Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.604
Cevap
67
Favori
319.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balıkço izmirde sana biyer tarif edeyim.z-906 nı duvara monte et aramayıda bırak artık kardeşim.0537 543 45 88 ulaşırsan yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkço

quote:

Orijinalden alıntı: nervaus

Bütün gün kolonları montaj ile uğraştım odaya yaydım ve evet şimdi gerçek logitech z906 kullanmaya başladım

Arkadaşım yeni ürünün hayırlı olsun, hoparlörler için duvar askı aparatını nasıl yaptın. ben hala askı aparatlarını arıyorum bulamadım.

Hocam orjinal ayaklarını bulamadığım için saçma sapan bir ayakta takmak istemedim asıcağım yerleri deldim delik boyutunda dubel çaktım daha sonra beton civilerini taş matoru ile düzeltmeler yaptım yuvaya girecek şekilde hiç bir zarar vermemesi için yuvaya tam milimlik yaptım cokta güzel duruyor hiç bir sıkıntım yok yurtdışındaki logitech firmasını aradım türkiyede 3 distribütör olabilir diye numara verdi hiç birinde yoktu orjinal ayaklığı bulamadım saçma sapan ayaklıklarada para vermek istemedim kolonları yayınca gerçekten cok ayrı bir keyif veriyor

• Merhaba arkadaşlar bende z906 aldım yanlız kafama takılan bi kac soru var bu ürünler kendiliginden kapanayıomus acaba bu ürünün bi hatası mı yok ev elektiriginden kaynaklanan bi problem mi ?
  • Evden eve değişir.Cihaz kendini korumaya alıyor Malum Tr. elektriği maşaalah yerinde durmuyor.Evinizde böyle bir sorun varsa güç kaynağı alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu sistemin kullandığı bas aktif mi pasif mi?
  • evet z906 kullanıcılar bu kulübe arkadaşlar hadi bakalım hayırlısı

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!
  • up

• up

• up

• ben pc çetin sarıboğa buda video herkese hayırlı yorumlar (.saygılarımla.)
  • LOGITECHZ-906 5+1 500W THX SPEAKER
  • Merhaba arkadaşlar
    Biliyorsunuz ki logitech firması her zaman ses sisteminde en güzel ve en kaliteli ürünü çıkarmak da. Ama firmanın tek eksik bir yönü var bu ürünlerine hiç bir şekilde stand yapmıyor ve kullanıcıyı da mağdur bırakıyor o kadar güzel uyduları (kolonları) yerlere koymak zorunda kalıyoruz ve hiç bir şekilde kolondan verimli bir ses alamıyoruz çünkü kulak hizasının çok ama çok altında kaldığından dolayı o kadar para verdik ses gelmiyor diyoruz ama firma bunun önüne geçse daha güzel olur bence.
    Baktık gördük firmanın bu tarz girişimlere girme gibi bir çabası yok o zaman iş bizlere düşüyor. Beni forumda çok sayıda tanıyan var logitech Z5500 ayaklarından. Baktım gördüm Z906 nında böyle bir eksiği var ve bende ürüne stand yapmak için çalışmalara başladım hatta bir arkadaşımıza bile yaptım ve ürünü kullanmak da gerçi bir kaç eksiği var ama oda zamanla aşılacak
    sizlere yapmış olduğum ayağın fotolarını paylaşıyorum bakalım sizler beyenecekmisiniz. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı beklemekteyim
    birde önemli bir not ürünlerin yapım aşaması başladı ortalama 1 hafta sonra elimde 10 takım (1 takım : 4 adet ayak ) olarak elimde mevcut olacak ilerleyen günlerde temin etmek isteyen arkadaşlar olursa bilgileri olsun zaten ürünler elime geçince ikinci el bölümün de ilan açacağım oradan da takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 12 Nisan 2012; 11:38:03 >

• pc çetin klavye ve mouse ni de en yakın zamanda değiştirirsin umarım oyuncuya yakışmıyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: explat

... Baktım gördüm Z906 nında böyle bir eksiği var ve bende ürüne stand yapmak için çalışmalara başladım hatta bir arkadaşımıza bile yaptım ve ürünü kullanmakta...

Selam...
    O arkadaş benim.

İlk Z906 özel üretim hoparlör ayağını ben kullanıyorum.
    Eğer 906'nız varsa hoparlör ayağı almalısınız. Ben aldım (Explat'ın özel üretimi. Sağol Explat) ve çok memnunum.
    Sesler artık yerden gökten gelmiyor.

Explat'ın özenli paketlemesinden kurulumuna kadar resimlerim aşağıda:
    http://imageshack.us/g/163/img6029hw.jpg/

Z906 Hoparlör ayaklarının özellikleri:
    Ağır...
    Metal...
    Siyah...
    Devrilme riski yok...
    Z906 için özel...

Explat'ı bu forumda, sahibinden.com içindeki satışlarında takip ettim ve siparişimi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 906

quote:

Orijinalden alıntı: explat

... Baktım gördüm Z906 nında böyle bir eksiği var ve bende ürüne stand yapmak için çalışmalara başladım hatta bir arkadaşımıza bile yaptım ve ürünü kullanmakta...

Selam...
    O arkadaş benim.

İlk Z906 özel üretim hoparlör ayağını ben kullanıyorum.
    Eğer 906'nız varsa hoparlör ayağı almalısınız. Ben aldım (Explat'ın özel üretimi. Sağol Explat) ve çok memnunum.
    Sesler artık yerden gökten gelmiyor.

Explat'ın özenli paketlemesinden kurulumuna kadar resimlerim aşağıda:
    http://imageshack.us/g/163/img6029hw.jpg/

Z906 Hoparlör ayaklarının özellikleri:
    Ağır...
    Metal...
    Siyah...
    Devrilme riski yok...
    Z906 için özel...

Explat'ı bu forumda, sahibinden.com içindeki satışlarında takip ettim ve siparişimi verdim.

güle güle kullanın ilerleyen günlerde elimde 10 takım kadar olacak satın almak isteyen arkadaşlara duyurulur

• slm Z906 takımset nekadar fiyatı saygılar
  • 1: fiat uygun olursa neden olmasın... ?
    2: memnun kalınmazsa veya şık durmazsa iade söz konusu olabilir mi?
    3: ödeme nasıl olacak.. ? ( kargo teslimatı ve peşin dediğini duyar gibiyim. :)) en mantıklısı da o )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yitikdusler
    3: ödeme nasıl olacak.. ? ( kargo teslimatı ve peşin dediğini duyar gibiyim. :)) en mantıklısı da o )

Selam 5500 ayakları için sahibinden.com üzerinden satışı yapıyordu. Aşağıda profilini incele.
    www.sahibinden.com
    HTTP Status 429 – Too Many Requests
    http://www.sahibinden.com/explatWQQdXQQ1098681WQQpXQQdisplayuser

• z906 aldık alalı bu konuya girmiyorum sorusu sorunu olan arakadaşlara yardımcı olabilirim samsunda oturuyorum alacak olanlara her türlü testi yaparım evimde neticede insanlık ölmedi biz alırken kimse yardımcı olmadı ama ben sonuna kadar yardımcı olurum samsunda oturup ürünü almak isteyenlere test etme imkanı :)
  • ses sistemini kullanan ve yüksek seste ses kapanıyo diyen arkadaşlara yardımcı oliyim hemen: 3kablolu bağlantı yaptığınızda pcye yada herhangi bişeye 5.1 yani yüksek ses açtığınızda birden ses kesiyor bu sık sık başınıza gelebilir.çözüm optik bağlantı ses sisteminin optik çıkışından bi optik kablo ile ses kartınıza bağladığınızda son sesde bile kesilme olmadan ses alabilirsiniz.Filmlerde sorun olmaz ama müzik dinlemek istiyorum hemde ses kartımın ek. ayarını filan da kullanmak istiyorum diyosanız (tizleride ayarlarsınız ses kartının programından) bu şekilde mecburen 5.1 kullanıcaksınız 3 renkli kablo :))) optik kablo ile bağlantı yaptığınızda tiz eq. ayarı vs yapamıyosunuz yani sese etki etmiyorum bunuda belirtiyim.(ses kartım creative x-fi titanium)
    kendi kullanım şeklim=filmler,oyunlar,video optik-müziklerde ise 5.1 meşhur 3 renkli kablomuz :) önceki sayfalarda detaylı anlatmışım arkadaşlar ordan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 20 Nisan 2012; 14:09:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.