Şimdi Ara

LOGITECH Z623 299TL + ÜCRETSİZ KARGO (kliksa.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sıcak fırsatlara konu olabileceğini düşündüğüm bir ürün ve fiyatını paylaşmak istiyorum.

Ürün: LOGITECH Z623 2.1 200W SES SİSTEMİ

Fiyat: 299TL + ÜCRETSİZ KARGO + K.KARTI PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT İMKANI

Mağaza: kliksa.com

Link:http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/bilgisayar-hoparloru/900188899

Ürün, fiyatını hak eder mi etmez mi bilmiyorum, ancak araştırdığım kadarı ile genel piyasa fiyatından daha uygun görünüyor. Öğrendiğim kadarı ile, Vatan'ın hafta sonları klasik, sözde %25 indirimlerinde bile ürün 347 liradan satılmaktaymış. Bir çok sanal mağazada da 350 ve üzeri fiyatlar ile güncel olarak satılmakta.

• eğer ben 5+1 istemem derseniz bu ürün gerçekten cok güzel etrafınızda electroworld varsa yada vatan deneyebilirsiniz

adamlar en son ürünü fişten çekmişler o derece ses cıkarıyodu herkes kurcalıyodu felan basıda seside cok güzel
  • vatan bilgisayarda dinledim ürünü ve hastası oldum, 100-150 tl arası 2+1 bakıyodum ancak bu z623ü dinledikten sonra diğerleri oyuncakmış gibi geldi almadım hiçbişey,z623ün biraz daha ucuzlamasını beklicem :D
  • 4 aydır kullanıyorum ve bu rakama alanı pişman etmeyecek bir ürün....ihtiyacı olan bu fiyat aralığında başka ürün aramasın boşuna, çünkü yok..
  • ürünü almak istiyorum fakat kliksadan daha önce alışveriş yapmadım
    burada ve şikayetvarda son zamanlarda çok şikayet geliyor..bilemedim ne yapacagımı
  • 10'unda ödeme yaptım.Halen kargoya mouse veremediler.Çok kurumsal bir firma kendileri
  • benim 3 alışverişim oldu hiç sorun çıkarmadılar hatta "3 tl" ye mk520 mouse+klavye setini aldım fiyat hatasından dolayı. "1" tl yede m710 mouse aldım. yolladılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golddan alanlar icin biraz soguk ama hic de fena firsat degil almayanlara. Ama bir z2300 degil. Bass lari cok ciliz kaliyor z2300 un yaninda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Golddan alanlar icin biraz soguk ama hic de fena firsat degil almayanlara. Ama bir z2300 degil. Bass lari cok ciliz kaliyor z2300 un yaninda.

hocam çok cılız demek biraz abartı bence..2 hafta önce arkadaşıma z906 aldık..z906 nın basının yanında bile z623 için 'çok cılız' kaldı diyemem..evet arada fark var ama abartmaya gerek yok..emin olun ki eğer illa 5.1 almak zorunda değilim diyorsanız z906 ile bunun arasında 400 tl'lik bir fiyat farkı yok..kaldı ki siz z2300 den bahsediyorsunuz..sizin tabirinize göre z2300 ün basının, z906 nın bası seviyesinde olması lazim ki yine de çok cılız vs gibi abartılacak bir durum olduğunu sanmıyorum..kısacası 300 tl ye z623 ün bası da odadaki dolap kapaklarını zangır zangır titretmeye yetiyor tabi bass testlerde..ha bir kaç eksiği de var bence; özllikle bir süre sonra sistemin açma kapama ve ses düğmesinden cızırtı geliyor..rahatsız etmiyor fakat her açıp kapatırken o sesi duyuyorsunuz..onun dışında kaliteli bir ses kartım yok fakat bass testlerde, basın sesini %80 civarına getirdiğimde bozuluyor..sadece denemek amaçlı o seviyeye kadar açabilisiniz sesi zaten..günlük kullanımda %30 dan fazla açamıyorum..

• Hocam z906 da z5500 e gore basarisiz bence. Yakin arkadasim 5500 ben 2300 kullaniyoruz ve defalarca test etme sansimiz oldu 4 modeli de. Bass acisindan ciliz ama midler ozellikle tizleri basarili. Benim ses konusunda herhangi bir sorunum yok. Genelde %60-70 bass ile % 30-50 ses araliginda kullaniyorum.

Yalniz bir sure kullanilmis burn in olmus 623 denk getiremedim daha. Golddan aldigimi da kutusunu acmadan satmistim firsat olmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulan varsa z4 alsın
  • quote:

Golddan alanlar icin biraz soguk ama hic de fena firsat degil almayanlara. Ama bir z2300 degil. Bass lari cok ciliz kaliyor z2300 un yaninda.

Bass hususunda cılız kalan Z623 değil, mid ve tiz konusunda cılız kalan Z2300.

Z2300'ün en büyük sıkıntısı, mid ve tiz eksikliğinden ötürü, birkaç saatlik dinleme sonrasında basslardan yayılan yoğun dalgalardan ötürü başınızda ağrı yapmaya başlaması. Bu kadar abartılı bass yerine biraz mid ve tiz koysalardı, o cihaz efsane olurdu ama maalesef, sadece bass yönüyle tanınan, güçlü ama sıradan bir 2+1 olarak tarihin tozlu raflarındaki yerini aldı.

Zaten bu mid ve tiz eksikliğinden ötürü, birçok kullanıcı uyduları Microlab Solo 7 gibi setlerle değiştirerek kullanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bass hususunda cılız kalan Z623 değil, mid ve tiz konusunda cılız kalan Z2300.

Z2300'ün en büyük sıkıntısı, mid ve tiz eksikliğinden ötürü, birkaç saatlik dinleme sonrasında basslardan yayılan yoğun dalgalardan ötürü başınızda ağrı yapmaya başlaması. Bu kadar abartılı bass yerine biraz mid ve tiz koysalardı, o cihaz efsane olurdu ama maalesef, sadece bass yönüyle tanınan, güçlü ama sıradan bir 2+1 olarak tarihin tozlu raflarındaki yerini aldı.

Zaten bu mid ve tiz eksikliğinden ötürü, birçok kullanıcı uyduları Microlab Solo 7 gibi setlerle değiştirerek kullanıyordu.

Ben dfx ve eq ayarlarini yaptiktan sonra cok memnunum 2.5 yil oldu alali.

200 warr herhangi bir sisteme gore gayet ciliz z623 un basslari. Ayni bassta daha basarili uydular yaparak surebilirlerdi piyasa ama uydulari gelistirip basslari kasitli oldurduler.

Z623 un mid tizlerinin basarili olmasinin bir sebebi de bass in gucsuzlestirilmesi.

Her ne kadar adil olmak istesem de z2300 sahibi olarak adil olmam zor. O yuzden ne yazsam bos.

İnkar edemem tarafli dugumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kliksa'dan laptop, çamaşır makinesi (2 adet ayrı ayrı zamanlarda), 47" led tv aldık.

tek bir sorun yaşamadık.

üstelik hepsiburada gibi çok köklü firmalara göre bile abidik gubidik kargo sorunu da olmadı hiç.

en kötü 3 günde evde kurulu oldu ne aldıysak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Kliksa'dan laptop, çamaşır makinesi (2 adet ayrı ayrı zamanlarda), 47" led tv aldık.

tek bir sorun yaşamadık.

üstelik hepsiburada gibi çok köklü firmalara göre bile abidik gubidik kargo sorunu da olmadı hiç.

en kötü 3 günde evde kurulu oldu ne aldıysak.

aynen ben de toplamda 9500 TL'lik alışveriş yaptım, ne gecikme ne de üründe sorun oldu. gayet memnun kaldığım bir firma oldu kliksa. umarım world kampanyaları da devamlı olur
  • Tükendi yazıyor
  • Biz ürünün stoklara girmesini beklerken adamlar birde zam yapmışlar yeni fiyatı 359.10 tl olmuş çok gözümden düştü kliksa çok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasking12

Biz ürünün stoklara girmesini beklerken adamlar birde zam yapmışlar yeni fiyatı 359.10 tl olmuş çok gözümden düştü kliksa çok ..

Kampanya kovalar ve sabirli olursaniz uygun fiyata duser hocam. Mumkun mertebe sicak firsatlari takip edin siz.

• quote:

Kampanya kovalar ve sabirli olursaniz uygun fiyata duser hocam. Mumkun mertebe sicak firsatlari takip edin siz.

Hocam en az 1 aydır kliksayı takip ediyorum tam sipariş verecekken stok tükendi ve bir daha gelmedi biz sabırsızlıkla beklerken adamlar hem ürünü getirmemişler üstüne birde zam yapmışlar.Her gün onlarca kez giriyorum sadece kliksayada değil diğer tüm z623 satan mağazalara yok hocam 300 tl ye bulamıyorum ins yakın zamanda bir kampanya olurda şu ürüne kavuşurum.
  • Yilbasi kampanyalarindan falan cikar buyuk ihtimalle. Hem ne kadar gec alirsaniz ilk 15 gun kullanimda O kadar haz alirsiniz :))

Bulunur bakalim. Takmayin kafaniza. Ben 3 ay aramistim ps3 700 lira edecek cihaz 507 liraya geldi. 6 ay kullandim yine 700 den sattim. İnatla beklemek lazim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.