Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.604
Cevap
67
Favori
319.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LiuKang

Merhaba arkadaslar.Bende z 906 ve z5500 arasında kaldım.Çevremdeki arkadaslar ısrar ile z5500 almamı soyluyor.Ses kalitesi ve bassı cok iyi diyorlar falan filan.Ama ben z 906 nın tasarımını daha iyi buldum.Lg 3d tv ve ps3 sahibiyim.Ps3 oynamak için ve bluray 3d filmler izlemek için falan ses sistemi almak ıstıyorum.Z 906 nın optik girisleri olsun tasarımı yenı gelen ozellıklerı falan aslıdna onu almak ıstıyorum ama fıyatıda epey yuksek oglen teknosa ve bımeks e sordum her ıkısındede 1 milyar.Ama dedigim gibi forumdakı arkadaslar olsun cevremdekıler z5500 al salaklık yapma bosa kazık yeme diyorlar.Çok kararsızım suan sizin yorumlarınıza acil ihtiyacım var.Dedigim gibi film izlemek ve ps3 den oyun oynamak için alıyorum.Cevaplarınız bekliyorum arkadaslar

dostum z5500 un bass i biraz daha iyi olabilir ama dedigin gibi z906 nin tasarimi daha hos. apartmanda isen zaten z5500 u de sona kadar acamazsin. bence z906 al. 2 tane de optik girisi var. isini gorur. ben cok memnunum. z5500 uretilmiyor bildigim kadari ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Merhaba arkadaslar.Bende z 906 ve z5500 arasında kaldım.Çevremdeki arkadaslar ısrar ile z5500 almamı soyluyor.Ses kalitesi ve bassı cok iyi diyorlar falan filan.Ama ben z 906 nın tasarımını daha iyi buldum.Lg 3d tv ve ps3 sahibiyim.Ps3 oynamak için ve bluray 3d filmler izlemek için falan ses sistemi almak ıstıyorum.Z 906 nın optik girisleri olsun tasarımı yenı gelen ozellıklerı falan aslıdna onu almak ıstıyorum ama fıyatıda epey yuksek oglen teknosa ve bımeks e sordum her ıkısındede 1 milyar.Ama dedigim gibi forumdakı arkadaslar olsun cevremdekıler z5500 al salaklık yapma bosa kazık yeme diyorlar.Çok kararsızım suan sizin yorumlarınıza acil ihtiyacım var.Dedigim gibi film izlemek ve ps3 den oyun oynamak için alıyorum.Cevaplarınız bekliyorum arkadaslar

dostum z5500 un bass i biraz daha iyi olabilir ama dedigin gibi z906 nin tasarimi daha hos. apartmanda isen zaten z5500 u de sona kadar acamazsin. bence z906 al. 2 tane de optik girisi var. isini gorur. ben cok memnunum. z5500 uretilmiyor bildigim kadari ile.

git 5500 al.
    ps3 optik çıkışı alete bağla
    bluray film izleyecen, optik çıkışı aletteki ps3 optiğini sök bunu tak izle
    digiturk hd ile tv seyredeceksin, optik çıkışı aletteki bluray optik çıkışı söküp bunu tak

çoklu bağlantı istiyorsan 906

• Dostum sahsen ben z 906 almak ıstıyorum.Ama z5500 un ses kalitesi hiç dinlemedım ama sizin yorumlarına göre daha iyi.Fakat z 906 nında ondan geri kalır yanı yok dıyorsunuz yanı fazla bir sey fark etmez ise ben 906 alayım dıyorum ama bi yandanda cok övüyorlar z5500 u eee 8 yıldır var pıyasada hala en ıyılerden dıyorsunuz o yuzden kafam karısıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

2 gün once teknosada z5500 400 tl idi ama alamadım haberim yoktu.Dedigim gibi z 906 yı almak ıstıyorum bende zaten z5500 u son ses acamam apartmanda benım ıcın onemlı olan orta seviyede ses acıcam kaliteli olsun ben oyun ve film icin alıyorum ıcındeymıs gıbı hıssettırmesını ıstıyorum zaten odanın 4 tarafına yayıcam dostum yorumun için tskler

• aylarca kararsız kaldım z 906 aldım. iyi ki almışım.. 36 m kare salonum var ancak sesin yüzde 40 ını açabiliyorum. oda sallanıyor.. al sana beşik... :)) yenisi dururken eskisi niye..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yitikdusler

aylarca kararsız kaldım z 906 aldım. iyi ki almışım.. 36 m kare salonum var ancak sesin yüzde 40 ını açabiliyorum. oda sallanıyor.. al sana beşik... :)) yenisi dururken eskisi niye..?

Aynen hocam.benim oda 15 metrekare civari.sesi ancak orta seviyede tutabiliyorum.yatak pencere yer sallanıyor.
  • 14 mayis 2012 iribariyle bende almış bulunmaktayım Z906
    Creative 4400 den sonra..fena oldu..harika bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

39 watt ve 800 watt tüketimleri nerden öğrendiniz, veya kendiniz mi ölçtünüz? Yüksek rakamlar bunlar.

burada stand by ölçülmüş 35 watt ve üzeri yazıyor. Bir yerde aklmda kalmış 39 watt diye. Uluslararası standart stand by 4 wattın altını istiyor.
    z906 stand by 1 wattın altında :)

Evet, verdiğiniz linkteki inceleme yazısı 4 yıllık olmasına rağmen bilgi yanlış olamaz diye düşünüyorum.
    Şimdi bu adamlar gibi kimsede adam gibi watt/va değerini tam olarak ölçen cihaz bulunmadığı için gerçek rakamları bilememiş olabiliriz. Öte yandan 35 watt rakamı stand-by için gerçekten çok fazla.
    Bu ölçüm cihazından ben de bir tane edinmek istiyorum, amacım sadece z5500ü değil evdeki diğer elektrik tüketen cihazlar hakkında gerçek bilgi sahibi olmak. Ama araştırdım, nette ülkemizde satışı yapılan bir yer bulamadım.

• Arkadaslar acil yardim gerekiyor z906 bugun aldim.Optik ps3 bagladim wooferdan ses gelmiyor tvye bagladim ondada yok.acil yardim kafayi yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Cihazı üzerindeki ''power'' butonundan kapatmak suretiyle ''kapalı'' konumdayken 8 saniye ''input'' butonuna basılı tutarak ''fabrika ayarlarına'' döndürerek sorunu çözmüş bulunmaktayım. Kimse mesajıma cevap vermemiş olsa da ilerde bir gün benzer bir sorunla karşılaşan arkadaş olursa sorunun çözümü cihazı fabrika ayarlarına döndürmektir. iyi geceler....

Hocam Allah ne muradin varsa versin 4 saatten fazla ugrasmistim denemedigim yontemde kalmamisti bunu neden kullanma klavuzuna yazmamislar bilmiyorum ama benim wooferda basladi calismaya sayende yoksa bu cihazi al gonder yerine eyvah eyvah eyvah yani Allah razi olsun
  • Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sistemi, hiç bir şikayetim yok son derece memnunum, yeni bir daireye taşındım ve tesisatı tamamen z906 yı göz önünde bulundurak yaptım, ekstra kablo aldım 10ar metre arka uydular için, duvarın içinden geçirdim onlarıda. 4 uyduyuda tam 4 köşe duvara monte ettim, dx.com'dan aldığım tanesi 2 dolarlık aparatlarla monte işlemini yaptım, herkes bu konu hakkında sorular sormuş gördüğüm kadarıyla, güvenlik kamerası aparatı diye geçiyor.
     LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sistemi, hiç bir şikayetim yok son derece memnunum, yeni bir daireye taşındım ve tesisatı tamamen z906 yı göz önünde bulundurak yaptım, ekstra kablo aldım 10ar metre arka uydular için, duvarın içinden geçirdim onlarıda. 4 uyduyuda tam 4 köşe duvara monte ettim, dx.com'dan aldığım tanesi 2 dolarlık aparatlarla monte işlemini yaptım, herkes bu konu hakkında sorular sormuş gördüğüm kadarıyla, güvenlik kamerası aparatı diye geçiyor.

Cok guzel olmus

• hocam apratın ismi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine
    ...
    Bu ölçüm cihazından ben de bir tane edinmek istiyorum, amacım sadece z5500ü değil evdeki diğer elektrik tüketen cihazlar hakkında gerçek bilgi sahibi olmak. Ama araştırdım, nette ülkemizde satışı yapılan bir yer bulamadım.

bu ölçüm cihazının adı ampermetre :)
    piyasada avometre altında bulabilirsin. yapman gereken ampermetreyi seri bağlamak.
    burada watt hesabı anlatılıyor :)
  • quote:

Hocam mobilden inceleyemedim bu aparat hic bir islem yapmadan uydulara tam olarak oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_doki

quote:

Hocam mobilden inceleyemedim bu aparat hic bir islem yapmadan uydulara tam olarak oluyor mu?

evet kesinlikle cuk diye oturuyor :D

• quote:

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sistemi, hiç bir şikayetim yok son derece memnunum, yeni bir daireye taşındım ve tesisatı tamamen z906 yı göz önünde bulundurak yaptım, ekstra kablo aldım 10ar metre arka uydular için, duvarın içinden geçirdim onlarıda. 4 uyduyuda tam 4 köşe duvara monte ettim, dx.com'dan aldığım tanesi 2 dolarlık aparatlarla monte işlemini yaptım, herkes bu konu hakkında sorular sormuş gördüğüm kadarıyla, güvenlik kamerası aparatı diye geçiyor.

Baltalı ilah olarak ;

Hoparlörler kulak hizasında değil,

Wooferın yeri olmamış.

Zevk meselesi tabii. Bir çok arkadasında bu hosuna gitmiş mesela.

• evet uydular biraz yukarda kaldı ama aşağı doğru eğik duruyor, subwoofer sağda olsa daha iyi olacaktı ama böylede fena değil yani, filmlerde 3d efektini yakalıyorum yine herşekilde, sonuçta bilgisayar masasına 30ar santim aralıkta koymaktan iyidir.
  • quote:

evet uydular biraz yukarda kaldı ama aşağı doğru eğik duruyor, subwoofer sağda olsa daha iyi olacaktı ama böylede fena değil yani, filmlerde 3d efektini yakalıyorum yine herşekilde, sonuçta bilgisayar masasına 30ar santim aralıkta koymaktan iyidir.

Boyle guzel duruyor.kulak hizasina cekseniz sagir olabilirsiniz. Benim oda 15 mkare. Sacma sapan yerlere koydum, ona ragmen biraz acinca sesi duvar, zemin, yatak, pencere sallaniyor. Apartmanda yasiyoruz ne yapalim, fazla acamiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.