Bildirim
Lol video kaydetme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
overwolf indir -
sen yanlış anladın galiba ben normal ekran kaydedici istemiyorum rpg tarzı oyunlar varya onları fps olarak. Misal strateji oyunu olsun hani yukarıdan yönetiliyorya ben onu aşağıdan sanki gta gibi düşün onların yeryüzünde oynadığı gibi anlaşılabildim mi bilmiyorum ama ben havada değil karakterin gözünden çekim yapmak isityorum yada orda gözlemci igib gezmek istiyorum. Ama yinede ilgin için teşekkür ediyorum. -
Bahsettiğiniz şey op.gg üzerinden kaydedilmiş videolar olabilir mi? -
Nasıl diyeyim... link atsam sıkıntı olurmu acaba youtubeden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvalk -- 22 Aralık 2015; 18:41:03 > -
Sorun olacağını sanmam. İstersen özel mesaj yoluyla da atabilirsin. -
Bu arada kusura bakmayın kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar Allah nice kandillere, bayramlara yetiştirsin inşallah -
-
Aynen vallah eyvallah kardeşim bunun nasıl yapıldığını o kameranın nasıl o alta üste istediği zaman gidebiliyosa o programsa adı değilse ne olduğu nasıl yapıldığını soruyorum yani. Sanada teşekkür ederim KFCTAVUGU -
Bandicam, fraps bakabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş. Bak benim istediğim oyunu veye ekran üzerinden direkt kayıt değil senin söylediğin programlar çalıştırdığın andan ihtibaren normal ekran kaydı yani sana ne gözüküyorsa ekranda onu kaydeder. Benim istediğim kayıt yapmak değil oyunun hakimiyetini 1 çıt arttırmak örnek vereyim gta5 normal bir şekilde geldi ama oyuncuları ne yaptı girdi modlar çıkardı yeni araçlar, silahlar, uçabilmek, ölümsüzlük, batık şehir gibi gibi. -
Dostum o zaman geriye sadece lol replay, baron replay filan kalıyor. O programlarda oyun sonu gösteriyor.
Demek istediğini anladımda lol replayın anlık versiyonunu istiyorsun.Olsa keske :D
yine anlamadın ben normal replay istemiyorum gta5 oynadınmı hiç sen fps denen bir mod var orda lolü öyle düşün.
-
Gta 5 oyna(ya)madım.Anlattıgın şeyin lolde olduguna eminmisin
yok öyle bi özelliği ama yukardaki videoyu izledin mi sen, bazı yerlerde kameranın kendi oynatıcısında çıktığını yükseldiğini al çaldığını görecelsin
bu farklı bitane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvalk -- 22 Aralık 2015; 22:17:12 > -
1 allahın kuluda doğru düzgün cevap vermemiş lol skin spotlight camera kardeşim kullanımını bende tam bilmiyorum ama o yakınlaştırma olayları bunun ile yapılıyor
http://www.skinspotlights.com/p/league-camera.html -
Vallaha yav Allah razı olsun be bi bakayım buna ben. Çok teşekkür ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X