Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.604
Cevap
67
Favori
319.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

evet uydular biraz yukarda kaldı ama aşağı doğru eğik duruyor, subwoofer sağda olsa daha iyi olacaktı ama böylede fena değil yani, filmlerde 3d efektini yakalıyorum yine herşekilde, sonuçta bilgisayar masasına 30ar santim aralıkta koymaktan iyidir.

Boyle guzel duruyor.kulak hizasina cekseniz sagir olabilirsiniz. Benim oda 15 mkare. Sacma sapan yerlere koydum, ona ragmen biraz acinca sesi duvar, zemin, yatak, pencere sallaniyor. Apartmanda yasiyoruz ne yapalim, fazla acamiyoruz.

5+1 alıp 6sınıda yan yana koyanlarıda gördüm :)
  • Benim sag arka kolon, odanin saginda ustu toz yuksek bir dolabin ustunde.sol arka kolon solda calisma masasinin ustunde.
    Sol sag on kolonlar, duvara monte 40" lcd nin ustunde sol ve sag taraftalar
    Subwoofer yerde. Center yerde sehpanin ustunde. 15 mkare bir oda iste. Sacma sapan dedim ama o kadar da degil. Hepsi hemen hemen olmalari gereken yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ses kartı tavsiye edebilir misiniz?benim içim müzik ön planda? (usb ses kartı) fiyat farketmez z906yı maksimum performansta kullanabileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdosen -- 18 Mayıs 2012; 14:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdosen

arkadaşlar ses kartı tavsiye edebilir misiniz?benim içim müzik ön planda? (usb ses kartı) fiyat farketmez z906yı maksimum performansta kullanabileyim

boş ver ses kartını. parana yazık.
    optik çıkışlı, mümkünse dts pull trough destekli media player al, optik çıkışını 906'ya ver
    ortalığı inlet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

quote:

arkadaşlar ses kartı tavsiye edebilir misiniz?benim içim müzik ön planda? (usb ses kartı) fiyat farketmez z906yı maksimum performansta kullanabileyim

optik çıkışlı, mümkünse dts pull trough destekli media player al, optik çıkışını 906'ya ver
    ortalığı inlet.

bi önerin varmı?
  • quote:

quote:

quote:

ortalığı inlet.

bi önerin varmı?

aliexpress'den 75 euro altı çok güzel şeyler bulabilirsin, gümrüğe takılmaz.

şunlar olsa iyi olur:
    -3D
    -android
    -Wi-Fi Internet desteği
    -DTS pull trough (adamlara sor, çoğu yazmıyor veya hatalı yazıyor)

olmazsa olmaz:
    -Blueray ISO
    -optik çıkış
    -1080p

böyle bir şey olabilir, ama özel kargo şirketi ile gönderme varmış, olmaz. Devlet kargosu olan PTT ile takibi olan bir yerden al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 18 Mayıs 2012; 15:26:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ortalığı inlet.

bi önerin varmı?

aliexpress'den 75 euro altı çok güzel şeyler bulabilirsin, gümrüğe takılmaz.

şunlar olsa iyi olur:
    -3D
    -android
    -Wi-Fi Internet desteği
    -DTS pull trough (adamlara sor, çoğu yazmıyor veya hatalı yazıyor)

olmazsa olmaz:
    -Blueray ISO
    -optik çıkış
    -1080p

böyle bir şey olabilir

evet saydığın özellikler yeterli ama ben konu hakkında fikir sahibi değilim.bi marka model vereydin iyiydi :)

• quote:

evet saydığın özellikler yeterli ama ben konu hakkında fikir sahibi değilim.bi marka model vereydin iyiydi :)

Türkiye'den alacaksan bilemem. kazık şu aralar ve böyle özellikler yok.

şuna bir bak... link. fazla para vermeye gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Merhaba arkadaslar.Bende z 906 ve z5500 arasında kaldım.Çevremdeki arkadaslar ısrar ile z5500 almamı soyluyor.Ses kalitesi ve bassı cok iyi diyorlar falan filan.Ama ben z 906 nın tasarımını daha iyi buldum.Lg 3d tv ve ps3 sahibiyim.Ps3 oynamak için ve bluray 3d filmler izlemek için falan ses sistemi almak ıstıyorum.Z 906 nın optik girisleri olsun tasarımı yenı gelen ozellıklerı falan aslıdna onu almak ıstıyorum ama fıyatıda epey yuksek oglen teknosa ve bımeks e sordum her ıkısındede 1 milyar.Ama dedigim gibi forumdakı arkadaslar olsun cevremdekıler z5500 al salaklık yapma bosa kazık yeme diyorlar.Çok kararsızım suan sizin yorumlarınıza acil ihtiyacım var.Dedigim gibi film izlemek ve ps3 den oyun oynamak için alıyorum.Cevaplarınız bekliyorum arkadaslar

dostum z5500 un bass i biraz daha iyi olabilir ama dedigin gibi z906 nin tasarimi daha hos. apartmanda isen zaten z5500 u de sona kadar acamazsin. bence z906 al. 2 tane de optik girisi var. isini gorur. ben cok memnunum. z5500 uretilmiyor bildigim kadari ile.

2 gün once teknosada z5500 400 tl idi ama alamadım haberim yoktu.Dedigim gibi z 906 yı almak ıstıyorum bende zaten z5500 u son ses acamam apartmanda benım ıcın onemlı olan orta seviyede ses acıcam kaliteli olsun ben oyun ve film icin alıyorum ıcındeymıs gıbı hıssettırmesını ıstıyorum zaten odanın 4 tarafına yayıcam dostum yorumun için tskler

teknosalarda hala z5500 varmı? nerde hangi teknosada gördünüz?

• Kalan z5500 ler teshir veya arizali diyorlar. Gecenlerde bir arkadas bakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün osmaniye teknosadan z906 aldım. Yarın elimde olacak inşallah adanadaki şubeden getiriyorlar. Sabırsızlanıyorum
  • Şimdi ben bu z 906 canavarı nasıl pc ye bağlayım ses kartım falan yok ayrı olarak. anakarttan bağlıcam anakartım şu model: Asus P8H67-V Ekran kartından ses alabiliyormuyum? ekran kartımda şu : XFX ATI RADEON 6850 1 GB DDR5 256 BİT MINIDP HDMI DUAL DVI PCI-E. PEK ANLAMIYORUM DA EKRAN KARTININ KUTUSUNDA 7.1 HD SURROUND SOUND YAZIYOR. ANAKARTTA DA AUDİO: ALC887 8-CHANNEL HİGH DEFİNİTİON AUDİO CODEC YAZIYOR. BUNLAR ŞİMDİ NE ANLAMA GELİYOR VE BEN BU LOGİTECH Z 906 YI NASIL BAĞLAMALIYIM BU ŞEKİLDE AYRI SES KARTI FALAN ALMADAN EN GÜZEL NASIL BAĞLARIM ?
  • yardımcı olun arkadaşlar bugün elime geçiyor cihaz büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

Şimdi ben bu z 906 canavarı nasıl pc ye bağlayım ses kartım falan yok ayrı olarak. anakarttan bağlıcam anakartım şu model: Asus P8H67-V Ekran kartından ses alabiliyormuyum? ekran kartımda şu : XFX ATI RADEON 6850 1 GB DDR5 256 BİT MINIDP HDMI DUAL DVI PCI-E. PEK ANLAMIYORUM DA EKRAN KARTININ KUTUSUNDA 7.1 HD SURROUND SOUND YAZIYOR. ANAKARTTA DA AUDİO: ALC887 8-CHANNEL HİGH DEFİNİTİON AUDİO CODEC YAZIYOR. BUNLAR ŞİMDİ NE ANLAMA GELİYOR VE BEN BU LOGİTECH Z 906 YI NASIL BAĞLAMALIYIM BU ŞEKİLDE AYRI SES KARTI FALAN ALMADAN EN GÜZEL NASIL BAĞLARIM ?

XFX Radeon HD 6850 ses çıkışı yok sanırım.

Asus P8H67-V çıkışında 1 x Optical S/PDIF out var. Bu bildiğin optik çıkış. Bunu 906'nın küp şeklindeki büyük parçanın arkasına, 2 optik girişten bir tanesine bağla. Süper kayıpsız ses alırsın.

906 içinde optik kablo çıkmıyor. Bir tane edin.

• quote:

quote:

Şimdi ben bu z 906 canavarı nasıl pc ye bağlayım ses kartım falan yok ayrı olarak. anakarttan bağlıcam anakartım şu model: Asus P8H67-V Ekran kartından ses alabiliyormuyum? ekran kartımda şu : XFX ATI RADEON 6850 1 GB DDR5 256 BİT MINIDP HDMI DUAL DVI PCI-E. PEK ANLAMIYORUM DA EKRAN KARTININ KUTUSUNDA 7.1 HD SURROUND SOUND YAZIYOR. ANAKARTTA DA AUDİO: ALC887 8-CHANNEL HİGH DEFİNİTİON AUDİO CODEC YAZIYOR. BUNLAR ŞİMDİ NE ANLAMA GELİYOR VE BEN BU LOGİTECH Z 906 YI NASIL BAĞLAMALIYIM BU ŞEKİLDE AYRI SES KARTI FALAN ALMADAN EN GÜZEL NASIL BAĞLARIM ?

XFX Radeon HD 6850 ses çıkışı yok sanırım.

Asus P8H67-V çıkışında 1 x Optical S/PDIF out var. Bu bildiğin optik çıkış. Bunu 906'nın küp şeklindeki büyük parçanın arkasına, 2 optik girişten bir tanesine bağla. Süper kayıpsız ses alırsın.

906 içinde optik kablo çıkmıyor. Bir tane edin.

Peki teşekkür ederim ürün yarın gelecekmiş şu anda kargoda. bir de optik kablo alırım dediğiniz şekilde bağlantı sağlarım.

• quote:

Peki teşekkür ederim ürün yarın gelecekmiş şu anda kargoda. bir de optik kablo alırım dediğiniz şekilde bağlantı sağlarım.

optik kablo uçlarında ve optik girişlerde küçük tıkaçlar olabilir.
    tıkaçları çıkarmadan bağlamaya çalışma :)

ses ayarlarından optik çıkışa sesi yönlendir. bazen ayarlar sıkıntılı olabiliyor. cızırtı varsa ses driverı güncelleştir.

hayırlı olsun. sonuçları yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 23 Mayıs 2012; 11:19:09 >
  • cihaz geldi kurdum hepsini tek tek odaya dağıttım yerlerine göre. optik kablo ile bağlantı yaptım ses mükemmel sinemadan daha iyi oldu :):):):)
  • quote:

dün osmaniye teknosadan z906 aldım. Yarın elimde olacak inşallah adanadaki şubeden getiriyorlar. Sabırsızlanıyorum

ne kadara aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

quote:

dün osmaniye teknosadan z906 aldım. Yarın elimde olacak inşallah adanadaki şubeden getiriyorlar. Sabırsızlanıyorum

ne kadara aldınız?

hepsi burada indirim var 850,11 TL
    | Peşin fiyatına 12 x 70,84 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

quote:

ne kadara aldınız?

hepsi burada indirim var 850,11 TL
    | Peşin fiyatına 12 x 70,84 TL

Aldım ben de bir tane, bugün saat 15.00 gibi siparişi verdim, taşınıyor olmalarına rağmen ürün saat 17.00 da kargodaydı.
    Vatana selam hepsiburadaya devam. : )

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.