Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökhan yapma dostum ya geçmiş olsun.İnşallah önemli bişey yoktur.Hemen servise götür hiç bekleme.
  • saolun dostlarda resmen içime oturdu.daha adam gibi dinleyemedim bileo kadarda ertelemeden sonra almıştım şimdi en az 1 hafta serviste kalır
  • dostum ne diyeceğimi şaşırdım boost 22 falan mı denedin ne oldu da oldu ?? abi bazı adamların elektronik ürünlerde hiç şansı olmuyo ya Allah kimsenin başına getirmesin !!!

bu arada uzatma falan mı kullanıyordun aynı uzatmaya çok şey mi yüklendin uzatmada bi enayilik olabilir mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 15:58:04 >
  • gokhan cım gecmis olsun gercekten üzüldüm o kadar bekledin bide. Ama cok ilginc bu kadar kısa sürede olması...
  • dostum sigortadan şüphelendim ben şimdi çünkü nasıl kendi kendine gidecek başka priz de denedin mi ??

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dostum ne diyeceğimi şaşırdım boost 22 falan mı denedin ne oldu da oldu ?? abi bazı adamların elektronik ürünlerde hiç şansı olmuyo ya Allah kimsenin başına getirmesin !!!

coax bağlantı yaptığım için boost 22 olmuyor zaten.yani denemedim o şekilde.zaten bozulma anında sette bişey dinlemiyordum kendiliğinden gitmiş.herşey olabilir , bende uzatmadan şüphelendim aslında bakalım götürücez servise, offfOoOoOOFfFfFFfFfF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 18:29:13 >

• belki alete elektrik geliyordur da kontrol paneli ile olan bağlantısı gevşektir bişeydir ne bilim ya bidaha söküp tak orayı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 18:19:34 >
  • her türlü şeyi ince ince denedim ama sonuç yok dostlarım hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

topicide can sıkıcı şeylerle meşgul ettiğim için kusura bamayın , yapıcak bişey yok artık servis uğraşsın.umarım aynı şey yine başıma gelmez, siz eğlenmeye yeni şeyler bulmaya devam ALEMİN KRALI Z5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Şubat 2007; 18:15:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

her türlü şeyi ince ince denedim ama sonuç yok dostlarım hepinize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

topicide can sıkıcı şeylerle meşgul ettiğim için kusura bamayın , yapıcak bişey yok artık servis uğraşsın.umarım aynı şey yine başıma gelmez, siz eğlenmeye yeni şeyler bulmaya devam ALEMİN KRALI Z5500

dostum sorun uyduya bağlaman bile olsa bu uyduyla alakalı kısmı bozar subwoofer a kadar tüm sistemi diil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 18:26:26 >

• OK. Allah yardımcın olsun şimdiden kolay gelsin
  • cok ilginc ya sansa bak neyse saglik olsun yaa. Exa'dan alsaydik keske ordakiler saglam ( Bknz. Benim set :p )
  • rap_üstad geçmiş olsun kardeşim büyük ihtimalle voltaj dalgalanmasından dolayı setin sigortası attı ama işini garantiye al biraz antrenman yapacan ama servise götürmende yarar var kaldı ki sende bunu yapıyorsun tekrar geçmiş olsun bir an önce sete kavuşman dileğiyle
  • @gecomert kardeş profigold optik kablo siparişini verdim yarın elimdedir inşallah. 1 metresini 30 ytl'ye alacağım sence fiyat nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenflame

rap_üstad geçmiş olsun kardeşim büyük ihtimalle voltaj dalgalanmasından dolayı setin sigortası attı ama işini garantiye al biraz antrenman yapacan ama servise götürmende yarar var kaldı ki sende bunu yapıyorsun tekrar geçmiş olsun bir an önce sete kavuşman dileğiyle

saol dostum seti topladım, şimdi çıkıyorum aldığım yere götürmeye.inşşallah biran önce geri verirler.çünkü alalı 2 gün olmuştu
  • subın arkasında sigorta (FUSE) girişi var mı? O gitmiştir.
    Ben 2400 alırken yanlışlıkla 4400ün adaptörünü takmıştı adama alet çalışmadı. olayın farkına varınca arkadaki sigortayı değiştirdi düzeldi hemen. (yıllar oldu gerçi)
  • bir metre için 30 ytl iyi fakat kabloyu aldıktan sonra metreler arası fiyat pek katlanarak artmıyor az bi fark var yani alıcağın yere 3 m sinin de fiyatını sordur bi istrsen almışken tam alırsın ama bana bi metre daima yeterli olur dersen sen bilirsin gerçi siparişi vermişsin şimdiden güle güle kullan
    ( çünkü benim aldığım yerde fiyat etiketinde görünen(benim aldığım fiyat deil) 1m =32 dolar 3m=36 dolar gibi bi fiyat vardı..)

quote:

Orjinalden alıntı: stres

@gecomert kardeş profigold optik kablo siparişini verdim yarın elimdedir inşallah. 1 metresini 30 ytl'ye alacağım sence fiyat nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 16 Şubat 2007; 18:01:49 >
  • Siparişi verdim ama ödeme yapmadım.Yani telefonla verdim siparişi ve telefonda pazarlık yaptım.42 ytl demişlerdi 30 'a kadar düşürdük.Daha önce aynı yerden aynı şekilde coaxiyel kablo almıştım.Dur ben 3 metrenin fiyatını da sorayım.
  • Evet ahanda şimdi sordum 3 metresi 44 ytl olur dedi.Demekki oraya gitsem çingen pazarlığıyla 40 ytl ye alacağım.
  • 42 yi 30 a düşürdüysen daha bile düşer o şimdiden hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: stres

Evet ahanda şimdi sordum 3 metresi 44 ytl olur dedi.Demekki oraya gitsem çingen pazarlığıyla 40 ytl ye alacağım.
  • @stres kablo yumağı olucan yaa bu nedir böle LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***PHİLİPS 720 SA DİVX PLAYER***ACOUSTİC RESEARCH OPTİK KABLO***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD COAXİYEL KABLO. bide bunların üstüne profigold optik geliyo yakında optik çoklayıcı flanda lazım olacak sana şimdiden söylüom bak :D
  • Dostum napayım sen söyle?@gecomert beni gaza getirmese böyle olmayacaktı.Zaten coaxiyel kablom profigold ama optik de profigold olsun dedim.Yeni aldığım acoustic research optiği de kayınbiradere falan hediye ederim artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: goldenflame

@stres kablo yumağı olucan yaa bu nedir böle LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***PHİLİPS 720 SA DİVX PLAYER***ACOUSTİC RESEARCH OPTİK KABLO***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD COAXİYEL KABLO. bide bunların üstüne profigold optik geliyo yakında optik çoklayıcı flanda lazım olacak sana şimdiden söylüom bak :D

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.