Şimdi Ara

Lole para yatırmak saçma mı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazen diyorum ki geçici bir oyun için değer mi o kadar parayı verdin bazen de diyorum en azından sigaraya falan harcamıyorum sıkıntı yok diyorum siz ne düşünüyonuz!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hem sigaraya harcıyorum hem lole. İkisinede değmiyor. Birinden birini seç yoksa para dayanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercih meselesi, misal rune page ve severek oynadığım heroların rare skinleri geldiği zaman alıyorum, hali hazırda elimde ki rp ile beğendiğim bir skin indirime girdiği zaman gene aynı şekilde...

    sonuç olarak paralı - parasız ayrımı olmayan bir oyun lol, görsel açıdan farklılık dışında birşey sunmuyor size, belki yeni hesap açanlar da boost (ip & xp) ve hero konusunda farklılık olabilir ama eşitsizlik yok.

    bütçenizi sarsmadığınız sürece yatırmanızın absürd bir yanı yok.
  • Yüksek paralar ve sürekli yatırmadğımız sürece sorun yok. Skine para vermek zaten saçma geliyor xd
    Belki zevken rün sayfası
    Belki de hızlı kasılmak için xp veya ıp taksiyesi alınabilir.

    Dipnot: Hiç para yatırmadım.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Beta uygulama iyi mi hiç görsel görmedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Damenda

    Beta uygulama iyi mi hiç görsel görmedim?

    Normal mini donanım haber işte
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Birileri çok iyi beklediğinize değecek diyordu doğru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bankkart mı En para mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hextech sandıkları falanda çıktın sonra artık hiç gerek yo kbence bi kaç kostüm bedava geliyor zaten yetiyor insana kostüme ihtiyaç duyan biride değilim ruh bekçisi udyr çıktıydı hextehden onunla takılıyoz :)
  • Sezon 2'den beri oynuyorum. Bir kereliğine mahsus 50 tl para yatırmıştım.
    Shen kostümlerini almıştım. Ondan sonra hiç para vermedim. Zaten gerek yok ki. Ortalama Sezon 4'te başlayan biri, tüm heroları alacak IP ye sahip oluyor. Gerisi zevk işi işte.
  • Abartmamak şartıyla yatırılabilir sonuçta ilgileniyorsun bi şekilde. zaman geçiriyorsun. kostüm neyin alınabilir.
  • bir işte calısıyor olsaydım ne kadar yatırdıgımı umursamazdım. ama ogrenci oldugum için umursuyorum. surekli oynadigim sampiyonlar haricinde hiçbirine skin almiyorum.
  • Kitap alıyorum genelde aynı yere gittigimden artık dükkan sahibiyle tanışıklığımız oldu sağolsun ucuza bırakıyor bi seriye atıyorum 100 tl vericekken dayı 70 e felan bırakıyor kalan 30la rp alıyorum indirimlerde hoşuma giden skin olursa çekerim hiç bir skini orjınal fıyatına almadım. ( Kalistaşk skinleri hariç)

    Çorlu Heykel karşısındaki mekandan alıyorum Çorludan random gezerken gören olursa gitsin ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Damenda

    Birileri çok iyi beklediğinize değecek diyordu doğru mu?

    Yani hata filan yok çok şükür işimizi görüyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.