Bildirim
Lordozdan nasil kurtulabiliriz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
zamaninda cok arastirmis ve formumu duzeltmis biri olarak soyluyorum. hip flexor kaslarini guclendir. leg raise yap. maksimum 2 ayda duzelecek. kaslar grup halinde calisiyor bu yuzden popo, bel ve karin da calis. squat ve deadlifte onem ver. leg raise yapamiyorsan da knee raise yap. leg raise, squat, leg raise, squat...
edit: bu kadar da kafaya takma durus bozukluklarinin en kolay duzeltileni lordozdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 4 Mart 2018; 0:21:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler önerin için, deneyeceğim tavsiyelerini umarım düzelir
Peki siz nasıl calistiniz bu hareketleri her gün yaptınız mi nasil bir çalışma önerirsiniz bana
quote:
Orijinalden alıntı: WoRLd_WaR 2
Peki siz nasıl calistiniz bu hareketleri her gün yaptınız mi nasil bir çalışma önerirsiniz bana
bir gun yap bir gun dinlen
kac tekrar yapacagini ben bilemem sonucta senin vucudun. soyle soyleyeyim aklinda bir fikir olussun. 5 set 10 tekrar leg raise, toplamda 60kg ile squat yaparken duzelmisti benim. ayni zamanda haftada bir deadlift yapiyordum squattan biraz daha agir kilolarla.
agirliksiz da ayni etkiyi saglaman mumkun ama biraz daha sikintili bir surec gecirirsin cunku vucut agirligiyla yapilan hareketlerde zorlugu arttirmak icin hareketlerin varyasyonlarini bilmek zamanla zorlastirmak gerekiyor. yani agirliklari her gun arttirmak varken bir de bunlarla ugrasmani tavsiye etmem.
bu yazdiklarim tamamen kisisel tecrubelerim. hareketlerin formunu ogrenmeden, doktora danismadan bir sey yapmaya kalkma, sorumluluk kabul etmiyorum. isin ucunda lordozdan kurtulayim derken fitik olmak var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 6 Mart 2018; 12:35:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X