Şimdi Ara

Logitech Zone Touch T400 w8 mouse - VATAN 38 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logitech'in garanti muamelesi bile tercih sebebidir benim için ama bu ürüne has değil; Logitech'in scroll sistemine alışmak lazım. Çok yumuşak geliyor, kontrol edilemiyor, scroll tıklarken aniden dönebiliyor vb. zamanla alışınca hepsi yok oluyor tabi. Bu üründe nasıldır kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxal

Hepsi var bende ama m185 in üstüne fare tanimam ben. Basit ucuz sağlam ve 1 yil pil ömrü ile müthiş.
    Bu arada k360+m325 kombinasyonu (purple olan) 53 TL. Yaniyor şuan...
    Edit: imla

Nerde? Varsa LİNK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bu gözler bir vx nano dengi daha göremedi....
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt

aynen hocam.halen vx nano mu zevkle kullanıyorum.ama windows 8 ile dokunmatikleşmek gerekli olucak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ah bu gözler bir vx nano dengi daha göremedi....

hail to the king

ayrıca parmak tekerleğe değecek kardeş dokunmatik falan sarmaz, ileri geri tuşarı da web taramalarında ve dosya tarayıcılarında çok yararlı, tıkla geri gel tıkla ileri git için kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 16 Kasım 2013; 22:45:36 >
  • siyah renginden sonra an itibariyle kırmızı rengide tükenmiş. bitek mavi var şu anda alacaklar varsa diye bilgilendireyim dedim
    http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-003312-t400-zone-touch-mouse-(blue)/productdetails.aspx?I_ID=63110
    +1000

Kaç tane mouse eskitti sayısını hatırlamıyorum, bozuldukça kürkçü dükkanına dönüyorum.. En son microsoft bluetrack mouse ıskartaya ayrıldı yine emektar vx nanodayım
  • Bütün renkler tükenmiş. Faydalanıpta alan olduysa hayırlı olsun herkese.
  • Stoklar tükenmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech ürünlerinden kullanıp memnun kalmadığım olmadı.işin ilginç yanı alınan fiyatın düşmesi gerekirken fiyat artıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kenarları mavili olanı var , v550 den geçiş yapmış bulundum pişman oldum. Sanıyorum v550 nin devamı niteliğinde çıkarılan bluetooth lu olanı alıcam alışkanlıklardan geçmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

A4 TECH bu markadan şaşmayın derim

Yanlış konuya yazmışsın snopy konusu değil burası

Konu için teşekkürler bu fareler sayesinde w8 çok rahat kullanılıyor.Fiyat bayağı da uygun.chip online incelemesinde ileri geri tuşları yok demiş eksi yönü olarak nedir bu tuşlar? T620 modelinde var demişler onun fiyatı 60 küsür onun fiyatı da uygun. (Piyasaya göre)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech candır tekerleği sinirini alır tekerleğe bi koydun mu 250 sayfa aşağı inersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balıklama Dalan Adam

Logitech candır tekerleği sinirini alır tekerleğe bi koydun mu 250 sayfa aşağı inersin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Logitech ürünlerinden kullanıp memnun kalmadığım olmadı.işin ilginç yanı alınan fiyatın düşmesi gerekirken fiyat artıyor

logitech pc' nin appleıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ah bu gözler bir vx nano dengi daha göremedi....

3. senesine girecek. :)
  • Ürünü teslim aldım yaklaşık 1 saattir kullanıyorum. tuşları çok sessiz geldi bana o hoşuma gitti bide dokunmatik olayı düşündüğümüz gibi değil aksine çok rahat saniyesinde alıştım öyle diyim. Oyun bile oynayabiliyorum rahatlıkla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.