Şimdi Ara

lolde 15 fps alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özelliklerim bunlar sizce normal m düşük ayarda oynuyorum tfde hiç birşey göremiyorum pc 2 yıllık ilk formatlayınca 60 fps bi kaç oyundan sonra tekrar fps düşüyo yeni soğukken açıncada 15 fps alıyorum laptop bu ar lolde 15 fps alıyorumada
     lolde 15 fps alıyorum lolde 15 fps alıyorum

• biozard09 B kullanıcısına yanıt
    sistemin kurulu oldugu diskte demi oyun eğer öyle değilse o diske atıp denermisin.
  • fazla bile.yeter 15
  • Bir resim koymuşsun yazının üstüne gelmiş bir düzelt. 2. olarak soğutucu al laptopun altına 20-30 tlye kıyarsın herhalde.
  • eğer böyle oynuyorsan olmaz anakarta yerleşik olan ekran kartından oynuyorsun performans bekleme. ekran kartını devreye sok öyle gir oyuna daha iyi fps sonuçları alırsın. büyük ihtimalle nvidia nın ayarlarını bozmuşsun yada güç tasarrufunda oynamaya çalışıyorsun
  • Ekran kartini nasıl devreye sokucam kardeşim söylermisin yüksek performans bubarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

sistemin kurulu oldugu diskte demi oyun eğer öyle değilse o diske atıp denermisin.

Ayni diskde bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    PS4 30 fps nasıl oluyor?
    7 yıl önce açıldı
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biozard09

Ekran kartini nasıl devreye sokucam kardeşim söylermisin yüksek performans bubarada

bilgisayarında paylaşımsız ekran kartı var mı? var ise oyunun simgesine sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia ile calıstıra tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

quote:

Orijinalden alıntı: biozard09

Ekran kartini nasıl devreye sokucam kardeşim söylermisin yüksek performans bubarada

bilgisayarında paylaşımsız ekran kartı var mı? var ise oyunun simgesine sağ tıklayıp yüksek performanslı nvidia ile calıstıra tıkla

Bro hic bilmiyorun bu konularda ona nasil bakicam .d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.