Şimdi Ara

LoL oynarken parmaklarınızın konumu ne (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Serçe ---> Shift in yanında öyle duruyor :) - KULLANMIYORUM -
    Yüzük ----> Q
    Orta ----> W
    İşaret ----> E VE R
    Baş -----> Space
    Bazı arkadaşlarım ise

Serçe ----> Q
    Yüzük ---> W
    Orta -----> E
    İşaret ----> R
    Baş ----> Space
    Yani ben oynarken serçe parmağımı kullanmıyorum aynı zamanda yazarken sanki serçe parmağım yok gibi. Arkadaşlar bu durumun beni yavaşlatacağını o yüzden serçe parmağımı kullanmam gerektiğini söyledi ama serçe parmak ile beceremiyorum bazılar ise benim gibi oynadığını söyledi.

Şimdi arkadaşlar ADC oynamayınca Problem olmuyor ama ADC oynarken :
    Serçe Kullanmıyorum demiştim shiftte duruyor öyle garibanım
    Yüzük A
    Orta W
    İşaret E
    Bu durumda q w e r tuşlarına tıklamak için sadece orta ve işaret parmaklarımı kullanıyorum serçeyi kullanabilsem 1 parmak daha kullanıp daha hızlı olabilirim ama çok rahatsız oluyorum oynayamıyorum kaç kişi benim gibi oynuyor veya kaç kişi diğer şekilde oynuyor merak ettim ve bana tavsiyesi olanlar lütfen yazarsa çok sevinirim.

• İlk yazdığın gibi oynuyorum.Rahat hissettiğin şekilde oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 8 Haziran 2016; 13:57:22 >
  • yıl olmuş 2016 hala lol oynayanlar mı varmış hmm
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle oynuyorum ama adc oynarken 2 parmak yetmiyor sen nasıl yapıyorsun ? yani serçe boşta yüzük a da ya mesela q basmam lazım orta ile q ya basarken orta parmak yüzüğün üstüne geliyor her türlü rahat oynanmıyor adc oynarken 2. dediğime geçmek gerekiyor öylede yapamıyorum :D adc oynamayı mı bırakayım napayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanor

Hocam bende öyle oynuyorum ama adc oynarken 2 parmak yetmiyor sen nasıl yapıyorsun ? yani serçe boşta yüzük a da ya mesela q basmam lazım orta ile q ya basarken orta parmak yüzüğün üstüne geliyor her türlü rahat oynanmıyor adc oynarken 2. dediğime geçmek gerekiyor öylede yapamıyorum :D adc oynamayı mı bırakayım napayım

Benim yüzük parmağımı hep q'da,orta parmağımı hep w'da tutuyorum.İşaret parmagınıda e-r-d-f için kullanıyorum.Kameranın kitlenmesi bende boşlukta bide.Serçe parmagımı ctrl ve shift için kullanıyorum ama lolde pek ctrl-shifti kullanmadıgım için kalıyor orada öyle

• İkinci yazdığın gibi kullanıyorum yani her parmak 1 tusta yalnız böylede ctrl tuşu sorun oluyor o yüzden fare tuşlarıma atadim skill yükseltmeyi ve kendi üzerimde kullanmayı ve smart cast oynuyorum alt + skile basarak normal kullan yapıyorum bazen range görmek gerekiyor baş parmak alt ve space arası takılıyor 2 yıldır böyle oynuyorum alistim önceden hepsi normal oynardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kombinasyon ve shift aktif olarak kullanıyorum. Kite yapmaktan tut skill atarken bile shift ile yaparım. Bir tek tf sırasında lvl vs verirken ctrl basarken sıkıntı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dota'da nasıl alıştıysam öyle oynuyorum mobalarda değişmiyor pek
  • Ben de serce bosta oynuyorum. Aliskanlik meselesi hizla alakasi yok nasil rahat edersen oyle takil. Tek sikinti bazen r+f basamiyorum veya iskaliyorum o cok moral bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

yıl olmuş 2016 hala lol oynayanlar mı varmış hmm

DotA'yı bıraktın mı?imzayı silmişsin
  • Serçe parmak Ctrl ve Shift için, Shift+Q ile smartcast oluyor Ctrl+Q Level upla skill vermek için
    İşaret Q
    Orta W-S
    Yüzük E-R-H-Y
    Baş Boşluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

quote:

no

imza sağ alt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 8 Haziran 2016; 17:20:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

quote:

no

imza sağ alt

Görmemiştim

• Q : yuzuk
    W:orta
    E:orta
    Isaret:r
    Bas: space ve v( bunun amacida a'yı v'ye alıp kite yapiyorum)
    Serce:ctrl shift

• Ne biçim konu bu la :D
  • tek elle oynuyorum
  • Kisinin oyun tarzina bagli bence ben mesela fps oyunlarindan aliskanlik tek elim surekli skor tablosunu gosteren tusta oluyor istemsizce hangi tus olursa olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer oyun mouse kullanıyorsan bazı tuşları da atayabilirsin.

Ben soldaki 2 tuştan birine trinket diğerini de 7ci numaradaki herhangi bir aktif itemi kullanıyorum mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.