Şimdi Ara

LOGITECH Z623 - 399,90 TL (KLIKSA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyacı olan varsa kaçırmasın derim, zira diğer yerlere göre fiyatı çok uygun..

http://www.kliksa.com/urun/logitech-z623-2-1-hoparlor/900114482?gclid=CISw_rm26cQCFZQZtAodExsAJQ

Diğer yerlerin fiyatları

MediaMarkt: 645 TL
    Gold: 722 TL
    Vatan: 771 TL
    HepsiBurada: 633 TL
    HizliAl: 687 TL
    Bimeks: 659 TL

• sound bar alınır bu fiyata cok bence deymez f-p degerinde
  • uzaktan kumandası olsaydı alırdım şimdi. z5500 artık çok kalabalık gözüküyor gözüme
  • Kullanmis biri olarak soyluyorum . Dehsetul vahset bir sistem . Tizler muthis basslar guclu. En onemlisi berrak ses veriyor.berrak ne demekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

sound bar alınır bu fiyata cok bence deymez f-p degerinde

+1
  • Ürün güzel test ettim ancak yinede Logitech Z4 2+1 den bu Z623 e geçecek kadar iyi bir fiyata ve performansa sahip değil.
    Piyasaya göre uygun olduğu kesin ancak gözümde ederi max. 350 400 TL zaten.

Çoktandır bu ürünün indirimini bekleyen kişiler için fırsatmı ? Tabiki fırsat
  • Creative Gigaworks T40 Series II
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • z2300 ve şimdi de z623 kullanıcısı olarak yorumum

z2300 daha iyiydi ama bu da kötü değil kesinlikle

dts var film izliyorsanız sesler efektler süper

Evde TV ye bağlı bazen kabloyu çıkarıp TV den ses gelince garipsiyorum.

2+1 diyip geçmeyin şahsen 5+1 çok dağınıktır.

İhtiyacı olan varsa alsın.

Biz taa gold un edifier i yanlış fiyatlayıp z623 gönderdiği zamanda almıştık 289 muydu neydi .. heyt gidi seneler nerdeyse 3 sene olmuş taş gibi!
  • creative i-trigue var 3,5 mm bağlantı ile tv ye bağlıyorum ama ses çok az çıkıyor tv ye bağlayıp kaliteli bir ses duymak için ne tavsiye edersiniz tv de optical girişi var
  • Bu fiyata hi-fi veya monitör de alınabilir. Ben pek haz etmiyorum 2+1'den.
  • televizyonuma 2 adet philips 2+1 spa 5300 aldım çoklayıcı ile televizyonuma bağladım ses kalitesi yüksekliği basslar tizler muhteşem üstelik sesi dandik soundbardan gür çıkıyor ve gayet net sesi var
  • Bol bol film izleyenler 5+1'den sasmayin surround sesler için ve ne alirsaniz alin digital giriş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün fiyatını beğenmemiş olabilirsiniz ama bence z623'ün şuanki piyasa fiyatlarıyla karşılaştıracak olursanız gayet güzel bir fiyat. Almak isteyen kaçırmasın. Güzel indirim olmuş.
  • z2300 ler 400 watta kadar çıkabiliyormuş ama bunlar o kadar değilmiş, duyduğumu söylüyorum her ikisini deneyen varsa bilgilendirirse iyi olur.
    bende şu an z2300 var kesinlikle satmam yerine koyabileceğim bir hop. yok uygun fiyatlı olarak, milyara yakın fiyatlı bir şey almak lazım ki o da olmaz.
    o sebep epey beraber kalacağız z2300 ile.

bence sagmentinde en iyilerden sayılır zaten kaç çeşit var ki 200 watt olan hoparlörlerden piyasada, z2300 ün kumandası hop. üzerinde olmadığı için çok tutuyorum onu.

epeydir 399 tl kliksada sanırım stok eritmeye çalışıyorlar bunların kutuları harbi çok büyük, depoda yer açılması için olabilir.
    bu güçte bir hoparlör bu fiyat eder.
  • Halen pahalı.Bu fiyatları hak etmiyor bu sistemler.
  • LG NB3530A SOUNDBAR al bak keyfine..
  • Soundbarlar bunun yanında teneke gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Halen pahalı.Bu fiyatları hak etmiyor bu sistemler.

Kesinlikle katılıyorum.
    Bunlar altın oldu resmen 400 tl diye şükrediyoruz.
  • Angelyus kullanıcısına yanıt
    Mid ve tiz konusunda LG'nin daha iyi olduğuna eminim ama bass'ın temizliği açısından karşılaştırabilirmisin iki modeli?
  • doları hesap katın................. ben 200 tl ye aldım dolar 1.15 iken......... şimdi 2,65 yani 2.30 katı.......
    bu durumda şu anki fiyatı 450 tlnin üstünde olması lazım ki değildir fiyatı 400 tl altındadır.......
    ha fiyat uygundur değildir tartışmıyotum ama altın olmadığı kesin.
    .
    bir ara dolar 1,80 lerde iken z906 modeli en ucuz 699 tl mi ne idi şimdi dolar 2,65 yani %50 arttığına
    göre 1050 tl olası lazım ki zaten bu fiyatlardadır -----Z
    http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-z906-980-000468-fiyati,469298.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 13 Nisan 2015; 2:15:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.