Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.604
Cevap
67
Favori
319.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iade etmekten vazgeçtim. Bunun Realtek HD Audio Ses Ayarlarini nasil yapacam Yardimci olabilrimisiniz acaba?
    Cünkü Winamp'ta Sesi Sağ Tarafa Çekiyorum Ayirmiyor Sesi onun ayarlarindan Anlayan Arkadaşlari bekliorum sayqilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Merhaba iade etmekten vazgeçtim. Bunun Realtek HD Audio Ses Ayarlarini nasil yapacam Yardimci olabilrimisiniz acaba?
    Cünkü Winamp'ta Sesi Sağ Tarafa Çekiyorum Ayirmiyor Sesi onun ayarlarindan Anlayan Arkadaşlari bekliorum sayqilar

önce driver ve hd kodeklerini güncelleyin.güncel değilse ses çıkmayabilir veya cızırtılı çıkar.

İlk mesajlarda ayarları resimli gösterenler vardı. Bakıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

950 tl ye aldım yanında logitech logitech wireless speaker adapter ile teknosadan. cihaz mükemmel iyiki almışım

hayırlı olsun
    logitech wireless speaker adapter çok fazla gözüme takılmıştı. Randımanı iyi oldu mu?

WİRELESS CİHAZI SADECE KUTUDAN ÇIKARDIM TELDEN MÜZİK AÇTIM BLUETOOTH İLE. GÜZEL ÇALDI AMA TABİ KABLOLU ÇALMAK HER ZAMAN İÇİN DAHA KALİTELİ. Z 906 VATANBİLGİSAYARDA 815 TL TL ŞU AN HERKES ALSIN ACELE ETSİN MÜKEMMEL BİR CİHAZ. ÇOK SES AÇACAKSINIZ DİYE BİRŞEY YOK. BEN APARTMANDA OTURUYORUM AÇAMIYORUM FAZLA AMA KISIK SESTE BİLE O KADAR TATLI NET SES TİZ BASS GELİYOR Kİ ŞAŞIRTICI. BEN KURULUMU YAPTIM UYDULARIN HEPSİNİ TEK TEK YERLERİNE KOYDUM DENEME AMAÇLI TRANSFORMERS 3 Ü İZLEDİM BLURAY 1080P. SÜPER. ARTIK SİNEMA EVDE. İYİKİ ALMIŞIM HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM. Z906 MÜKEMMEL.

• quote:

quote:

Merhaba iade etmekten vazgeçtim. Bunun Realtek HD Audio Ses Ayarlarini nasil yapacam Yardimci olabilrimisiniz acaba?

önce driver ve hd kodeklerini güncelleyin.güncel değilse ses çıkmayabilir veya cızırtılı çıkar.

Dediqin şeylrden anlamam Driver qüncel ama :)

Dediqin ayarlari ilk sayfada bulamadim yardimci olrsan sewinirim
  • quote:

quote:

quote:

Dediqin şeylrden anlamam Driver qüncel ama :)

Dediqin ayarlari ilk sayfada bulamadim yardimci olrsan sewinirim

4. ve 6. sayfalara bir bak

http://forum.donanimhaber.com/m_50807002/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_56061681
    http://forum.donanimhaber.com/m_50807002/mpage_6/key_/tm.htm#msglink_57985020

• quote:

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

İyi fikir ama, bir DVD playerım vardı, pek kullanmadığım halde onun da optik lens okuyucusu bozulmuş sanıyorum, bu yüzden başka bir cihazda deneyemiyorum. Yine de sağ olun.

telefon, mp3 player, cd, vcd, dvd, ps2, ps3, xbox hiç bişey mi yok, gerekli aparatları arkadaşlarınızdan falan geçici olarak alıp test edin o zaman. Ben sistemi ilk aldığımda yaptığım şey kabloları birleştirip telefonuma bağlayıp denemekti daha kolay olduğundan dolayı.. Bence kasanın arkasına jakları yanlış bağladınız. Aynı problemi ben de yaşadım. Ki senelerce ses sistemleri üzerinde bir sürü şey kurcalamama rağmen(kasa arkasına bağladığınız jakları kontrol edin ve başka kombinasyonlar deneyin, doğruyu bulucağınızı düşünüyorum kombinasyonları denerken ses modlarıyla oynayın 3d , 4.1. , 2.1) .. 2.1 kablosuyla deneyin o zaman.. teledünya vb. herhangi bir yeni nesil receiver da olabilir onlarda deneme yapın.. o da mı yok tvnin kulaklığına falan bağlayıp. o da mı yok telefonumu alıp size geleyim :)) optik çıkışların inputu 3 ve 4 bu arada.

Size çok çok teşekkürler ederim. Sonunda ses almayı başardım. INPUT ayarları ile oynarken.
    Ama şimdi başka sorunlarım var.
    1. Ses yeterince güçlü değil. Düşünün, neredeyse son sesine kadar açabiliyorum ve öyle bitişik komşuları rahatsız edebilecek düzeyde bir ses çıkmıyor. Oysa o güçte bir sistem diye biliyorum. En azından mağazalarda subwoferın ön panelinde gördüğüm titreşimler hoşuma gitmişti. Ama aynı şey benim sistemde olmuyor.

2. Orjinal bir film koydum o şekilde denemek için, ses çok aşırı zayıf çıkıyor yine. Dolby Digital ayarlayayım dedim. hem tekrar offa geçiyor ya da hiç ses gelmiyor.
    Bu durumda ne yapmalıyım, nasıl ayarlar kullanmalıyım dersiniz?

Tekrar teşekkürler ederim.

işte herşey denemeden geçiyor hocam, başka bir cihazda deneyip ondan iyi sonuç alırsan bilgisayar ve ses sistemi arasındaki baglantılarda problem arıycaz.

şuan saat 1.38 sesi 2. lambaya kadar açarsam kendim rahatsız olup kısıyorum yani sen düşün :D

senden şimdi yapmanı istedigim(optik kablo kullanmadıysan) bilgisayardan bi ses testi yapman, hangi kolondan, hangi inputta iken ne kadar ses geliyor? yada sağ kolona tıklayınca basınca alakasız bir kolondan mı ses geliyor..

bahsettigim test:

test yaptim ama karışık calio benimki sağa tıklım soldan calio ne iş :D

• arkadaşlar şimdi bu ses tebazen kesilme olayı evin eletrik akımının düzensiz olmasından mı kaynaklı? biri cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

arkadaşlar şimdi bu ses tebazen kesilme olayı evin eletrik akımının düzensiz olmasından mı kaynaklı? biri cevap verirse sevinirim

Bendede Ayni Sorun Oluyordu, Kabolar Bir Birine değiordu Herhalde Kabollari Düzeltim, Kesinti yaşamadim.
  • quote:

quote:

arkadaşlar şimdi bu ses tebazen kesilme olayı evin eletrik akımının düzensiz olmasından mı kaynaklı? biri cevap verirse sevinirim

Bendede Ayni Sorun Oluyordu, Kabolar Bir Birine değiordu Herhalde Kabollari Düzeltim, Kesinti yaşamadim.

hangi kablolar? uyduların kablolarımı?
  • quote:

quote:

quote:

ewt Subwoofre takılan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ewt Subwoofre takılan

dostum tavsiyen için çok teşekkür ederim.ama sorunun alette olmadığını anlamış bulunmaktayım.çünkü aleti karşı komşuda denedim sorunsuz çalıştı. evimin elektirik tesisatında problem olduğunu anladım hafta başında evin tesisatını elektirikçiye göstericem ilgin için teşekkürler

• Bn tşk ederim, Ama Benimkisi öyledi Kabolari iyi baqladim sıkıntı olmadi,
    umarim sorununu haledersin..

Benim Sorunumda var , Sesler Farklı yerden qelio nasil yapmam lazim.ç
  • quote:

Bn tşk ederim, Ama Benimkisi öyledi Kabolari iyi baqladim sıkıntı olmadi,

Arkaya hatalı bağlamışsındır.
    Sağ sol hatası hoparlör yerlerini yanlış bağlamaktan kaynaklanır.
  • quote:

quote:

Arkaya hatalı bağlamışsındır.
    Sağ sol hatası hoparlör yerlerini yanlış bağlamaktan kaynaklanır.

Hayir Doqru Bağladimda Herhalde, ReALtek Ayarlarinda hata war benim
    Sağ Taraf doqru çekiom 4 yerden ses qelio sola cekiom yine 4 yerden qelio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 5 Haziran 2012; 1:02:41 >
  • quote:

merhaba isterseniz ayarlarınızı bir kontrol edin sizin için ufak bir resimli anlatım hazırladım bendeki z-5500 öyle bağlı sorun yok ses denetimi yaptığım zaman yazı ile belirtiğim yeşil turuncu siyah diye sağ köşeden işaretlediğim yerden 2 defa tıklayın bir menu açılıcak benim verdiğim gibi yapmayı deneyin bakalım sorun düzelicekmi yazmayı ihmal etmeyin sorun çözülürse takipteyim

• PS3'e bağlamak için z906 yerine herhangi bir ses sistemi almak daha mı mantıklı olur? 1100W LG, samsung, sony falan...

mesela şu nasıl? :

http://resim.donanimhaber.com/m_61407320/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61813219
  • Merhaba Arkadaşlar

Bugün teknosada indirim günleri başladı. Logitech z906 700TL axcess,world'e 12 ay taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

PS3'e bağlamak için z906 yerine herhangi bir ses sistemi almak daha mı mantıklı olur? 1100W LG, samsung, sony falan...

mesela şu nasıl? :

ps3 için optik giriş lazım
    media player için optik giriş lazım
    uydu için giriş lazım

z906 gibi çok sayıda girişi olan bir şeyi niye almıyorsun? O söylediğinin kaç girişi var? Sok tak yapacak mısın?
    wifi içinde media player alınca iphone ve bilgisayardan ses sitemine o aletlerle dinleyebilecek misin?

Radyosunun olmasının ne faydası var? Radyoyu uydudan dinlemek (benim sürekli yaptığım gibi) daha iyi değil mi?
    5+1 uydu radyo çıkınca (aslında çıktılar çoktan) ne yapacaksın?
    Dolby Digital yayını yapan Radyo kanallarını radyosu içinde dandik geri kalmış aletlerle dinleyemezsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

PS3'e bağlamak için z906 yerine herhangi bir ses sistemi almak daha mı mantıklı olur? 1100W LG, samsung, sony falan...

mesela şu nasıl? :

ps3 için optik giriş lazım
    media player için optik giriş lazım
    uydu için giriş lazım

z906 gibi çok sayıda girişi olan bir şeyi niye almıyorsun? O söylediğinin kaç girişi var? Sok tak yapacak mısın?
    wifi içinde media player alınca iphone ve bilgisayardan ses sitemine o aletlerle dinleyebilecek misin?

Radyosunun olmasının ne faydası var? Radyoyu uydudan dinlemek (benim sürekli yaptığım gibi) daha iyi değil mi?
    5+1 uydu radyo çıkınca (aslında çıktılar çoktan) ne yapacaksın?
    Dolby Digital yayını yapan Radyo kanallarını radyosu içinde dandik geri kalmış aletlerle dinleyemezsin.

sadece ses kalitesinin karsilastirilmasi anlaminda sormustum. radyo optik giris vs sorun degil benm icin.

z906 500watt, bu cihazlar 1100 watt ve benm ev mustakil oldugu icin rahatim. son ses bile dinleyebilirim.

oncelik muzik benm icin.

muzik icin ne tavsiye edersiniz? ses sinirim da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

merhaba isterseniz ayarlarınızı bir kontrol edin sizin için ufak bir resimli anlatım hazırladım bendeki z-5500 öyle bağlı sorun yok ses denetimi yaptığım zaman yazı ile belirtiğim yeşil turuncu siyah diye sağ köşeden işaretlediğim yerden 2 defa tıklayın bir menu açılıcak benim verdiğim gibi yapmayı deneyin bakalım sorun düzelicekmi yazmayı ihmal etmeyin sorun çözülürse takipteyim

Merhaba Dediginiz Gibi Yaptim Ama Sadece Tek uydudan ses geliyor :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.