Şimdi Ara

Lol oynamak aslında gereksiz yere kendini üzmektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek kişilik bir oyun olsa tamam, kötü oynarsın kaybedersin. Fakat, takım kombinasyonu öyle rastgelmiştir ki sana çok yük düşer, senin veya başka birisinin çok çok iyi oynaması gerekir. Bu olmayıverir, oyun gider. Veya takım arkadaşları kötüdür karşı takım da çok iyidir diyelim, sen de çok iyisindir. Kaybedersin. Aşırı sinir bozucu bir durum bu. Sonuçta ne oluyor sen üzülüyorsun, niye? Takım kötü oynadı diye vs. Senin suçlu olmadığın bir şeye üzülmek, gereksiz yere kendini üzmektir. Bu oyunu en iyi, arkadaşlarınla oynarsın oynasan. Onun dışında gereksiz yere kendini üzersin, moralin bozulur. Yoksa gerçekten çekilecek çile değil. Zaten biraz da şans işi. Mesela crit olayı. Art arda 4 kere crit atarsın, feci canını azaltırsın adamın. Mesela art arda 6 crit attığını düşün, adam yok olur. Oysa hiç crit vurmazsan, adam seni kesebilir. Beynimizi yok yere yoruyoruz aslında, bir de kendimizi oyuna epey veriyoruz, iyi oynayalım diye. Böylece daha çok üzülüyorsun. Sağlıklı bir durum değil. Ben artık ya bırakacağım ya da hiç ciddi oynamayacağım arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bırakalı 3-4 yıl oldu. Çok rahatım. Arada canım sıkılırsa 1-2 el mobile pubg atıyorum yetiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • League of Legends oyun olduğunu anlamak ve anlam yüklememek gerekir. Oyun eğlenmek, vakit geçirmek, can sıkıntısı geçirmek vs için oynanır. Ha kaybetmişim ha kazanmışım hiçbir önemi yok sonuçta oyun bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bıraktım.Kendimi kontrol edemiyor ve çok öfkeleniyordum.Bana zararlı olduğunu düşündüğüm için bıraktım.Tavsiye ederim size de.
  • En sakin adam bile bu oyunda kanser oluyor
  • Hasta ediyor çünkü insanlar takım çalışması ve empati kurmayı bilmiyor.
    Herkes de gereksiz bir ego, bir ben bilirim tavrı. Ormancı baskın atamıyor çünkü diğer ormancıyla uğraşıyor, bir bakıyorsunuz orta koridordan küfür gelmeye başlıyor.
    Veya desteksiniz nişancının kaçması için kendini feda edip ölüyor iki skor vermeyelim diye nişancı sövüyor niye öldün diye.
    O kadar basit ve saçma şeylerden kavga ediyorlar ki inanın ben hasta oluyorum artık.
    Yanlışlıkla skor alan kişiye çaldın diye küfreden, koridoru o yokken itiverdi diye saniye başı uyarı atan veya mavi salmadı diye oyundan çıkan.
    Açıkcası bir çok insan böyle en basiti bir takım kurun ve öyle oynayın. Çünkü anlaşabildiğiniz ve neyin neden olduğunu bilen insanlarla oynadığınızda gayet çekilir ve güzel bir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun takımın kötü olması değil . Bu kabul edilebilir ama insanların kötü olduğunu kabul etmeyip ana avrat sövmeleri , terbiyesizlikleri , ağır hakaretleri. Kitlesi kanser kısacası yoksa oyun güzel ve insanların gelişmesine açık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.