Şimdi Ara

: : :Boss Spawn Haritası : : :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

: : :Boss Spawn Haritası : : :
    [/center]

• ilk mesajda resim yarım çıkıyor nedense

burdan linki vereim...

http://www.srotr.com/forum/attachments/spawnboss/spwanmap2.jpg
  • Güzel çalışma tebrikler ayrıyeten tşkler :)
  • saol...
  • oh be iyi olmuş geçen tigergirl 10dk at sırtında aradım bulamadım
  • evet çok saol tg yi bulmak için iyi oldu
  • Ellerine sağlık.Yalnız bunu üst konulardan birine yapıştırsan daha iyi olur,yarın kesin 3. sayfa düşer.Bi de issynin spam noktası daha fazla değil miydi?Yabancı bir forumda ancient remains ve etrafı nokta dolu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donwhang Stone Cave Haritasi
    19 yıl önce açıldı
    SWORD OF CHAOS - KAOS KILICI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar...

murattin : isyutarunun ve diğer bossların haritaları net üzerinde ararsan çok çeşitlerine rastlayabilirsin.. ancak onların çoğu kore ve japon serverları için geçerli... bundaki bütün noktalarda test ettim onayladım... nası diyeceksin hemen diyim.. 9 kez kesip milli olunca oluo
  • güzel iş çıkarmışsın saol
  • saol
  • bunlar uniqe mu oluyo ?
  • isy. kessene bigün.

int adam isy. kesemez diyenlere kapak olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _elkA -- 5 Haziran 2006; 21:20:21 >
  • Paylaşım için sağol.Bu ara bi silk roada bakıyım dedim seni gördüm.Yem yeşil garment set giymişin hayırlı olsun 70 lvlsin galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: _elkA

isy. kessene bigün.

int adam isy. kesemez diyenlere kapak olsun...

hadi ya kim dio onu?

62 lvl den 70 levele kadar 9 kez kestim...

ayrıca her gün benim kankayla operasyon yapios bi ben bi o kesios :) athensdekiler fingers ve benim adımı bolca gördüler.. yeterince kapak olmuştur onlara... yarın senin için özel kesip bırakıcam merak etme sen (:

ali_emre ; ewet yaklaşık 1 hafta oluyor 70 lvl olalı... teşekkür ederim...
  • harita için sağol...

yaw kaç defa Tiger Girl için gittiysem bir kerem bile bulamadım.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 6 Haziran 2006; 14:20:01 >
  • yaw harita ya gerek yok ben bildiklerimi söliim
    Tiger Girl:(Lvl:20)Tiger Mountain'de çıkıyor.
    Ureuchi:(Lvl:40)Tarim Basin'de çıkıyor.
    İsyutaru:(Lvl:60)Karakoram'da çıkıyor.
    ve
    Lord Yarkan:(Lvl:80)Şu haritada Hotan'ın hemen üstünde ki gri yerler var.Orada Niya Remains diye bi yer var.Orada oyunun en piskopat yaratıkları olan niya lar var.Hepsi 70 üstü.İşte Lord Yarkan'da onların boss'u çok arada sırada ve büyük ihtimal gece vakitlerinde çıkıo ve çoook güçlü.Niya'ların başkanı gibi bişey işte.
    Zaten Lord Yarkan'la aynı level de olan tek bi yaratık var o da Niya General.Niya General'inde level i 80 ama tabi ki de Lord Yarkan daha güçlü çünkü hem boss hemde canı daha fazla neyse böle yani anlayacağın
    Ama bi de Roc diye bi yaratık varmış öyle diyolar level 90 mış oyunun en güçlü yaratığıymış ama boss değilmiş fakat Lord Yarkan'dan da güçlüymüş..Öyle diolar ama ben fazla inanmıorum neyse bu kadar yani

• Haritaya nasıl yok karde$im sen haritada i$aretli yerlerin anlamını bilmiyorsun herhalde.Boss'lar random spawn noktalarına sahip ve bi spawn noktasından diğerine gitmek atla 5 dk bile sürüyor.Her zaman aynı yerde spawn olacak diye bir $ey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSlyvanaSS

yaw harita ya gerek yok ben bildiklerimi söliim
    Tiger Girl:(Lvl:20)Tiger Mountain'de çıkıyor.
    Ureuchi:(Lvl:40)Tarim Basin'de çıkıyor.
    İsyutaru:(Lvl:60)Karakoram'da çıkıyor.
    ve
    Lord Yarkan:(Lvl:80)Şu haritada Hotan'ın hemen üstünde ki gri yerler var.Orada Niya Remains diye bi yer var.Orada oyunun en piskopat yaratıkları olan niya lar var.Hepsi 70 üstü.İşte Lord Yarkan'da onların boss'u çok arada sırada ve büyük ihtimal gece vakitlerinde çıkıo ve çoook güçlü.Niya'ların başkanı gibi bişey işte.
    Zaten Lord Yarkan'la aynı level de olan tek bi yaratık var o da Niya General.Niya General'inde level i 80 ama tabi ki de Lord Yarkan daha güçlü çünkü hem boss hemde canı daha fazla neyse böle yani anlayacağın
    Ama bi de Roc diye bi yaratık varmış öyle diyolar level 90 mış oyunun en güçlü yaratığıymış ama boss değilmiş fakat Lord Yarkan'dan da güçlüymüş..Öyle diolar ama ben fazla inanmıorum neyse bu kadar yani

süpersin valla öpecem seni muhfdashfads

koptum ya.

• babacım elına saglık cok saol.. ben bı sey soracam bu bossların bı saatı varmı yoqsa bellı aralıktakı saatlerdemı cıkıo yanı bı kere cıktımı 10 saat sorna bı daha ona goremı yoqsa her gun aynı mesela 10,30 1,30 15,30 gıbı ole saatlerdemı cıkıo ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.