Şimdi Ara

Lol Bölümündeki Mesajlar Sayılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki üç yıl önce de buna benzer bir oyuncu kitlesi vardı ancak herkes sadece bilmediklerini sorardı, bildiklerimizi paylaşırdık. Şimdi 8-12 yaşındaki çocuklar gelip post kasıyor. Bence bunun en büyük sorumlusu da mesajların sayılması. Lol bölümüne girmeye üşeniyorum artık hep aynı şeyler. Anket konuları açılıyor sabahtan akşama kadar. en iyi x ne favori y'niz ne diye. adam gibi bilgi paylaşımı yok. belki girme o zaman diyeceksiniz ama 2 yıl önce buralar çok zevkliydi ve sıcak bir ortam olurdu. birkaç kez nick değiştirdim pek tanınmıyorum ama o zamanlar gerçekten lol oynamaktan daha zevkli sohbetler dönüyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 sene önce aynıydı diyen eleman kimin fake hesabı bulunabilir mi acaba? 1 haftalık üyeye göre çok iddialı konuşuyor da kendisi. @GurcellOnline

Konuya gelince de bırakın çocuklar postlarını kassın. Turnuvalarla ilgili konular dışı mesaj bile yazmıyorum artık doğru dürüst, harcadığım enerjiye değmez.
  • 2-3 seneyi bırak geçen yaz gelmeden önce falan çok güzel konular vardı. Şimdi öğretici hiçbir şey yok. Ben çoğu şeyi buradan öğrenmiştim , büyük katkısı oldu bana. Ama şimdi tek yaptığımız,yapabildiğimiz şey hll qnq.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gör bunları reyiz
  • Birçok kez bu konu ile alakalı çalışmalar yapıldı ancak bu şekilde kalması uygun görüldü. Herhangi bir değişiklik şuan için söz konusu değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Birçok kez bu konu ile alakalı çalışmalar yapıldı ancak bu şekilde kalması uygun görüldü. Herhangi bir değişiklik şuan için söz konusu değil.

Aynen katiliyorum. Zaten post kasanlar icin gerekli uyarilar yaziliyor ve mesajlari tespit edildigi zaman siliniyor. Bizim gozden kacirdiklarimizi ise sizler Sikayet Sistemi ile bizlere bildirerek forumun duzenine katki saglayabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.