Şimdi Ara

LOL'dan Önceki Yaşantınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LoL oyununu bilmeden önce neler yapardınız ?

LoL'dan önce klasik pes , fifa ve fm oyunlarını oynar en fazla 1-2 saat pc başında dururdum. Şimdi ise en az 4-5 saat pc başındayım.

LoL'dan önce arkadaşlar he diyince yanlarına giderdim şimdi olm sıkıldım hergün aynı suratı görmekten gibisinden bahaneler buluyorum. Oyun acayip cezbedici hep aynı düzende gitse oyun yani monoton bişey olsa hadi neyse ama her maç bi aksiyon insanı içine çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O degilde halin cok acinasi.

• sadece bir oyundan bahsediyoruz..

• Son oynadigim MMORPG'deki hayal kirikligindan sonra salya sumuk oyun ariyordum. Arkadasim LoL dedi, birkac hafta sonra mutluydum. ^^

• Sosyal biriydim bildiğin. Eve girmezdim neredeyse. Kız arkadaşıma ne yapıyorsun çıkalım diye mesaj attım Lol diye bi oyun varmış ona bakıyorum dedi ve..
  • Adam kralmania. -.-'
  • fazla degisiklik yok.Eskiden mmo takilirdim hatta loldan daha uzun sure oynardim simdi lol oynuyorum ama bagimlilik yapmiyor kafama takmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir değişiklik yok hep aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Onur~ -- 10 Ekim 2012; 22:04:59 >
  • cs oynardım takımla maç falan atardık sonra lole başladık sınıftakilerle maç atıyorduk falan derken sıkıldım oynamıyorum pek her neyse öyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Son oynadigim MMORPG'deki hayal kirikligindan sonra salya sumuk oyun ariyordum. Arkadasim LoL dedi, birkac hafta sonra mutluydum. ^^

O arkadaşı da benim.
  • Counter Strike
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Son oynadigim MMORPG'deki hayal kirikligindan sonra salya sumuk oyun ariyordum. Arkadasim LoL dedi, birkac hafta sonra mutluydum. ^^

O arkadaşı da benim.

Maalesef sen degilsin. Bana ballandira ballandira anlatamamistin. Okuldan bir arkadasim. :)

• Tek girince 1 oyun atıyorum çıkıyorum.5 kişi girersek full oyundayım ama .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O arkadaşı da benim.

Maalesef sen degilsin. Bana ballandira ballandira anlatamamistin. Okuldan bir arkadasim. :)

Ballandıra ballandıra anlatmama gerek yok ki, dinlemiyordun. 2d mi ayy noob oyunu hiç oynamam demiştin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O arkadaşı da benim.

Ballandıra ballandıra anlatmama gerek yok ki, dinlemiyordun. 2d mi ayy noob oyunu hiç oynamam demiştin.

2D ?? Oyunun mekanigini sevmiyordum. Sen de bana anlatmiyordun. Ben her oyuna zar zor 18 olunuyor, bir suru skill falan var hepsi her oyunda en bastan veriliyor saniyordum. Ayrica pvp oldugunu bilmiyordum.

• Hmm. S1 ile beraber başladım. -Sinematik sağolsun-, şu an 750 winim var. (Account'ı kullanan ben hariç 2 kişi daha var, birisi Coop da 100 oyun falan attı, diğer normal oyunların 400ünü falan.)
    Hayatıma gelirsek, pek fazla bir şey değişmedi.

Not: Smurfümü 16 levela kadar oynadım her maç çift exp boost kullanarak, ondan sonrasını arkadaşa kastırdım. Custom game olarak da 300 tane falandır heralde, son zamanlarda oynuyorum baya custom gameleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Ekim 2012; 22:29:33 >
  • DotA
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O arkadaşı da benim.

2D ?? Oyunun mekanigini sevmiyordum. Sen de bana anlatmiyordun. Ben her oyuna zar zor 18 olunuyor, bir suru skill falan var hepsi her oyunda en bastan veriliyor saniyordum. Ayrica pvp oldugunu bilmiyordum.

Sana o kadar anlattım dinlemedin, her şekilde anlattım anlamadın ben napiyim. Bu arada, yav hehe.

• silkroad oynuyodum pvp gel samar önü Qnq sonra bir lol belirdi ve silkroad gitti :)
  • lolden önce 13 14 saat bilgisayar başında dururdum , şimdi 4 5 saat
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.