Şimdi Ara

#####Lord Yarkan Spawn Point#####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 6 Aralık 2006; 23:14:13 >

• son zamanlardaki guzel paylaşımlardan biri..eyvallah sagolasın..
  • elıne saglık shupar ben onu anca 1 ay sonra gorurum :)
  • kanka be bu meretin chin tomb da filan videosu vardı oralarda filan spawn noktası var mı? bir de bu noktalar çok az 2 kişi beklese bulur bu emmiyi ? kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

kanka be bu meretin chin tomb da filan videosu vardı oralarda filan spawn noktası var mı? bir de bu noktalar çok az 2 kişi beklese bulur bu emmiyi ? kafam karıştı

2 kişi bulur ama 2 kişi kesemez sorun orda işte :) videoları izlemişsin, orada oyuncuların takır takır yattığını görmüşsündür.
    Evilsoul ve Angelsoul'a lafım yok :P
    ama yok hybrid char..kesin yatarsınız :)
  • Ya chin tombdaki olay imkansız gibi birşey bnde izledim GM dalga geçiyodu heralde Zaten insanların o kadar aramasına gerek yok takla makan çok büyük değil + Lord Yarkhan kocaman bişey yani görülmeyecek gibi değil
    Bu arada en sağ taraftaki yerde çıkması İMKANSIZ ..oraya giden varsa bilir lord yarkhan oraya sığmaz yaorada harabe gibi bi yer var sadece onunda içine falan giremiyorsun köprüleri bağlayan bir nokta sadece..
    ShupaR senin kaynak neresi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kanka be bu meretin chin tomb da filan videosu vardı oralarda filan spawn noktası var mı? bir de bu noktalar çok az 2 kişi beklese bulur bu emmiyi ? kafam karıştı

kanka genelde ortada cıkıo 4 nokta olan yerde mınare gıbı zımbırtının orda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

2 kişi bulur ama 2 kişi kesemez sorun orda işte :) videoları izlemişsin, orada oyuncuların takır takır yattığını görmüşsündür.
    Evilsoul ve Angelsoul'a lafım yok :P
    ama yok hybrid char..kesin yatarsınız :)

Amannn abi dert ettiğin şeye bak kurtları oyuna boşuna mı koydular , miss gibi tank

@shupar kanka sağolasın yaw çok makbule geçti bu harita

• Ne azı yaw zaten taklamakanin heryerini kirmiziya boyamis haritaya bakacagina dolas
  • valla helal @shupar aradıydım emme bulamadıydım .hadi bakalım nokta az 70 lvl çok ...o death deathtoall fln onların yatmasını hayranlikla izlerim
  • chin tomb da çıkıcak fakat sadece yılbaşı eventında. daha sonra o mapte gördüğünüz spawn noktalarında çıkıcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___XN___

chin tomb da çıkıcak fakat sadece yılbaşı eventında. daha sonra o mapte gördüğünüz spawn noktalarında çıkıcak.

Kaynağın neresidir acaba ? Yoksa laf olsun torba dolsun senaryo da güzel olsun deyip döktürdün mü?
  • Arkadaş kaynak belirtse iyi olurdu.Ama çok eski bir video vardı.Burada yayınlanmıştı.Orda Chin Tomb'da Lord Yarkan'ı kesme partisi vardı.Hatta millet okçulara hasta olmuştu.Okçular uzaktan canına okuyorlardı. Ama Lord Yarkan spawn olduktan sonra her yere gider, tabi Taklamakan sınırlarını aşma yetkisi varsa.Onu kesecek olmayacağı için bayağı bir gezer.Yada bizimkiler takar peşine "safe zone"de harcarlar.
  • laf olsun torba dolsun diye değil arkadaşım silkroad forums ve silkroad tavern forumlarını takip ediyorsan orda görmüş olman lazımdı. Kore de oynanan Versiyonda Geçen Seneki Yılbaşı Eventında olan olay bu.

Şöle bişey düşün Yılbaşı Eventı gelicek Serverlar ilk defa 80 level UNique görecekler Noobların Çoğu Göremicek C.Tomb da çıkma ihtimali gene var. Yılbaşı eventında çıkma ihtimali yüksek o nedenle çıkıcak yazdım. Geçen sene Kasım Aralık ayını hatırlıosan eğer event zamanı TG jangan South gate de spawn oldu.
  • Ewet hatırlıyorum da seni biraz sinirli gördüm CALM DOWN ; kesin bir bilgi yok yani başka forumlarda birisi döktürmüş sende mantıklı lo deyip buraya yazmışsın ; güzel iyi yapmışsın sağol teşekkür ama kullandığın yazım kalıbına göre sanki bunu resmi bir yerden okudun ya da mmosite vb sağlam bir yerden öğrendin gibi yazmışsın gibi duruyor .
  • süper eline sağlık
  • lord yarkan cok kolay yakalnır fakat olduremessiniz:d
  • ewt doğru biraz garanti çıkıcak gibi konuştum
    o kadar olur ama çıkıcak bak iddaa deil ama çıkıcak
  • Unique Monsters
    In the game there are unique monsters, they are a lot more powerful than the normal monsters. The spawn in special areas. There are four unique monsters in Silkroad Online.

Tiger Girl Level 20 boss found in Tiger mountains.
    Ureuchi Level 40 boss found in Tarim Basin.
    Isyutaru Level 60 boss found in Karakoram.
    Lord Yarkan Level 80 boss, appeared in Ch'in Tomb once. It normally would only appear in West Asia, which is released in Ksro. This, however, will be released in ISRO in December. [2]
    Saytan Level 90 boss is usually appears in West Asia. It is released in Jsro and Ksro
    Only Tiger girl, Ureuchi, and Isyutaru are presently in the international SRO.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.