Şimdi Ara

LoL şampiyona göre item kasma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 level oldum ama hala hangi şampiyona hangi itemı kasacagımı bilmiyorum hep internetteki buildlere bakarak oynuyorum hiçbiri aklımda kalmıyor nasıl hangi şampiyona hangi itemi kasacagımı öğrenirim

• Bisiklet sürmeyi süre süre öğrenirsin ya ayni o biçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Bisiklet sürmeyi süre süre öğrenirsin ya ayni o biçim.

Yardımcı olmayacaksan cevap atma konuya
  • adam yardımcı olcak cevap vermiş zaten artis oynaya oynaya anlıcaksın diyor işte
  • Nasıl örnekleme öyle
  • The Bright T kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylemiş oynadıkça hangi şampiyona hangi itemin gittiğini veya senin oynayışına uyduğunu anlamaya başlarsın. Şampiyonu tanıdıktan sonra şu item iyi gidermiş tarzı item deneyebilirsin botlarda falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Bright

Nasıl örnekleme öyle

Selam dh nin yeni artiziçok coolsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Bright T kullanıcısına yanıt
    adam gayet konuya uygun ve anlaşılır msj atmış.. msjı atan arkadaşa attığın cevapla, kendi sorununu cevaplamışsın :D
    buildlere bakmaya devam et, item isimlerini öğren yakında karşı takıma göre oynamayı öğrenirsin

• quote:

quote:

Senin anlama problemin beni ilgilendirmez kardeşim yardimci oldum ben sana kimse acip item ezberlemedi oyunda sadece bazi karakterlerin olmazsa olmaz itemleri vardir.Gerisine oyun durumuna gore sen karar verirsin.İnsani yardim ettiğine pişman ediyorsunuz

• Daha fazla oynadıkça öğreniceksin istersen şöylede yapabilirsin 1-2 maç buildlere akmadan her championa kendin bir eşya kasmayı deneyebilirsin o zaman aklında kalır doğru olanı kullanırsın
  • Forumda dalga geçmeyi seven çok insan var adam gibi yorum atmayı bilmiyolar
  • Hem kendi elindeki şampiyon hem karşı takım hem de oyundaki durumunuza göre item kasmak daha uygun geliyor bana. Örneğin tank ya da yarı tank bir şampiyonda normalde karşı takım ad ağırlıklı ise büyü direnci çıkmak gereksizdir. Onun yerine zırh ya da can çıkmak çok daha etkili olur. Aynı şekilde karşıda kasmış Master Yi, Tryndamare, Dreven gibi şampiyonlar varsa Çivili Zırh çıkmak da uygun olabilir. Bunun gibi şeyler aslında itemları karşıya göre çıkarsan daha iyi olur.
  • Hazır buildlere bakmadan 2 3 tane maç atayım yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim
  • Oynaya oynaya öğreneceksin. Karşındaki AS stackleyebilen bir heroysa Randuin, AD Burst ise Thornmail, DoT bir mage ise MoM tarzı şeyler. Ne kadar pratiğin olursa o kadar alışırsın.
  • quote:

Forumda dalga geçmeyi seven çok insan var adam gibi yorum atmayı bilmiyolar

19 Postun var kısa sürede forumu deli cozmussun sincap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 3 Eylül 2014; 17:40:38 >
  • boşver kamki kas itemini kafana göre

• quote:

Nasıl örnekleme öyle

Ozaman napıyosun biliyomusun Hz. Google amcayı aç ve oynadığın karakterin rehberini yaz karşısı full ap iken zırh kasarsın

• quote:

quote:

arkadaş konuyu özetlemiş zaten yardımcı olmuş
  • 20 levelda oyuna hakim olman kolay değil zaten Build bakmamak için karşıdaki elemanları da kendi ihtiyaçlarını da düşünmen ve kavraman lazım. Nasıl diyim, iki rabadon daha fazla ap vermiyor örneğin, aynı itemden iki adet almak genelde gereksiz sonuclanir.
    Ryze oynarsin örneğin zaten yazıyor galiba ryze maksimum manasına göre hasar verir, ryzea gidip ap çıkmaz manaya yönelik itemler çıkarsın zaten önerilen itemleri rito düzeltmeye başladı çok yanlış şeyler almazsin istemeden.
    Karşıda Zed talon veya fiora gibi saf ad şampiyon varsa 300luk Zırh ve 5 pot alırsın, düz vurus ile hasar veren şampiyonlara doran kalkanı ile başlarsın, cok skillshot varsa ayakkabi alırsın.
    Adc oynarken doran dışında başka bir şeyle baslamazsin Support oynarken doran almazsin olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Horsemen -- 3 Eylül 2014; 18:03:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezbere build yapma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.