Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!
  • Ya bu alet'i bir arkadaşımın evin de gördüm, zangır zangır bağırıyor. Ancak fiyatı hiç düşmüyor düşse hemen alıcam bir tane :) Tabi benim isteklerimi ne denli karşıladığı önemli
  • Ne zaman pc sistemlerine girsem z5500 en üstte duruyor.ARtık ismini duymaktan kusacağım.Yeter artık yeterr
    Hani bu kadar ilgiye değecek bir sistem olsa gam yemeyeceğim.
  • sakgoz79 arkadaşım hayırlı olsun çok çık durmuş gerçekten ayakları nerden ve kaça aldın acaba...
  • z 5500 ile normal bir şekilde müzik dinlerken, decoderin yazıları kayboldu, ekran ışığı yanıyor bir sorun yok, sadece yazılar görünmüyor, özellik menüsü ses kaldırıp indirme ve diyerleri görünmüyor, sistem normal şekilde çalışıyor.. yazılar neden kayboldu.. yardım lütfen
  • Ççok teşekkurler hakan kardes saolasın. ayakları sirkeciden aldım dedıgım gıbı dogubank ın arkasında bır handan aldım sanırım 4 tanesıne 120 tl vermıstım oyle hatırlıyorum. uydu altları plakaları içinde
    15 tl verdım. sprey boya içinde 7 tl:)
    quote:

Orijinalden alıntı: hknsmrc

sakgoz79 arkadaşım hayırlı olsun çok çık durmuş gerçekten ayakları nerden ve kaça aldın acaba...
  • harkulade olmuş benimde böyle birşeyler yapmam lazım...
  • Merhaba arkadaşlar

Bir sorum olacak bu optik kabloların içinden çıkan kablonun ucuna takılan küçük aparatlar ne işe yarıyor tam olarak bir yerden stereo çevirici olduğunu duydum yani stereo kabloya mu dönüştürüyor anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

@albani

anladım hocam
    keşke bana verdıklerı arızalı kartın ekranını kapkaçlamasalardı.
    o ekran sımdı senın ısını gorurdu...

neyse hocam saglık olsun dıyelım yapacak bısı yok..

dostum hatalı bilgiler veriyorsun. decoderın içindeki anakartı değiştirmişsin sen. lcd ekranın olduğu kart ise ayrı olarak bulunur decoderin içerisinde.sen ankartı değiştirdiğinde adamlar senın lcd nın bulunduğu kartıda üzerine takmışlar servis fiyatı dahilinde. zaten açarsan decoderin içerisini ikisinin de ayrı ayrı kartlar olduğunu görürsün. hepsi bir arada değil sennın anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Bu MERSA dediğiniz yer Display ünitesini tamir edebiliyormu yada yenisi ile değiştirebiliyormu??

Yada Display deki bu ışığın azalıp-çoğalması veya tamamen gidip-gelmesi MB ilemi alakalıdır,yoksa sadece
    Display hatasımıdır?

Bende bu aldığımdan 15/20 gün sonra bu hale geldi ve 11 aydır böyle kullanıyorum,Garantiden bir netice elde edemedim,
    herifleride aramaktan bıktım(Hollanda Merkez,sonunda kavga ettim adilerle)benim TR deki Garantide
    PENTA dan+

ewet arkadaşım tamir edebiliyor. yenısı ile değiştirip değiştirmediğini bilmiyorum.
    displaydaki ışığın arıza yapmasının sebebi bir üretim hatasıdır. yanı kullanılan direnç yanlış hesaplanmış olmalı kı led lere fazla gerilim geliyor.
    o yuzden de ledlerın ömru çok kısa oluyor.

türkiyedeki garanti olayına bir tek Mersa bakıyor. mersadan başka 2 tane daha distiribütör var. logosoft diğerini de unuttum eğer garanti kağıdında hızlısıstem yada mersa yazıyorsa garantı işi için de mersadan yararlanabilirsin. diğer distribütörlerin bu yönde teknık servisleri maalesef mumkun değil. benım setımde elektrik almama sorunu vardı 1 ay önce sıfır seti yolladılar. hollanda dakı adamlar yardımcı oluoyrlar gerçekten foruma bakarsan görursun zaten. senın nasıl konuştuğunu bilemıyorum ama ben logitechin sayfasında arızayla ilgili soru sormuştum adamlar ordan döndüler bana.. istersen önce logitech avrupa sayfasına bi kayıt ol sonra da sorunun için bir yazı yaz. sanırım bu çözüm olur sana. sadece e-bay den alınan ürünlere garanti kapsamında bakmıyorlar

EDIT :bu arda adamlar sende komple seti istemişler çünkü teknık servisleri mevcut değil ses sistemlerıyle ilgili,. o yuzden orjınal kolısıyle ilk açtığın haldeki gibi gönderseydın adamlar da sana sıfır set vereceklermiş yerıne. o yuzden böyle bi sorunla karşılaşmışsın. çünkü logitech avrupa öncelikle aldığınız yerden değişim yapmanızı öneriyor gümrük maliyetleri yuksek olduğu için. yanı halen garantın dewam ediyorsa geçerli olan garantınden yanı sanırım PENTA idi. oradan cihazını sıfırı ile değiştirmen gerkeiyor. zaten pentaya PID nosunu verdiysen penta da bunu logitech e bildiriyor. sen logitech i aradığında adamlar senın penta ile iletişim kurduğunu görebiliyor. dolayısıyla senın seti oradan yollamazlar sana. sen pentayla görüş ve setini onlara gönder. Bu sana yardımcı olacaktır kesinlikle. zaten logitech in öncelikle yaptığı kontrol bu. bu arada da adamlara haybeye basmışsın küfürü ama olsun. müşteri her zaman haklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayayhan -- 18 Eylül 2009; 21:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Merhaba arkadaşlar

Bir sorum olacak bu optik kabloların içinden çıkan kablonun ucuna takılan küçük aparatlar ne işe yarıyor tam olarak bir yerden stereo çevirici olduğunu duydum yani stereo kabloya mu dönüştürüyor anlamadım?

ewet arkadaşım stereo ya çeviriyor ama analog olarak değil. daha çok notebooklarda vardır böyle optik çıkışlar. analog gibi ufak ve yuvarlak olarak görünürler. senın çkışın nasılsa o şeklde kullanabilirsin.
  • arkadaslar bu z5500 ü en uygun nerden alabilirim....internette cok farklı rakamlar dönüyor. Ben antalyada oturuyorum da :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacgoksu

arkadaslar bu z5500 ü en uygun nerden alabilirim....internette cok farklı rakamlar dönüyor. Ben antalyada oturuyorum da :S

enson bimeksde 934 ytL'ye gördüm izmirde antalyadada pek bi fark yoktur olsun 900 hadi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimisan -- 20 Eylül 2009; 2:17:43 >
  • TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN VE Z-5500 AİLESİNİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.BOL BOOSTLU BAYRAMLAR
  • SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ Z-5500 SATILIKTIR. 750 TL
    Z-5500 İÇİN AYAK 175 TL ( 5 ADET )
  • Bu fiyata gerçekten kaçırmayın diyorum. 533 335 46 96 Takas teklif etmeyin.İlginize teşekkürler...

ÜRÜNLER SATILMIŞTIR.TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezcal -- 7 Ekim 2009; 11:30:00 >

• z-5500 ü 2008 temmuz da aldım. aldığımdan bu yana sürekli sigorta patlattı. askerden izine geldim bu sene temmuzda. bu sefer de bilgisayarı kapattım. ama beklemedim çektim gittim. odaya geri bi geldim kırmızı ışık yanmıyor. goturdum güç katı yanmış dediler. parça değişimi yaptılar. harika hoparlör ama cok sorunlu cıktı.
    bi de ses kartı alıcam en kralından x-fi serisinden ne önerirsiniz. 400 ytl ye kadar yolu var. boşuna mı astek olup yardırıyoruz alalım en iisini.
  • @garcia1985

hocam ses kartı olarak Auzentech X-Fi Prelude öneririm gerçekten güzel bir ses kartı çipi X-Fi ses kartındaki diğer komponentler de çok çok kaliteli fakat Türkiye de yok malesef mecbur yurt dışından getirmek gerekli

http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_prelude.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech z-5500

quote:

Orijinalden alıntı: Bherky

Arkadaslar bnm bi sorunum war Logitech konsoLundaki hani üzerinde Direct Optical falan yazan yerdeki mavı ışık artk yanmıyor ışıksız bı şekılde bılgı gosterıyor acaba bısımı yaptm ?

bişi yapmadın sadece ledler yandı gecmıs olsun merak etme bu herkesın basına gelıyor bende olmak kaydıyla bu topigin hemen hemen hepsının basına gelmıs bıseydır bu

ee ne yapcaz garantiye mi :( 2 aydan önce gelmez
  • z5500 e ayak nasıl oluck bunun orjinal ayağı falan yokmu böyle nal şeklinde falan ya da başka birşey logitech in kendi sitesine baktım z5500 ün tanıtıcı reklamı var orda ayakları falan var ama onunla ilgili hiç bir şey bulamadım bunları nerden temin ede bilirim ya da nekadar olduğnu nerden bulablirim ayak olunca bir farklı olur...
  • 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.