Şimdi Ara

LoL nasıl bırakılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sil kardeş

• Bağımsızlığını ilan etmen lazım.

Bu arada sil oyunu bırakırsın mecburen.

• hesabını forumdan birine ver hatta direk buraya yaz giremeyince bırakırsın
  • Kim aşkını bıçaklar len keko
  • Supporta küfür et üyeliğini kapattır tr serverında smurf aç 10 lv olunca bırakırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

beyler bağımlı oldum nasıl bırakırım?

Yavaş yavaş azalt

Birden bırakmak zor olur iraden yetmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 3 Ekim 2013; 22:27:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar oyunu sildim. telefondan streamlere bakıyorum 1 aydır

• quote:

arkadaşlar oyunu sildim. telefondan streamlere bakıyorum 1 aydır

Bende aynıyım biliyomusun twitch in uygulamasını indirdim lol izliyorum canım sıkıldıkça.

• Ben silme olayını denedim olmuyor. Ana hesabını birine vermen lazım direk. Verdikten sonra sil ve Facebook, Twitter falan lol ile ilgili beğendiklerini beğenmekten vazgeç.
  • En güzeli
  • :D:D: LoL' e ara verilir bırakılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draven

Ben silme olayını denedim olmuyor. Ana hesabını birine vermen lazım direk. Verdikten sonra sil ve Facebook, Twitter falan lol ile ilgili beğendiklerini beğenmekten vazgeç.

Ama geri dönebilirim o kadar emek ve para verdim öylece bırakamam. dh de popüler konularda var lol konuları bakmadan edemiyorum Psikolojim bozuldu HERYERDE LOL DÜŞÜNÜYORUM.

• Oyuna ne zaman başladın eger 1.5 yıl felan olduysa sıkılmaya başladıysan hafiften bırakırsın rahatça bişiyde kaybetmezsin ama yeni başladıysan 3 ay felan olduysa az daha oyna yani bırakıp başka oyuna geçsen lolde çok güzel oyun bırakmaya gerek yok yani öyleyse eger uzun süre oynayıp sıkıldıysan lol ü sil yerini doldur başka oyunlarla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Oyuna ne zaman başladın eger 1.5 yıl felan olduysa sıkılmaya başladıysan hafiften bırakırsın rahatça bişiyde kaybetmezsin ama yeni başladıysan 3 ay felan olduysa az daha oyna yani bırakıp başka oyuna geçsen lolde çok güzel oyun bırakmaya gerek yok yani öyleyse eger uzun süre oynayıp sıkıldıysan lol ü sil yerini doldur başka oyunlarla

lissandra ilk çıktığında üye olmuştum yani 1 yıl olmak üzere =/ hangi oyuna başlasam ki konsolum yok ama bilgisayarım iyi

• kardeşim dota 2 f2p biliyorsun değilmi ? aç bi steam hesabı gereçk moba keyfini yaşa 4ever dota ;)

edit: s1 den beri oynuyorum kayle skinin 10 wine verildği zamanlar :D boşuna lol oynamışım 1 hafta dota 2 oynadıktan sonra .. umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perey Jackson -- 3 Ekim 2013; 22:48:41 >
  • teşekkürler deneyeceğim.

• başka bir oyuna başlayarak bırakabilirsin. :)
  • Hesabını bana ver direk kurtulursun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Oyuna ne zaman başladın eger 1.5 yıl felan olduysa sıkılmaya başladıysan hafiften bırakırsın rahatça bişiyde kaybetmezsin ama yeni başladıysan 3 ay felan olduysa az daha oyna yani bırakıp başka oyuna geçsen lolde çok güzel oyun bırakmaya gerek yok yani öyleyse eger uzun süre oynayıp sıkıldıysan lol ü sil yerini doldur başka oyunlarla

lissandra ilk çıktığında üye olmuştum yani 1 yıl olmak üzere =/ hangi oyuna başlasam ki konsolum yok ama bilgisayarım iyi

Oha lan liss çıkalı 1 yıl mı oldu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.