Şimdi Ara

LOL Oyuncular Neden Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntıdan tekrar LOL'e başlayım dedim, tabi oynamayı unutmuşum. Giriyorum oyuna hiç dalga geçmeden ciddi bir şekilde oynuyorum. Tabiki hatalarım oluyo ama en ufak hatamda "Sen ap**l mısın, ona saldırılır mı?" "Geri**kalı neden yardıma gelmiyorsun?"
    "Çıktığın builde bak ***** çocuk" gibi hakaretlere uğruyorum sürekli. Oyunu tam bilmediğimi, yeni oyuncu olduğumu ve anlayış göstermelerini söylediğimde de "Sil o zaman oynama low" gibi şeylerle karşılaşıyorum. Ben olsam takım arkadaşlarım bilerek beslemediği ve ciddiye alıp oynadıkları sürece kesinlikle onlara hakaret etmem. Sadece uyarırım, neler yapması gerektiğini ve bir dahaki sefere daha dikkatli olması gerektiğini söylerim. Ben CSGO da oynuyorum ama CSGO'da hiç böyle şeylerle karşılaşmıyorum. Kimse bu kadar saygısız değil CSGO'da. Kimse öldürmemi çaldın diye gidip bilerek ölmüyor. Kimse adamı vuramadın diye küfür etmiyor. Adamları rapor etsem ban yiyeceklerini hiç sanmam. Keşke hakaret edenlere ban gelse 3 gün, 1 hafta, 1 ay, 3 ay diye gitse yasaklama süreleri.

• Cs Go da da ruslar mikrofondan konusup duruyo dikkat mikkat hiç bişey kalmiyo gülmekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısın ama bişeyi düzeltmek isterim. Kimse adam vuramadın diye küfür etmiyor kısmı biraz yanlış ragerlar heryerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SideBlastisafeeder kullanıcısına yanıt
    Ben öyle çok küfür eden görmüyorum LOL'deki kadar. Tabi belki rankla da alakalıdır. LOL'de silver 5 CSGO'da MG1-LE arası değişiyor

Gerçi bi taktik buldum hep onu uygulayacağım. Adamlar ne derse desin hep dalga geçicem, kimseyi ciddiye almıcam.
  • TEK ÇARE MUTE

• Mute yapıncada takım oyunu gerektiren bir oyunda takımla iletişimini kesmiş oluyorsun.
  • TR serverında iletişim kuracağın insanlar sınırlı zaten diğerleriyle iletişim kurulmuyor ya ondan muteluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Cs Go da da ruslar mikrofondan konusup duruyo dikkat mikkat hiç bişey kalmiyo gülmekten

Aynen ya bazen kafa dağıtmak için cs:go oynuyorum bu kadar eğlenceli millet yok geçen veletin tekiyle rus biri tartışmaya başladı rus : f**k you ollie f**king kid falan diyordu çocukta : f**k you im not a kid falan diyordu komediydi
  • Moba oyunlarının geneli böyle. Yeni ceza sistemi getirdiler, tr'de var mı bilmiyorum ama oraya da getirirlerse biraz daha temizlenir oyun. Gerçi cs oynarken de böyle adamlar bana geldiği için, competitive olan her oyunda böyle şeylerin olması artık normal geliyor bana.
  • Sanki sen küfür etmiyosun

• quote:

Cs Go da da ruslar mikrofondan konusup duruyo dikkat mikkat hiç bişey kalmiyo gülmekten

ayarlardan mikrofonu kapadim ben 2 laftan biri cyka

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

ayarlardan mikrofonu kapadim ben 2 laftan biri cyka

Hocam ben ilk başladığımda kız saniyodum bide onları sonradan kafa bastı hepsi 10 yaşında cocuk...

• git Cs GO oyna bizde böyle botlarla oyna oyunu öğren yada.
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Geçen yine rusların olduğu bi sunucuya girdim. "Fing Russia!" diye bağırdım sonra herkez birden "F you russia" diye bağırmaya başladı.
  • Ben küfür etmem de yemem de. Çünkü team ranked keyff. Deneyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: fruit

Ben küfür etmem de yemem de. Çünkü team ranked keyff. Deneyin derim

Team ranked atıcak adam yok. Çağırıyorum gelmiyorlar başka oyun oynuyorlar.
  • All mute sonra karsi takimla sohbet et

• Çünkü coçuklar

• Care birakmak

• Ben oyuna girer girmez artık alışkanlık haline getirdim herkese diyorum oyuna odaklanamadığım için hepinizi muteliyorum, kusura bakmayın diye, o esnada bile küfür eden oluyor, s..r git tamam bizene felan, artık girer girmez hiç bir şey demeden mute all yazmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.