Şimdi Ara

#####Lord Yarkan Spawn Point##### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmmm thx spiderman ; olur mu olur diyosun yani valla güzelde olur ha herkesin gözü önünde keserik
  • Hehe dusunsene Lordk yarkan belirecek herkes 70 yaklasabilen yok nerelere kadar gelir o yav
  • YARKAN I 70 LEVEL FUL İNT. İN YATIRMASI İMKANSIZ GİBİ GÖZÜKÜYOR BURADAN ZATEN LORD YARKHAN IN FULL İNT. E KAÇ KOYUCAĞINI BİR ALLAH BİRDE joymax Bilir
  • tek str yaratık yarkan galıba
  • super benim gibi str ler ilerde oldurecek bi canavar bulacak işte bi de gelddi yere gitcem ben ezik olsakta tanıdıım yuksek lvllerle party kurup goturcekler beni ii kasması dileile

bi de gelmiomuş site falan çöküomuş
  • 1-O by shupar fln reklam kokan hareketler

2-Güzel paylaşım
  • birisi bana onun 250milyar canı olduunu solemisti... dogrumu diilmi ??? bilmiorm...
  • Lord Yarkhan Spawn Points

#####Lord Yarkan Spawn Point#####
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

Lord Yarkhan Spawn Points

#####Lord Yarkan Spawn Point#####

Bunu yapma sebebin ne shupar senden kopyamı çekmiş yani ?
    yanlışım varsa düzeltİn ama (desing by) benim tarafımdan tasarlanmış diyosun sen hazırladın sen yaptın yani .

Edit by deyince ise shupar tarafından buraya konulmuştur yayınlanmıştır anlamına geliyor.

ikinizde bu haritayı ve noktaları işaretleyen olmadığına göre shuparın yapptığı hareket doğru ;

Yoksa ben olayları komple yanlış mı anladım.

• sonuç olarak 2 side başka yerden almış biraz fotoshop yapmış o kadar
  • sro oyuncuları guild ları için özel açtıgı sitelere koyması için düzenledim reklamsız olanından
  • hepiniz ölüceksiniz

mai yardıma gelirim çekinme söyle
  • Hönk!Lord Yarkan'mı geldi nerde ne zaman nasıl?

Keseyim hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

birisi bana onun 250milyar canı olduunu solemisti... dogrumu diilmi ??? bilmiorm...

250milyar hp aklın oluomu?ona 2k vursan düşün ne kadar sürede kesersin(2k ortalama olarak verdim az veya çok olabilir)
  • baba şu spiderman olayını bi anlatsana nası bişey o öle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

sro oyuncuları guild ları için özel açtıgı sitelere koyması için düzenledim reklamsız olanından

ok o zaman no problem ; reklam yok yani diyorsun , azıcık bile mi yok

@__xn__ o bir şekil teşekkür şekli ; nothing bad.
  • bu chin in tomb meselesini kaç oldu duyuyom, sanırım aralık aylarında bu meret chin in tomb da çıkıyo (hiç bi noop ordaki görevlerini yapamıcak demek oluyo), ben karar verdim serverler kapanmadan once chin in tombda bırakıcam charımı millet duyup gelene kadar yat kalk, yat kalk epey vururum unutmadan int ci charlar yaklaşmasın yanında çıkardığı generaller int cileri tekte alıyo int ciler 2-3 kez vurur vurmaz 10 metre uzağa sıçaryı bi kaç saniye bekleyip tekrar vurmaya devam etmeleri gerekiyo bu şekilde yaptıklarında lord yarkan onları seri gormeyerek onlara yonelmiyo, millet bowcuların kıymetini anlıcak yakında, 70-80 canavarlarının hele bi psical vuruslarını 72 lwl elbiselerle yesinler de

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

birisi bana onun 250milyar canı olduunu solemisti... dogrumu diilmi ??? bilmiorm...

250milyar hp aklın oluomu?ona 2k vursan düşün ne kadar sürede kesersin(2k ortalama olarak verdim az veya çok olabilir)

2k mı hönk! falan oldum hee, baba ordaki playerlar en az10k vuruyo lord yarkana sen
    ne siyon yafs ne 2k sı

• zor iş bu lord işi ne yapacagız bakalım
  • arkadaşalr lord yarkanda yatırma skili var bir vuyor yede kalıyon str isen yatmazsın int isen sonun belli :D
    açıldığında bence bowcu kesicek
    birde shin tomb var orda cavemi olcak amğara flan mı hiç bilmiyom oarayı merak ediyom ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.