Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.210.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja
    Rica edeirm, Allah cümlemizden razı olsun inşaallah kardeşim (:

Durumlar nasıl, iyisinizdir inş?
    Dostum bunlar z906 ya uyuyor mu?

Elhamdulillah hocam, sıkıntı yok sizi sormalı? (: Vallahi orasını bilmiyorum, Z906'nın ayaklarını bilmediğim için bişey diyemem satıcıya sor derim ben.
  • 2 sene önce almıştım ve gerçekten inanılmaz bir ses sistemi hiç bir arıza çıkarmadı ve çok ama çok memnunum 2 yıl garantili 2.ci el almıştım bide :)
  • Z5500 uyumlu değil hpa 2000 ile.. Yapabileceğim Alternatif yollar arıyorum.. Hpa 2000 ile z5500 kullanan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Z5500 uyumlu değil hpa 2000 ile.. Yapabileceğim Alternatif yollar arıyorum.. Hpa 2000 ile z5500 kullanan varmı ?

PM'de de belirttiğim gibi, satıcıyla ve alan diğer arkadaşlarla görüşün derim.
  • Sistemimin sağ arka jackta problem var.Yaklaşık 2 sene önce vatan bilgisayardan almıştım.Henüz garantisi dolmadı 1.5 ay falan var.Garantiye vermek istiyorum ancak çizik içinde geri döner diye korkuyorum.Neredeyse hiç kullanmadığımdan dolayı sıfır gibi duruyor.Acaba bu sorunu garantiye vermeden halledebilir miyim?Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?Sadece sağ arka surround jackta sıkıntı var.Hangi hoparlörü takarsam takayım ses alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Sistemimin sağ arka jackta problem var.Yaklaşık 2 sene önce vatan bilgisayardan almıştım.Henüz garantisi dolmadı 1.5 ay falan var.Garantiye vermek istiyorum ancak çizik içinde geri döner diye korkuyorum.Neredeyse hiç kullanmadığımdan dolayı sıfır gibi duruyor.Acaba bu sorunu garantiye vermeden halledebilir miyim?Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?Sadece sağ arka surround jackta sıkıntı var.Hangi hoparlörü takarsam takayım ses alamıyorum.

Ben de sesi çok açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum ve servisi aradığımda bana bassı göndermemin yeterli olacağını söyledi çünkü ben belki hoparlör kaynaklıdır diyip tüm diğer hoparlörleri aynı yere taktığımda aynı sıkıntının yani cızırtının olduğunu söylemiştim adama. Sen de dene diğer hoparlörlerle belki sorun hoparlördeyse daha kolay olur işin kısmetse. (:

• beyler bir site vardı.Birçok z5500 kullanıcısının ev fotoları mevcuttu.yabancı kaynaklı bir site acil
  • quote:

quote:

Sistemimin sağ arka jackta problem var.Yaklaşık 2 sene önce vatan bilgisayardan almıştım.Henüz garantisi dolmadı 1.5 ay falan var.Garantiye vermek istiyorum ancak çizik içinde geri döner diye korkuyorum.Neredeyse hiç kullanmadığımdan dolayı sıfır gibi duruyor.Acaba bu sorunu garantiye vermeden halledebilir miyim?Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?Sadece sağ arka surround jackta sıkıntı var.Hangi hoparlörü takarsam takayım ses alamıyorum.

Ben de sesi çok açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum ve servisi aradığımda bana bassı göndermemin yeterli olacağını söyledi çünkü ben belki hoparlör kaynaklıdır diyip tüm diğer hoparlörleri aynı yere taktığımda aynı sıkıntının yani cızırtının olduğunu söylemiştim adama. Sen de dene diğer hoparlörlerle belki sorun hoparlördeyse daha kolay olur işin kısmetse. (:

Hocam malesef hangi hoparlörü takarsam takayım o jacktan ses alamıyorum.Vatan bilgisayarla görüşüp göndereyim olmazsa.İnşallah çizmezler.

• quote:

quote:

quote:

Hocam malesef hangi hoparlörü takarsam takayım o jacktan ses alamıyorum.Vatan bilgisayarla görüşüp göndereyim olmazsa.İnşallah çizmezler.

Sakın Vatan'a bulaştırma işi, onlarında yapacağı zaten servise göndermek direk sen servisine gönder daha iyi, enazından ordan oraya-ordan oraya olupta vakit kaybı olmaz sende sadece servisle muhattap olmuş olursun bence. Eğer servis almazsa vatan'a gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

beyler bir site vardı.Birçok z5500 kullanıcısının ev fotoları mevcuttu.yabancı kaynaklı bir site acil

Hatırlıyorum, lakin şuan ofisteyim link yok neyazıkki dostum..
  • quote:

quote:

beyler bir site vardı.Birçok z5500 kullanıcısının ev fotoları mevcuttu.yabancı kaynaklı bir site acil

bekliyorum dostum

• quote:

quote:

quote:

bekliyorum dostum

http://statigr.am/tag/z5500

Burası mı?

• hayır ne yazıkki.o sitede bütün teknolojik ürünlerle ilgili hem açıklamalar hemde kullanıcı resimleri mevcut
  • quote:

hayır ne yazıkki.o sitede bütün teknolojik ürünlerle ilgili hem açıklamalar hemde kullanıcı resimleri mevcut

Buyur dostum, senin için Xmark'ı yükledim yeniden, kullanıcı girişi yaptım ve linke ulaştım. :D

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=93639&s=540
  • quote:

quote:

quote:

hayır ne yazıkki.o sitede bütün teknolojik ürünlerle ilgili hem açıklamalar hemde kullanıcı resimleri mevcut

Buyur dostum, senin için Xmark'ı yükledim yeniden, kullanıcı girişi yaptım ve linke ulaştım. :D

çok teşekkür ederim.

Ricalar şelale..

• quote:

quote:

kralsın dostum, çok çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Tech Nine iyidir iyi, Z'de sağlam bass verir o eleman.

• arkadaşlar yeğenim için mikrofon aldım şarkı söylemej istiyor bu cihazda mikrofon sesini nasıl hoparlöre veririz yardımcı olucak varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tech Nine iyidir iyi, Z'de sağlam bass verir o eleman.

bass konusunda üstüne tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 15 Mart 2013; 12:21:03 >

• Arkadaşlar merhaba.. z-5500 için bass ın içinde bulunan anfi devresinin şeması lazım nette arattım ama bi sonuxca ulaşamadım. Sistemin asıl sorunu sol ön çıkışın çalışmamasıdır. entegreyi yakmış değiştirildi ancak üzerinde bulunan ve R512 ve R513 dirençleri yanık. bunlar ufak dirençler ve değerleri okunamıyor. Konuyla alakalı teknik bilgisi olan ya da böyle bir bilgiye ulaşmamam yardımcı olabilecek bi arkadaş var mıdır ? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 18311832183318341835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.