Şimdi Ara

Logitech Zone Touch T400 w8 mouse - VATAN 38 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır istiyordum bugün denk geldi alayım dedim, ilk defa bu kadar uygun fiyata gördüm sanırım. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim. Encard'la aldım 32 liraya falan gelmiş olacak.

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-003311-t400-zone-touch-mouse-(red)/productdetails.aspx?I_ID=63111

diğer araştırdığım yerlerdeki fiyatlarıda vereyim;
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126622/logitech-t400-siyah-mouse.aspx
    http://www.teknosa.com/urunler/125191288/logitech-910-003043-t400-siyah-zone-touch-mouse
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-ZONE-TOUCH-T400-BLUE,103452,465901,855084.html?langId=-14

• geçenki microsoftlar gibiyse hiç beğenmiyorum bunları tekerlek candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Microsoftları bilemem ama bunu şahsen bi arkadaşımda deneme fırsatım oldu. Tekerlekten sonra alışmak sıkıntılı olabilir ama çok kullanışlı ve rahat geldi bana özellikle w8 kullananlar için.
  • Mağazada aynı fiyat mıdır acaba?
  • Kullanan eden var mi buyuklugu ne bu mouseun?

• A4 TECH bu markadan şaşmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

A4 TECH bu markadan şaşmayın derim

Yanlış konuya yazmışsın snopy konusu değil burası

Konu için teşekkürler bu fareler sayesinde w8 çok rahat kullanılıyor.Fiyat bayağı da uygun.chip online incelemesinde ileri geri tuşları yok demiş eksi yönü olarak nedir bu tuşlar? T620 modelinde var demişler onun fiyatı 60 küsür onun fiyatı da uygun. (Piyasaya göre)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

A4 TECH bu markadan şaşmayın derim

Yanlış konuya yazmışsın snopy konusu değil burası

Konu için teşekkürler bu fareler sayesinde w8 çok rahat kullanılıyor.Fiyat bayağı da uygun.chip online incelemesinde ileri geri tuşları yok demiş eksi yönü olarak nedir bu tuşlar? T620 modelinde var demişler onun fiyatı 60 küsür onun fiyatı da uygun. (Piyasaya göre)

loginin scrollu sorundu ii olmus

• Kullan arkadaşlardan yorum alsak??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlardan yorum beklyiorum
  • Arkadaşımda aynasından vardı bende alacaktım. Hoş bir fare ama tekerleğin tadını vermiyor. Tuşları logitech programi sayadinde özelleştirebiliyorsunuz. Birkaç ay önce fiyatı 30 liraydı. Geçen ayda vatanda 38 TL idi. Bende alacaktım fakat sonra tekerleksiz olduğu için vazgeçip m325 aldım.

• Güzel bir ürüne benziyor, fiyatta iyiymiş.
  • Bunun autocad gibi tekerleği (özellikle tekerlekle tıklama) çok kullanan bir programdaki performansını deneyen var mı?

Bu tekerlek mevzusundan kaç tane Logitech eskittim hatırlamıyorum.
  • Dokunmatik olayının sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Zamanla alışılır. Zaten çok işlevli baya kullanışlı bi olay olmuş bence.
  • bingbang kullanıcısına yanıt
    logitech>a4>quake vs
  • sol ve sağ tuşlar da dokunmatik mi? ses olmaması bakımından iyi olur. win7 ile sorunsuz çalışır mı?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    tuşlar dokunmatik değildir diye tahmin ediyorum
  • mk29 M kullanıcısına yanıt
    incelemesi vardı forumda, sadece scroll tuşu dokunmatik idi yanlış hatırlamıyorsam :/
  • Hepsi var bende ama m185 in üstüne fare tanimam ben. Basit ucuz sağlam ve 1 yil pil ömrü ile müthiş.
    Bu arada k360+m325 kombinasyonu (purple olan) 53 TL. Yaniyor şuan...
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxal -- 16 Kasım 2013; 18:49:18 >
  • Şuan siyah renkli t400 kullanıyorum.Sağ ve sol tuşlar dokunmatik değildir.Sadece ortadaki scrool dokunmatik ve gerçekten çok işlevsel. Ben ürünü daha pahalıya almıştım fakat kesinlikle pişman değilim. Bu fiyata bu mause sudan ucuzdur. Oyun performansını değerlendiremem ama işlevsellik ve ergonomi açısından mükemmele yakın diyebilirim.
    Gönül rahatlığıyla alıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.