Şimdi Ara

LoL neden bu kadar çok seviliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar neden bu kadar seviliyor anlamıyorum.
    Oyunun amacını,neden sevildiğini,neden 7-8 saat aralıksız oynanabildiğini biri anlatırsa sevinirim.ben bir türlü alışamadım çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rekabet var parayi veren kazanmiyor ne kadar çok oynarsan değil ne kadar iyi oynarsan yol alıyorsun diye uzar gider

• Şuan oyun dışı olaylarada fazla önem verilen tek MOBA oyunu. Misal adamlar şarkı yapıyor, grafikler desen (splash art) pek şahane. Ancak oyundaki player yönetimini bi yapamıyorlar. Buda her geçen gün oynama saatlerini beriye çekiyor.*-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps oyun tarzından kopup geldiysen başta alışamaman normaldir bende aynı sorunu yaşamıştım bence lol un zevki karakterleri tamamen çözdükten rünlerini dizdikten sonra başlıyor sonra beğendikten sonra istesende bırakamayacaksın çünkü oyun sürekli yenileniyor meta değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TunahanÖzdemir

Rekabet var parayi veren kazanmiyor ne kadar çok oynarsan değil ne kadar iyi oynarsan yol alıyorsun diye uzar gider

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Derken anlayamadım

• Para dönmüyor demişsin onu kastederek söyledim. Kötü amaçla değil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Para veren avantaj saglamiyor dedim bence haklıyımda

• quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Fps oyun tarzından kopup geldiysen başta alışamaman normaldir bende aynı sorunu yaşamıştım bence lol un zevki karakterleri tamamen çözdükten rünlerini dizdikten sonra başlıyor sonra beğendikten sonra istesende bırakamayacaksın çünkü oyun sürekli yenileniyor meta değişiyor

Aynen öyle fps-pes-fifa oynarım ezelden beri :D
    Alışmanız ne kadar sürdü?

• Kişisel yeteneklerin önemli olduğu ve reklamın da fazla olduğu bir oyun olduğu için. (örnek: Knight Online, Counter Strike...)

• Para vermen hicbirsey ifade etmiyor Türkiye için yapılan özel şeyler vb

• Yetenege dayali ve hilesiz olmasinin tutulmasinda cok payi var bence

• Zamanının popüler çoğu online oyunu gibi vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz oynarken.Knight online da bu düzeni iyi kurmuştu ,exp kasmak dışında.

Feeder afk olmadığında ben ne zaman 5 dk ne zaman 25 dk ne zaman 1 saat olmuş anlamıyorum mesela.Sonra herkes en kötü 1-2 kendine uyan hero buluyor , rol buluyor ve oyunla bütünleşiyor.Her bölgenin dilinde oynanabiliyor filan uzar gider.
  • Lanet olsun keşke hitap ettiği yaş grubu 9-14 olmasaydı da sevilmeseydi abicim oynamayın şu oyunu mal adam mario oynuyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TunahanÖzdemir

Rekabet var parayi veren kazanmiyor ne kadar çok oynarsan değil ne kadar iyi oynarsan yol alıyorsun diye uzar gider

Kesinlikle çok haklı.

Knight online'den gelenler (benim gibi ) biraz farklı geldi.

Knight'da +9 iteminden tut reb 16 lara kadar itemimiz oldu ama bunda öyle birşey yok ve ben lol'ü bu yüzden seviyorum.
  • cunku oyunda surekli bi irelleme var once 30 olayim dereceli gireyim diyorsun sonra bi lane seciyorsun iyi kotu bi sampiyodan sikilinca baska aliyosun o lane bitince baska lanede oynamaya basliyosun sampiyon bitince run sayfasi almak istiyorsun hepsi bitiyor yukari lige cikmak istiyorsun

• Ben ilk basladigimda nedense feedlemeyip tam tersi ezmistim karsimdakileri. Buildleri kafama gore yapiyordum ama zevkliydi oynuyordum. Simdi ne mi oldu? Her champ ile oynadim jungle main olarak diger tum lanelerdede oynadim. Artik eski zevki vermiyor her heroyu bildikten sonra.

• Moba şuan çok ilgi gören bi oyun türü. En çok bilineni de lol

• Para verme derdin yok.

Bide olunce gold falan kaybetmiyorsun level olarak cok geride kalamiyosun. Kolay oyun yani

• Bi ilk ciktigindaki knight değil ama o daha kötü bagimlilik yapmıştı. insanlıktan çiliyordum oynarken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.