Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (10 Mobil) - 9 Masaüstü10 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

blueray filmi bilgisayardamı izliyorsun yoksa harici oynatıcıdamı?

valla blue ray oynatıcı var lg bd 370 ondan izliyorum
  • hepsiburadadaki indirimden faydalanıp bugun Z-5500 aldım, bakalım memnun kalacak mıyım ? Önceden Sony ht-211 ev sinema sistemiyle ses alıyordum bilgisayardan ama bozulmaya başladı. Ben de indirimi görünce verdim siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Blu-Ray oynatıcı, PS3...vb cihazlar Z-5500 dekoderine bırakmadan kendisi çözüyor Dolby True HD ve DTS HD sesleri.

Bu cihazların üzerinde desteklediği formatların logoları bulunur. Örnek;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 29 Mayıs 2010; 15:15:56 >

• optik çıkış ile ses alınca ses kartının kalitesi fark eder mi? Bugun Z5500 siparişi verdim, eğer ses kalitesi etki ediyorsa ses kartı alabilirim. Şu an onboard ses kartımdan optik çıkışından ses alıyordum. Benim bildiğim optik çıkış işlenmemiş veriyi gönderiyor. Hoparlör içindeki ses işlemci işliyor.
  • mrb arkadaslar..
    1 yil once z5500 almistim fakat yurt disindayim Türkiye ye dönüs yapacagim acaba z5500 ün paket ebatlarini verebilirmisiniz bana.. orjinal paketini cöpe atmistim, yardimci olursaniz sevinirim..
  • selam arkadaşlar cihazı alalı yaklaşık 6 ay oldu. sesi çok açtığımda center dan bazen cızırtı geliyor, hani hoparlör patlar ya o şekilde çok bariz değil ama hafif bir cızırtı uğultu şeklinde. Sizce servise sadece center ımı göndersem yoksa bütün seti mi isterler acaba?Nasıl göndereyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karahan006

mrb arkadaslar..
    1 yil once z5500 almistim fakat yurt disindayim Türkiye ye dönüs yapacagim acaba z5500 ün paket ebatlarini verebilirmisiniz bana.. orjinal paketini cöpe atmistim, yardimci olursaniz sevinirim..

az önce ölçtüm 41*41* 70 =).
  • Merhaba arkadaşlar ne kadar fiyat olarak biraz pahalı olsada gerçekten kaliteli bir ses sistemi yalnız arkadaşlar sormak istediğim bir soru var şimdi bu sistemi aldığımızda ayriyetten wd live,popcornhour gibi media oynatıcısı olmadan direk LCD tv'ye bağlayarak dts sesleri çözermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom yorke

Merhaba arkadaşlar ne kadar fiyat olarak biraz pahalı olsada gerçekten kaliteli bir ses sistemi yalnız arkadaşlar sormak istediğim bir soru var şimdi bu sistemi aldığımızda ayriyetten wd live,popcornhour gibi media oynatıcısı olmadan direk LCD tv'ye bağlayarak dts sesleri çözermi?

lcd tv den dts cıkışı oluyorsa cozer.

wd media player alacaksanda 2 nesil al
    bende 1. nesil var dts li filmlerde ses alamıyorum. hıc bır skeılde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onux53 -- 30 Mayıs 2010; 18:33:37 >
  • Lcd tv'min dts çözme gibi bir özelliği yok.Dts yi çözebilmek için wd live almaktan başka bir alternatif kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Blu-Ray oynatıcı, PS3...vb cihazlar Z-5500 dekoderine bırakmadan kendisi çözüyor Dolby True HD ve DTS HD sesleri.

Bu cihazların üzerinde desteklediği formatların logoları bulunur. Örnek;

yani o zaman benim korkularım yersiz öylemi...ben çok üzülmüştüm z5500 bir işe yaramayacak diye

• explat arkadaşımdan duvar için ayak aparatı alan varmı aranızda
  • Bu sistem için en iyi verim alabilecegim ses karti hangisidir? Asus Xonar D2 P/M 'nin digital cikisinla kullaniyorum. Yetersiz geliyor bana.. Degismek istiyorum Creativenni elite prosuna baktim. PCI kartinda digital giris yok ve kutu iceriginden digital kablo bile vermiyor. ne önerirsiniz digital olarak kullanmam icin?
  • ben de aranıza katıldım.Hepsiburada nın 800 liraya sattığı kampanyadan yararlandım.Yalnız hanım daha cihazı çalıştırmadan komşular rahatsız olur diye dırdıra başladı nasıl yapıcaz bilmiyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydreas

ben de aranıza katıldım.Hepsiburada nın 800 liraya sattığı kampanyadan yararlandım.Yalnız hanım daha cihazı çalıştırmadan komşular rahatsız olur diye dırdıra başladı nasıl yapıcaz bilmiyorum:)

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde şikayet gelmeden kullanırsın inş
  • ben de bugun kargodan aldım cihazı bi deneyim dedim, basslı bi müzik açtım 2 dakika ayar yapıyım, sesi nasıl bakacaktım, hemen komşu geldi
  • Yaşadığım sigorta atma sorunlarının ardından bugün Logitech Z-5500'ün kontrol paneli bozuldu. Subwoofer'ı açtığımda panel hiçbir türlü tepki vermiyor fakat subwoofer'ın dip gürültüsünü duyabiliyorum. Yani subwoofer'da herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Daha önce benzer durumla 1-2 kez karşılaştığımı ve 15-20 dakika sonra panelin tekrardan çalışmaya başladığını belirteyim. Bu sefer olmadı işte.

Ses sistemini Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 3 yıl önce almıştım ve ürün Hızlı Sistem garantiliydi. (Garanti doldu) Yanılmıyorsam Hızlı Sistem uzun süre önce kapandı. İstanbul'da yetkili servis olarak Logosoft ve Penta Bilgisayar Sistemleri gözüme çarptı. Benimle aynı problemi daha önce yaşayanlar oldu mu? İstanbul dışında yaşıyorsanız nasıl çözüm buldunuz? Yetkili servislerle nasıl iletişime geçtiniz? Sundukları hizmetten memnun kaldınız mı? Ve garanti dolduğu için yeni bir panel pahalıya patlar mı? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• bende yeni subwoofer arıyorum serviste satılıyormu tek olarak
    arada bir kendine geliyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

Bu sistem için en iyi verim alabilecegim ses karti hangisidir? Asus Xonar D2 P/M 'nin digital cikisinla kullaniyorum. Yetersiz geliyor bana.. Degismek istiyorum Creativenni elite prosuna baktim. PCI kartinda digital giris yok ve kutu iceriginden digital kablo bile vermiyor. ne önerirsiniz digital olarak kullanmam icin?

X-fi Titanium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 1 Haziran 2010; 23:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

ben de bugun kargodan aldım cihazı bi deneyim dedim, basslı bi müzik açtım 2 dakika ayar yapıyım, sesi nasıl bakacaktım, hemen komşu geldi

komşulara
  • 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.