Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACOUSTİC RESEARCH ün modeli neydi ms281 miydi??
  • @terapati görüyomusun bak kime niyet kime kısmet .. bu arada dediğini yaparsan ığdır halkı seninle gurur duyar
  • Dostum hatırlamıyorum ama senin için kabloyu söküp bakayım istersen.
    quote:

Orjinalden alıntı: goldenflame

ACOUSTİC RESEARCH ün modeli neydi ms281 miydi??
  • dostlar size bişey sorucam cahilliğime verin belki bende bi sorun vardır fakat ben bu dün hazırladığımız test parçaları başlığı altındaki linklerden @halilibrahim1907 arkadaşımın hazırladıklarını da aliim dedim fakat bende sayfa görüntülenemiyor dedi daha doğrusu hiç birini açmadı problemin ne olabileceği hakkında bi fikri olan varmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dostlar size bişey sorucam cahilliğime verin belki bende bi sorun vardır fakat ben bu dün hazırladığımız test parçaları başlığı altındaki linklerden @halilibrahim1907 arkadaşımın hazırladıklarını da aliim dedim fakat bende sayfa görüntülenemiyor dedi daha doğrusu hiç birini açmadı problemin ne olabileceği hakkında bi fikri olan varmı ??

hocam d*o*s*y*a*m.net yazıyor ya tıkladıktan sonra d*o*s*y*a*m arasındaki yıldızları sil enter de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dostlar size bişey sorucam cahilliğime verin belki bende bi sorun vardır fakat ben bu dün hazırladığımız test parçaları başlığı altındaki linklerden @halilibrahim1907 arkadaşımın hazırladıklarını da aliim dedim fakat bende sayfa görüntülenemiyor dedi daha doğrusu hiç birini açmadı problemin ne olabileceği hakkında bi fikri olan varmı ??

hocam d*o*s*y*a*m.net yazıyor ya tıkladıktan sonra d*o*s*y*a*m arasındaki yıldızları sil enter de.

saol dana kadar yazmış bide adam oraya şapşallığıma verin

• Dostum model APO70.Yani performans(standart) serisi oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: goldenflame

ACOUSTİC RESEARCH ün modeli neydi ms281 miydi??
  • eywallah stres bendeki high defination sersi de o yüzden sordum bendekinden se profigold fln almasydın diecektim neyse hayırlı olsun kablon nice boostlara
  • Sağolasın.ms281 modeli biraz daha pahalı sanırım.
  • @rap_üstad
    çok geçmiş olsun dostum, umarım sorunsuz yapıp gönderirler

@stres
    yeni kablo hayırlı olsun

arkadaşlar yarın bende coax kablo alacağım (bulabilirsem). kaliteli bir kablo ile normal bir kablo arasında ses kalitesi değişiyor mu? fazla para yok malesef, ucuz yollu birşey almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

@rap_üstad
    çok geçmiş olsun dostum, umarım sorunsuz yapıp gönderirler

@stres
    yeni kablo hayırlı olsun

arkadaşlar yarın bende coax kablo alacağım (bulabilirsem). kaliteli bir kablo ile normal bir kablo arasında ses kalitesi değişiyor mu? fazla para yok malesef, ucuz yollu birşey almayı düşünüyorum

unutmusum rap_üstad çok geçmiş olsun. umarım bir an önce müdale ederler ve setine kavuşurşun.

stres yeni kablon hayırlı olsun.

dijital kablolar çok pahalı. yav güç yetmiyor. aleti aldık ama masrafı bitmiyor önümüzdeki hafta içinde bende konya sokağa gidip elektronikçilerden bir araştırma yapacağım optik ve coax cablo için.

• arkadaşlar bu 5500ün versiyonunu nasıl öğrenecez?bide hangi versiyonudaha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbburak

arkadaşlar bu 5500ün versiyonunu nasıl öğrenecez?bide hangi versiyonudaha iyi

z5500 hepsi aynı tek fark sub taki çıkışlarda birisi jack çıkışlı biriside soketli yani kablo girişli ama seste yada performansda hiç bir fark yok dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

3. Displaying firmware version and resetting to factory settings

Set the unit to standby mode then press Input + Settings simultaneously for 6 seconds. This will display the firmware version for a few seconds and will also reset the settings to their original factory values.

Elinizdeki ürünün firmware versiyonunu gösterme ve fabrika ayarlarına geri dönme:

Önce decoderi kapayın. Sonra input+ settings'e 6sn. basılı tutun. Böylelikle firmware versiyonu ekranda yazacak ve setiniz fabrika ayarlarına dönecektir.

(benim firmware versiyonu olarak v2.0.4 yazıyor arkadaşlar. sizinkileri de yazın.)

dostum wolverine kardeşim burda güzelce izah etmiş ...versiyonlar arası fark yok bu arada

• magenta ve günlerim_sensiz dostlarım saolun...şimdiden özlemeye başladım.
  • bu arada beyler analogda birde kulaklık girişinden harbi bir kulaklıkla ses alın ve boots 22 yapın. boots 11 ile arada bariz farkı görün derim aradaki farkı çok daha net hissedebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 16 Şubat 2007; 22:10:43 >
  • arkadaşlar bugün pc geldi, hemen kurup, boost 22 yi denedim. bosst 11'den pek farkı yok, anlayamadım. zaten odanın içinde durulmuyorki, alet salonu işgal etti resmen ,

2. ekran özelliğinin bi espirisi var mı? sadece görsellik mi? sese bir katkısı var mı?

bu arada coax kablo işini halletim. almama gerek kalmadı. yalnız müzik için analog çıkış kullanın. ses daha güçlü geliyor.
  • dostlar bu topic dışında z5500 lafını etmeyin resmen saldırıya uğrarsınız.bu ne şiddet ne celal anlamadım gitti
  • bende seti ilk aldığımda uydularının kötü olduğunu yazmıştım ama ses kartı alınca biraz tiz - bas ayarıyla oynayınca ses acayip fark etti, şimdi ise memnunum, kullandıkça set dahada iyi olacak gibi

diğer sayfadaki bikaç test müziği yükledim. sesi açtım, oda ne sub kendi etrafında hafiften dönmeye başladı , acayip sesler duydum ama sub taş gibi, sorun yok ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

bu arada beyler analogda birde kulaklık girişinden harbi bir kulaklıkla ses alın ve boots 22 yapın. boots 11 ile arada bariz farkı görün derim aradaki farkı çok daha net hissedebiliyorsunuz.

bu arada beyler kulaklık demişken bizim philips in teknik servisinde çalışan , orada baya forslu bi abimiz var philips hakkında ne varsa yardımcı olur hep , geçen bana bi kulaklık anlattı bi müşterinin evine gitmişler kurmaya (evet kulaklığı eve kurmaya gidiyolar siz düşünün artık ) ben hayatımda böle bişey görmedim diyor , 'hayatımda ilk defa görüyorum adamlar dolby digital kulaklık yapmışlar ben hayatımda böle bişey görmedim' dedi ..

hayatımda böle kaliteli ses duymadım dedi .. Bu arada ben almadan önce z5500 'ü ona danışmıştım bana çok iyi sistem bulmuşun o fiyata kaçırma demişti bunu gördükten sonra ise kesinlikle bu kulaklığı al böle bişey yaşıyamassın hayatında hiç bi sistem sana bunun verdiği sesi veremez demişti ...

Çok aklımı çelmeye çalıştı ama ben z5500 aldım ama 'KULAKLIKTA DA AKLIM KALDI ' resmen .. Bu arada kulaklığın fiyatı philips in sitesinde yazmıyor çok yeni bir ürün ama ben size söyliyim alan adam buna 896 ytl para saymış inanılmaz bişey !!!!!!!!!!!!

ben size link ini koyayım bi girin bakın bakalım

HAYATINIZDA BÖYLE KULAKLIK GÖRDÜNÜZ MÜ ?

http://www.misc.philips.com/ce/cockpits/tr/shell.swf?product=DigitalWirelessHeadphone_ProductFeature&startmovie=GenericPerfectSound

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.