Şimdi Ara

Loldeki Değişimler ve Sizlere Vedam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QQ KONUSU DEĞİLDİR. Muhabbet diyelim. Uzun oldu ama Son zamanlarda Lolün değişiklik üzerine çalıştığını (çabaladığını) görüyoruz. Gerek Jung Timer gerek Vadi değişimi gerek artan updateler, Hud değişimi farklı meta denemeleri vs vs. Biraz klasik olacak ama ben değişim iyidir diyorum. Sonuçta 5 yıldır aynı bir politika sergileseydi en çok oynanan oyun olmazdı (tabi oyuncu kitlesi ve memnuniyeti tartışılır) FAKAT! Artık Riot'un oyuncu kitlesine ne kadar değer verdiğini çoğumuz anladığı için (yediler bitirdiler beni. lanet olası sivrisinekler) değişimler üzerine tartışmak anlamsız geliyor.

Değişim üzerine giderlerken oyunun asıl amacını unutturduklarını ve bu yüzden oyuncuların artık sıkıldığına inanıyorum. Mesela artık eskisi gibi lol oynamıyorum. Sıktı. Daha uzun oynamanız için takımınıza gelenleri bilmeyen yoktur. Hep seriye denk gelen şu tipler ya da özel hissetmeniz için yapılan çeşitli şeyler. Eskiden lole para verirken bile karşılığını alacağımı bildiğim için mutlu olurdum. İyi bir oyuncunun bile eskisi kadar rahat çıkması mümkün değil. Toxicler yeter sadece. Belki artık eskisi kadar yeni şey öğrenemediğim için sıkılmışımdır ama öyle değil işte. Oyuncu kitlesinin öldüğünü hissedebiliyorum tıpkı bu bölüm gibi. Dediğim gibi haftada 1 2 kere falan girerdim son zamanlarda ama takip ederdim fakat o bile gelmiyor artık içimden saçma sapan yenilikler getirip yenilik iyidir diyorlar. Belki biraz ara vermek iyi olacaktır. Üni hazırlığıda iyi bir bahane oldu (geçen yıl özel sebeplerden dolayı çalışmamıştım). Bu yazdan sonra "Ya Lolün ölüşüne ya da dirilişine şahit olacaksınız" diyorum. Allahaısmarladık

Not: Yardım etmeye devam tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 23 Temmuz 2015; 5:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsine alisiriz ama yine de hud olayinin bu kadar az ve fazla detayli olmasi goz yoruyor
    Spiker fiyasko cilgin korsan jack... Madem degisiklik yapilcakti, cagircaktin pentakill diyen ablayi, sifirdan kayit yapicaktin
    -euw ve diger ingilizce dili kullanan serverlar icin soyledim

Not: realde basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 23 Temmuz 2015; 5:48:27 >
  • You are not alone.

Y.A.N.A.

Umarım dersine güzelce çalışırsın da iyi bir yerlere gidersin. Allah'a emanet

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Hepsine alisiriz ama yine de hud olayinin bu kadar az ve fazla detayli olmasi goz yoruyor
    Spiker fiyasko cilgin korsan jack... Madem degisiklik yapilcakti, cagircaktin pentakill diyen ablayi, sifirdan kayit yapicaktin

Murat Kosova da iyidir de Pentakill diyen abla efso ya :)

• Bende yaşıyorum benzerini, hatırlayanlar vardır belki geçen yıl burada takılıyordum sürekli. Geçen yıl okul ve uyku haricinde (ki okul zamanı günde 4 saat falan uyuyordum) geriye kalan zamanımın %80'ini falan herhalde Lol'de, bu bölümde, Reddit Lol'de ya da stream izleyerek veya Lol'le ilgili başka bir şey yaparak geçiriyordum, yazın sonuna kadar bu şekilde devam etti bu sonra zorla da olsa sınav senesi olduğu için sildim bilgisayardan ara verdim oyuna, sadece sene içinde ara ara internet kafeye gidip oynadım Lol ama bıraktıktan sonra bile baya zaman stream izlemeye, bu bölüme girmeye, reddit'e girmeye devam ettim.

Sonunda hayallerimdeki gün geldi, 20 Haziran'da Lys Fen sınavına girdim ve her şey bitti, Lol'e geri dönecektim, geçen yıl sınav yüzünden yarım bıraktığım işleri tamamlayacaktım falan filan. Ama gel gelelim öyle olmadı, geçen yıl %80 olan rakam bu yıl maksimum %10, zevk almıyorum oyundan resmen. Ara sıra böyle 1,5-2 haftalık aralardan sonra bir 5-10 Aram maçından zevk alıyorum ama o kadar, sonra ondan da sıkılıyorum. Sıkıntı tam olarak ne anlayamıyorum ama geçen yıl hiçbir şey istemese canım support oynamak istiyordu, çok sever(d)im support oynamayı Lole başladığımdan beri attığım oyunların %60'ını falan support olarak oynadım, hesaplamıştım geçen yıl ama ondan bile zevk alamıyorum bu yıl. Lol yerine başka bir şeye bağlandığımdan da değil, mal mal oturuyorum bütün gün ama çevremde de aynı durumu yaşayan çok kişi var, hatta yaşayanlar yaşamayanlara göre çoğunlukta

Edit : Şimdi hatırladım hatta ben Lol'ü sildikten sonra sezon sıfırlanana kadar Lp decayden lig düşersem konuyu açan arkadaş elo boost yaptırmayı planlıyordum en son, okul zamanı bile atamamıştım kafamdan nalet olası oyunu tamamen Lol aşkım nolur geri dön

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 23 Temmuz 2015; 7:35:49 >

• Aeo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • by
  • Değişim ve yeni şeyler öğrenmedeki heves kısmına katılıyorum. Biraz ara veriyim dedim ap itemleri komple değişti hud falan geldi Ben de tekrar başlar mıyım bilmiyorum ama lolde çekirdek bir tayfan varsa oyunda her zaman oynanabilir bir oyun. Sana da hayatta başarılar. Beni zamanında dota 1 bitirmişti. Lise sonda test çözmekten çok dota oynuyordum. Hayatımı tepe taklak etti
  • Didnt read lol.
    byes.

• Valla bende tam tersine yeni elemanın sesiyle acayip gaza geliyorum. Herif öldürünce buna tabut bile değmez falan diye yorumlar yapıyo hoşuma gitti.
  • Sen girmiyorsun diye bölümde bitmiyor oyunda bitmiyor dostum.
  • Nedense bu birakma konularinda yazilanlar da heo oyun bitiyor bolum bitiyor oynayan kalmadk arkadaslarim sa boyle dusunuyor diyor. Oyuncu sayisi her gecen saniye artiyor. Her hafta her ay duzenli etkinlikler oluyor. Profosyonel olarak para kazaniliyor. Riot kanali 800 milyon izlenmeye ulasmis. Muhtemelen bu yaz 1 milyari gececek. Riot tr de canli 85.000 izleyiciyi ben gordum. Yakin zamanda tbf var. Normal maclarda dolmayan basketbol salonunda su an biletler ciktigi gibi tukeniyor ve gitmek isteyen 2-3 salon daha insan mevcut. Oyundan sıkılmış birakmak istiyor olabilirsiniz ama bu camur atmak neden. Toxic player cok. Hele ki benim elomu anlatmaya gerek yok. Bunlari bahane etmek gereksiz. Ben bazen skype ile giriyorum tanidiklarla. Asiri zevkli oluyor ve egleniyorum. Kimisi de begenmez saygi duyarim lakin oyun bitti forum bitti laflari sacma oluyor. Cunku tam tersi yonde gelisme var.

• 1 haftaligina memlekete gittim sanki 100 yil geride kalmis cahil dedeler gibi hissediyorum suan, reddit stream falan halletmeye calisiyorumda zorlanicam galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Nedense bu birakma konularinda yazilanlar da heo oyun bitiyor bolum bitiyor oynayan kalmadk arkadaslarim sa boyle dusunuyor diyor. Oyuncu sayisi her gecen saniye artiyor. Her hafta her ay duzenli etkinlikler oluyor. Profosyonel olarak para kazaniliyor. Riot kanali 800 milyon izlenmeye ulasmis. Muhtemelen bu yaz 1 milyari gececek. Riot tr de canli 85.000 izleyiciyi ben gordum. Yakin zamanda tbf var. Normal maclarda dolmayan basketbol salonunda su an biletler ciktigi gibi tukeniyor ve gitmek isteyen 2-3 salon daha insan mevcut. Oyundan sıkılmış birakmak istiyor olabilirsiniz ama bu camur atmak neden. Toxic player cok. Hele ki benim elomu anlatmaya gerek yok. Bunlari bahane etmek gereksiz. Ben bazen skype ile giriyorum tanidiklarla. Asiri zevkli oluyor ve egleniyorum. Kimisi de begenmez saygi duyarim lakin oyun bitti forum bitti laflari sacma oluyor. Cunku tam tersi yonde gelisme var.

Eğer benim mesajıma hitaben dediysen oyunun bittiğini söylemiyorum zaten ben. Ha belki bitiyordur onu bilemeyiz, oyuncu sayısının artıyor olması oyunun bitmeye başlamadığı anlamına gelmez, Knight Online'da ölmeye başladığında hala daha oyuncu sayısı artıyordu ama bu oyunun ölüyor olduğu gerçeğini değiştirmedi. Ha ama ben bitiyor olduğunu veya yakın gelecekte biteceğini düşünmüyorum Lol'ün, Lol bir oyunun ötesinde bir sektör haline geldi artık, kolay kolay çökmez. Ama arkadaşlarımla ilgili söylediklerimde de yalan yok yani, eskisi gibi oynayan arkadaşım gerçekten çok az ve rahatsız olma sebebimiz toxic player falan değil, girdik mi zaten birlikte eğlencesine normal game giriyoruz, sıkıntı oyundan aldığımız zevkte. Kendi adıma konuşursam muhtemelen benim sıkıntım çok fazla değişmiş bir oyun bulmamda, pre-seasonları falan sevdim hep yeni yeni şeyler öğreniliyor ama bu sefer oyuna yeniden başladığımda aşırı değişmiş bir oyunla karşılaştım, bütün jungle değişmiş, bütün ap itemler değişmiş, metadaki tek tek bütün herolar değişmiş(ki bu çok normal ama yinede uyum sağlamada sıkıntıya neden oluyor), şu son 2 patchten sonra nasıl bilmiyorum ama öncesinde var olan ölümsüz tankların olduğu ilginç bir meta da tuz biber oldu, muhtemelen bunlara uyum sağlamakta sıkıntı yaşıyorum

Ha ama oyunun bittiğine katılmasam da forum bitti laflarının bir noktada haklılığı var bence, aktifliği çok düşmüş bölümün gördüğüm kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 23 Temmuz 2015; 10:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Hepsine alisiriz ama yine de hud olayinin bu kadar az ve fazla detayli olmasi goz yoruyor

Kardeşim ses değişecek zaten etkinlik için sadece ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nedense bu birakma konularinda yazilanlar da heo oyun bitiyor bolum bitiyor oynayan kalmadk arkadaslarim sa boyle dusunuyor diyor. Oyuncu sayisi her gecen saniye artiyor. Her hafta her ay duzenli etkinlikler oluyor. Profosyonel olarak para kazaniliyor. Riot kanali 800 milyon izlenmeye ulasmis. Muhtemelen bu yaz 1 milyari gececek. Riot tr de canli 85.000 izleyiciyi ben gordum. Yakin zamanda tbf var. Normal maclarda dolmayan basketbol salonunda su an biletler ciktigi gibi tukeniyor ve gitmek isteyen 2-3 salon daha insan mevcut. Oyundan sıkılmış birakmak istiyor olabilirsiniz ama bu camur atmak neden. Toxic player cok. Hele ki benim elomu anlatmaya gerek yok. Bunlari bahane etmek gereksiz. Ben bazen skype ile giriyorum tanidiklarla. Asiri zevkli oluyor ve egleniyorum. Kimisi de begenmez saygi duyarim lakin oyun bitti forum bitti laflari sacma oluyor. Cunku tam tersi yonde gelisme var.

Nerde çokluk orda mokluk diye boşuna dememişler. Ben s2 s3 teki zevki alamıyorum. E artık kitleyide görüyoruz. Challenger desen afk kalanlarla dolu yani gerek yok artık. Oyuncu kitlesini kaybediyor. Ben ara vermenin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Belki tekrardan yeni şeyler öğrenmek zevk verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 23 Temmuz 2015; 14:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Nerde çokluk orda mokluk diye boşuna dememişler. Ben s2 s3 teki zevki alamıyorum. E artık kitleyide görüyoruz. Challenger desen afk kalanlarla dolu yani gerek yok artık. Oyuncu kitlesini kaybediyor. Ben ara vermenin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Belki tekrardan yeni şeyler öğrenmek zevk verir.

Ben de bırakmayı düşündüm hatta 2 hafta falan oynamadım ama başka oynanıcak güzel oyun bulamadım CS:GO da sıkıyor bir zaman sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Ben de bırakmayı düşündüm hatta 2 hafta falan oynamadım ama başka oynanıcak güzel oyun bulamadım CS:GO da sıkıyor bir zaman sonra.

Arada bir HOTS oynuyorum. Tavsiye ederim.

• son update den sonra bu oyun oynanmaz.iyicene bebelere göre yapıyorlar oyunu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.