Şimdi Ara

Lol Bitmiş Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok öyle bir şey. Aynı şey şuan hearthstone için de geçerli. Bu iki oyun da kolay kolay bitmez. Hiç hs konuları arasında hs bitti, oynanmaz artık mesajlarına denk gelmedim. Ama ne hikmetse haftada bir lol bitmiş konusu açılıyor. Yanlış anlaşılmasın oyunları kıyaslamak gibi bir amacım yok. Zaten kıyaslanamaz da biri moda biri card game. Ama ikisinin ortak noktaları azımsanacak kadar az değil. Mesela ikisinin de ayakta kalma/bitmeme sebebi twitch. Twitch olmasa iki oyunda çoktan bitmişdi.
    Diğer bir ortak nokta ise rng. Hs kart oyunu rng olmak zorunda diyebilirsiniz. Rng var rng var şimdi. Lol'deki rng ise crit ihtimali. %70-80 crit kasan adc'nin 10 otomatik saldırısından 9unun crit tutması o kadar da sıkıntı değil. Ama %10-20 crit ile lanede trade yaparken 2-3 kez crit vurulması hoş değil. Daha farklı bir örnek verirsem geçen sene topda irelia oynuyorum. Rünlerimde %1 crit ihtimali kullanıyordum o zaman. Karşımda riven var ve laneyi kaybetmiştim gerideydim. Trade girmez zorunda kaldım 4 kez ardarda crit geldi. Bu rng değil de ne? Adam benden daha iyi oynamış lanede üstünlük kurmuş bir bakıyor karşısındaki adam %1 crit ile 4 kez crit vuruyor. Riotun crit ihtimaline bi dengeleme getirmesi lazım.
    Öyle işte kızlar. Anlayacağınız lol twitch olduğu sürece bitmez. Hoş hearthstone için (bence) sağlam rakibi çıktı sonunda. Blizzard belki oyuna biraz daha önem verir de rekabet olur. Belki benim rakip olarak gördüğüm oyun tutmaz. Bilemeyiz. İlerde lol için sağlam rakip çıkar mı, çıkarsa riot önlem olarak bir şeyler yapar mı bilinmez. Kendinize iyi bakın gönlünüzü ferah tutun lol'ün bittiği/biteceği yok.
    İyi forumlar.

• helal sana bütün sırrı bozdun
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    Hocam LOL gibi bir oyunu biz oyunculara sunduktan sonra sırada nasıl bir fikriniz var
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    LOL'den kaldırdığım parayı ölene kadar yemeyi düşünüyorum hocam.
  • Beyler yeni oyun LuL çıkacakmış yapımcıları Türkmüş kesin bilgi yayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bile (günde 12 saat oynayan adam) an itibari ile bilgisayarımdan kaldırdım. Hesabıda ya çekilişle vericem yada alacağım motora bi koruma takozuyla takas edicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun devri bitti mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılışa çekilmek istiyorum
  • Ben 2013 yilindan size LOL Bitti konulari bulabilirim :D
  • Kritik konusunda yorum yapmak istiyorum sadece, ashe'in pasifi gibi bi olay eklenebilir oyun mekaniğine böylelikle rasgelelik kalkar ama bu bütün bir metayı alt üst edecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam otizm konusu olmuş helal olsun bayağıdır böyle amaçsız boş konu görmüyordum Blodimir abi bıraktığından beri. Yeni pagryze blodimir kombinasyonumuz hayırlı olsun :^) Trolse 10 numara olmuş gerçekse GL in McDonald ne diyeyim.

Za

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ben 2013 yilindan size LOL Bitti konulari bulabilirim :D

Bulmanıza gerek yok aylık ya da haftalık olarak açılıyor hocam lol bitmiş konuları

• WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Vinsmoke Sanji'nin açtığı konuları atarım

• Hs ye rakip neymiş? Oynarım kesinlikle.

Ben de çok hs oynayan bi insandım ama bıraktım. Hs lolün aksine para vermezseniz challenging seviyede oynayabileceğiniz bir oyun değil. 7-8 ay oynasanız bile metada olan 5-6 destenin 1ini yapamayacak durumda olabiliyorsunuz. Lolde 1 ay sonunda şampiyonluk ligindeki oyuncudan farksız şartlarda oynayabilecek düzeye ulaşıyorsunuz. Standart geldikten sonra 1 oyun bile oynamadım. Ben naxxramasın son wingini tamamalamaya çalışırken üstüne 20 tane adventure geliyor. Her wing için 700 gold, onun için de minimum 1hafta sabah akşam oynamanız gerekiyor. Parayı basmadan bir şeyler yapılması çok zor, bu sebeplerle ben hearthstone un potansiyelini harcadığını düşünüyorum. Vaktinde en çok keyif aldığım oyunlardan biriydi.

• VR yayginlasana kadar devam en az 20 yıl var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.