Bildirim
LOL Türkiye Sunucusu Kapanıyor mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaynak? -
Duymak
Riotta çalışan bir arkadaş diyeyim. isim vermiyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron34 -- 8 Şubat 2018; 16:41:24 > -
Öyle bir şey olursa, göçten dolayı, westteki herkes oyunu bırakır -
quote:
Orijinalden alıntı: hamdibey1
Öyle bir şey olursa, göçten dolayı, westteki herkes oyunu bırakır
Yok Artık -
Sunucu derken serverları kapatıp eskisi gibi west sunucularına mı bağlayacaklarmış bizi? Yoksa komple TR serverını mı kapatıyorlar -
Mantıklı geliyor mu sana sunucuları Türkiye'ye taşıdıktan kısa bir süre sonra kapatmaları? -
east ve tr birleştirseler olur aslında westi ellemesinler -
Beni iskandinava atın gerisini atın weste yesinler biribirlerini. -
Cem uzana hapis şoku veya emekliye zam müjdesi gibi bi haber olmuş buda. -
Morelloyu aradım yarına kapanır dedi -
asparagas -
PVP server mı bu -
Şimdi sıkı durun. Sunucular hiç bir zaman tr,ye taşınmadı bu gayet güzel bi yalandı bu bir .
Cs go zaten lole bir darbe vurmuştu pubg de üstüne Çilek oldu. Acayip oyuncu kaybetti. E para suyunu çekince rün sistemi degişikligine gittiler şampiyon alımı zorlaştı. Oyuncu azlığına en büyük örnek : top ve mid seçtiğinizde eskiden 10 dk da oyun bulurken artık 2 dk da buluyor olması. Sebebi sizce oyuncu çoğalması mı. Ben söylemicem. -
Böyle bir şeyin ihtimalinin %1 oranında dahi olduğunu düşünmüyorum. Mümkünatı yok :) -
Ben de isim vermiyim sana riotta çalışan bir çok arkadaşımdan hiç öyle bir şey duymadım. -
Evet kapanacak yeni mi öğreniyorsunuz? Bir kısmı kapandı hatta hakkarideki insanlar bağlanamıyor şu an. Hesapları direk zimbabwe sunucusuna aktardılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ana Sınıfı Öğretmeni
Şimdi sıkı durun. Sunucular hiç bir zaman tr,ye taşınmadı bu gayet güzel bi yalandı bu bir .
Cs go zaten lole bir darbe vurmuştu pubg de üstüne Çilek oldu. Acayip oyuncu kaybetti. E para suyunu çekince rün sistemi degişikligine gittiler şampiyon alımı zorlaştı. Oyuncu azlığına en büyük örnek : top ve mid seçtiğinizde eskiden 10 dk da oyun bulurken artık 2 dk da buluyor olması. Sebebi sizce oyuncu çoğalması mı. Ben söylemicem.
Hocam bu ne allah aşkına -
Kapaniyor -
hak yolunu bulmuş sonunda.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Cem uzana hapis şoku veya emekliye zam müjdesi gibi bi haber olmuş buda.
|
Benzer içerikler
- troll duo isimleri
- lol herkesi susturmak
- uyumlu sevgili nickleri
- lol ağır yara itemleri
- lol kite ayarları
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X