Şimdi Ara

LoL Taktikleri Açıklama Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL hakkında tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşlar bu konuya...

LoL'de koridor safhasında ve takım savaşlarında kullandığınız özel taktikler var mı?
    veya
    bilmemiz gereken çok az kişinin bildiği bilgiler nelerdir?

bu konuda bizimle paylaşın.

Örnek vermek gerekiyorsa; Takım savaşlarında ara ara kullanılan hilal taktiği.
    Hilal taktiği kullanan takımlar orta koridorun göbeğine tank bir arkadaş bırakıyolar, sağa sola yerleşen arkadaşlar, orta koridordaki tank arkadaşa girildiğinde ortaya çıkıp rakibi çevreliyorlar.

bu taktik yıllardır orta asya'da kullanılıyordu, lol'dede farkına varmadan yapılan stratejilerden biri..
    sizde bildiklerinizi konu altında paylaşabilirsiniz....

• Biz taktik maktik bilmeyiz,çekeriz yasuo,zed,wayen teq atar geçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuursuzca minyon dalgası itmeyin. Kim şikayet etse “ayrık itiyom 5 kişi bana gelio yha” cümlesini kuruyor. Bekletin dalgayı diğer lanedeki takım arkadaşlarınızla aynı hizada itin. Baktın kayboldu rakip git orman kampı falan kes uzaklaş ordan. Takım arkadaşların alır diğer kuleyi adamlar nehirde takılırken 2. Kuleye ilerlersen 5 kişi gelir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rochi -- 4 Haziran 2018; 17:5:33 >
  • Kurtkapanı: İnanılmaz bir taktik veriyorum, bir tane hızlı casus oyuncu olacak(tercihen singed). Bu oyuncu rakipleri peşine takarak asıl birliklerin saklandığı çalıya çekecek ve birden düzeni dağılmış rakibin üstüne binerek mahvedeceksiniz.

Şok Taktiği: bu taktigi ondeyken kullanabilirsiniz. Bir anda hep beraber rakibin tepesine binerek psikolojik baski kurmaya dayanir.

Gerilla taktiği: jungle oynarken bir lane e sürekli gelerek hasar verip kaçarak bunu uygulayabilirsiniz. Rakip kule altındayken kuleye hasar vermek veya dive atmak da uygulanabilir.

Psikolojik baskı kurma: önde olduğunuzda dans ederek rakibi bunaltın

Uzun süreli kuşatma: Rakibin yemek ve su kaynakları tükeninceye kadar kuşatın. Eninde sonunda birisi yardım cagirmaya gicecektir. Sayı avantajini yakaladiginizda tepelerine binin ve kaleyi ele geçirin.

V-Formasyonu: V şeklinde dizilin. En öndeki tank hasarı tanklarken yanlara doğru açılın ve rakibi çapraz ateş altında bırakın.

• Şimdi rakip sivir aldı ve sizde taricsiniz.Stun açık olduğunda sivirin üstüne koşa koşa gidin o sizin ona stun atacağınızi zannedecek ve bariyer açacak aklı sıra sizin skilliniz sayesinde mana dolduracak ...
    Ama siz ne yapacaksiniz? Sivire değil yanındaki milyona stun atacaksiniz ve sivirin skillini hiç edeceksiniz!
  • Ben haçan eğrisi kullanıyorum o da geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrafınabakançocuk -- 5 Haziran 2018; 0:9:15 >
  • Çoğu kişinin aksine biraz mantıklı öneriler vereyim bilindik yada bilinmedik size kalmış.Mide göre

1-)Mid oynarken omancınız geleceği zaman bottan geliyorsa yavaşça topa doğru hareketlenin ve farmi ordan almaya devam edin karşı midin istemsizce bot tarafına yöneldiğini fark edeceksiniz

2-)Base zamanınızı cannon minionlara göre ayarlayın önde olduğunuz laneyi durduk yere kayıp etmeyin

3-)Karşılıklı olarak yada sadece sizin 0 mananiz kaldığı zaman ormancıdan baskın için degil laneyi itmek için yardım isteyin.

4-)Trinketi her zaman rakip keskingaga ve kırmızı arasına harcayin bu hem karşı ormancının rotasını hemde midin roamlarini takip etmenizi kolaylaştırır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CTRL 6 YAP
  • Split in ciddi oyun kazandırdığını unutmayın. Solo q da solo maokai tercihi yerine aatrox tercihinin daha cok oyun kazandırıdığına şahit oldum ne yazıkki.

(Minyon biçen) +
    Komuta Sancağı-Üçlü-Zzrot buildi ile çok rahat oyunlar kazandım. Tek sorun takımınız sizin ne yaptığınızdan haberdar olup sürekli savaş aramaması. Seri itiyorsanız zaten size en az 2 kiş igeliyor bu sırada sizin takım arkadaşlarınız 4 v 3 ile Tf yi cok rahat kazanıyorlar.

Bu sıralar bu yüzden aatroxa sardım. Kimseye muhattap olmadan oyunu bitiriyorum.
  • En önemli taktik şu oyun içerisinde gerekmediği sürece yazmayın.
    Küfredenleri susturun takılmayın report edin geçin.
    Oyunu takip edin.Yazı yazacağım diye ölen tiplerden olmayın.
    Çok kötü bir oyun olabilir moralinizi bozmayın sonraki oyuna bakın.
    Aşırı oyun spamlamayın.
    Tr serverında her oyun yasuoyu banlayın sizin takımdan alan olursa feedler karşıdan alan olursa taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Kurtkapanı: İnanılmaz bir taktik veriyorum, bir tane hızlı casus oyuncu olacak(tercihen singed). Bu oyuncu rakipleri peşine takarak asıl birliklerin saklandığı çalıya çekecek ve birden düzeni dağılmış rakibin üstüne binerek mahvedeceksiniz.

Şok Taktiği: bu taktigi ondeyken kullanabilirsiniz. Bir anda hep beraber rakibin tepesine binerek psikolojik baski kurmaya dayanir.

Gerilla taktiği: jungle oynarken bir lane e sürekli gelerek hasar verip kaçarak bunu uygulayabilirsiniz. Rakip kule altındayken kuleye hasar vermek veya dive atmak da uygulanabilir.

Psikolojik baskı kurma: önde olduğunuzda dans ederek rakibi bunaltın

Uzun süreli kuşatma: Rakibin yemek ve su kaynakları tükeninceye kadar kuşatın. Eninde sonunda birisi yardım cagirmaya gicecektir. Sayı avantajini yakaladiginizda tepelerine binin ve kaleyi ele geçirin.

V-Formasyonu: V şeklinde dizilin. En öndeki tank hasarı tanklarken yanlara doğru açılın ve rakibi çapraz ateş altında bırakın.
    Bir tanesini unutmuşsun hocam ben ekleyeyim.

Ambulans Taktiği: Soraka jungle alın ve lanelere gidip karşı takım oyuncusuna q kendi takımınızın oyuncusuna w atın. Chatte 112 yazısını gördüğünüz de ise ulti yeteneğinizi kullanın.

• peel support oynarken yanınızdaki adc'nin aşırı aptal olduğunu fark ettiğinizde /sustur all / muteping all yapıp takımda kim kasmışsa onun yanında dolanıyorsunuz(tercihen jungle). sonra onunla 2-3 kill asist alınca pingleri açıp adamı bota çağırıyorsunuz. sonra da botu kesip iyice öne geçip win alıyorsunuz.

• Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim unutmuşum onu. O da vaktinde bize çok maç kazandırmış bir taktiktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.