari kaybediyorduk sonra ayni yere gelince onlari alabiliyorduk hatirlarsiniz. bu oyundada experience lari kaybedip ayni yere gelince aliyoruz..ayni mantik isimler degisik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Ekim 2014; 15:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Oyun herşeyiyle DS2 gibi.

Cevap için teşekkürler ds2'yi gamepad olmadığı için oynayamamıştım klavyede iyi bir deneyim verirse satın almayı planlıyorm.
  • Normal bir oyuncunun yaptigi ilk gameplay youtube a dustu beyler oyunu begendim hakikaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Ekim 2014; 17:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.