Bildirim
Lol client eski sürümleri otomatik kaldırma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lol cleaner googleden arat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Temmuz 2016; 10:21:52 > -
Hocam mpgh gibi hile sitelerinde paylaşılmıs na forumundada var ama link yalan olmus farklı bir çözümünüz varmı 15.6 GB olmuş klasör :D -
Var komple sil yeniden yükle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok beğendim yöntemi sağol hocam -
Ohoo sende hiçbirşey beğenmiyorsun. -
oyunun ayarları bildiğim kadarıyla bilgisayara değil o ayarları yaptığın hesaba işleniyor yani lolü silmenle ayarların bir ilgisi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: b00mbastic
oyunun ayarları bildiğim kadarıyla bilgisayara değil o ayarları yaptığın hesaba işleniyor yani lolü silmenle ayarların bir ilgisi yok
Aynen öyle bazen arkadaşımın hesabına giriyorum ve o flashı d de kullanıyor her defasında unutuyorum oyun içinde de d f değiştirmek istemiyorum ortalama 30 dakika katlanıyorum artık d flash'ına :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X