Bildirim
LoL gameplay çeken youtube channeli

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiss Mortune.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scarra'nın channeli yok ama oynadığı oyunları çekip atan kişiler çok oluyor. Açıklayıcıda anlatarak oynuyor Mid lane'i. Ayrıca Syukkuno var, baya uzun zamandır çekiyor oda gameplay videoları. -
quote:
Orijinalden alıntı: RodiFreeman
Scarra'nın channeli yok ama oynadığı oyunları çekip atan kişiler çok oluyor. Açıklayıcıda anlatarak oynuyor Mid lane'i. Ayrıca Syukkuno var, baya uzun zamandır çekiyor oda gameplay videoları.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Tanın
Fiss Mortune.
Teşekkürler
Sykkuno favorimdir çok eğlenceli oluyor izlemesi -
Sp4zie var Ciderhelm var
-
ben yapsam izlenir mi lö -
En iyisi Sykkuno. -
ZGRWhyUDead favorim.
What is up guys? Sykkuno here?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
bunu demesi yetiyor adamin :D
Theturkıshgaming
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
ben yapsam izlenir mi lö
live commentetatatary yapsan izlenir aslında. öyle oynadığı güzel maçları lol recorderın derinliklerinden bulup çıkartıp üzerine ses ekleyen bir sürü tip var yaniözellikle tr de büyük ilgi uyandırsın elmassın ya qnq
ama live commentettetary olursa izlenir :P en azından benim tercihim bu yönde hem verdiğin tepkiler nasıl acep onları daha yakından gormüş oluruk
editşş: şunlar gibi kaliteli hazırlarsan videoları güzel olür:www.youtube.com/user/ vid eo yun resp awn
lolden sıkılınca arada girip ilgimi çeken oyunlardan 1-2 bölüm izliyorum
edit2: yuh bu channel niye sansürlü la?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 7 Mayıs 2013; 21:43:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hadi canım
It's just fine guys
Bu arada Anklespankin,Invaderxive de iyidir sıkılmazsın yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: ponyflowx
Theturkıshgaming
O antipatik tombigi nasil izliyorsun dostum. Gay gibi bir sey ya . 2 3 oyun dayanabildim izlemeye. Arada bakiyorum gameplay icin ama cok itici.
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
ben yapsam izlenir mi lö
live commentetatatary yapsan izlenir aslında. öyle oynadığı güzel maçları lol recorderın derinliklerinden bulup çıkartıp üzerine ses ekleyen bir sürü tip var yaniözellikle tr de büyük ilgi uyandırsın elmassın ya qnq
ama live commentettetary olursa izlenir :P en azından benim tercihim bu yönde hem verdiğin tepkiler nasıl acep onları daha yakından gormüş oluruk
editşş: şunlar gibi kaliteli hazırlarsan videoları güzel olür:www.youtube.com/user/ vid eo yun resp awn
lolden sıkılınca arada girip ilgimi çeken oyunlardan 1-2 bölüm izliyorum
edit2: yuh bu channel niye sansürlü la?
öyle yapmayı düşünüyorumda xsplit obs falan cpu yu emiyor bildiğin fps düşüyor oyunda frapstada masaüstü kaydıyla oyuna geçerken 10 saniyelik görüntü ses kaybı oluyor ona çözüm bulsam başlayacam smürfüm var trde weste geliyom yakında orjinal hesabımla :D bronze to diamond gameplay yaparım belki
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
quote:
Orijinalden alıntı: ponyflowx
Theturkıshgaming
O antipatik tombigi nasil izliyorsun dostum. Gay gibi bir sey ya . 2 3 oyun dayanabildim izlemeye. Arada bakiyorum gameplay icin ama cok itici.
Kırıktır ama P0gP iyidir ya bazen itici geliyo banada ama eğlenceli oluyoWhats'up guys sykkuno here, And today we are play bla bla her seferinde eşlik ediyorum ses tonu falan her videoda aynı
Benzer içerikler
- mmr nedir
- elektrik kesintisi maç
- shaco replikleri
- troll isimler
- otp ne demek
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X