Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm yopık sakınlerı benım 5500 e guzel bır ses kartı almam lazım ve ^^creatıve sb x-fi tıtanıum pci-e dahılı ^^ buldum ıkıncı el gıttı gıdıyor da 195 lıra bu olurmu 5500 e tavsıye edermısınız bırde sorun var ısletım sıstemın de wısta yok bana yol gosterın hemen cevap beklıyorum yazarsanız sevınırım
  • arkadaşlar değişik yerlerde değişik şeyler okuyorum ama şu z-5500 konusuna bi açıklık getirememiştim bu gün onada getirdim z-5500'ü bu gün kötüleyen bir kaç insanla konuştum bi bakıyorum geçmişlerin de z-5500 almak istemiş ama kısmet olmamış hepsinede ondan sonrada bu sisteme kötü demeye başlamışlar :S kedi ciğer hesabı sanırım kıskanıldığından bukadar sevmeyeni oluyor bunun artık ben ona kanaat getirdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

slm yopık sakınlerı benım 5500 e guzel bır ses kartı almam lazım ve ^^creatıve sb x-fi tıtanıum pci-e dahılı ^^ buldum ıkıncı el gıttı gıdıyor da 195 lıra bu olurmu 5500 e tavsıye edermısınız bırde sorun var ısletım sıstemın de wısta yok bana yol gosterın hemen cevap beklıyorum yazarsanız sevınırım

Arkadaşım ben kullanıyorum,çok güzel ama aynı karttan mı bahsediyoruz bilmiyorum çünkü 2. el 195 pahalı geldi biraz,aynıysa bi bak daha ucuz.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36394

• ARKADAŞLAR BENDE YENİ Z5500 ALDIM ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR SADECE 1 HOPARLÖRDEN SES GELİO TEST ETTİĞİM ZAMN HEPSİ ÇALIŞIO ONBOARDDAN SES ALIORUM NE YAPMAM GEREK :S
  • quote:

z-5500 almak istemiş ama kısmet olmamış hepsinede ondan sonrada bu sisteme kötü demeye başlamışlar :S kedi ciğer hesabı sanırım kıskanıldığındanbukadar sevmeyeni oluyor bunun artık ben ona kanaat getirdim...

Bende b,r dönem almak istemiştim ama ne mal olduğunu anlayınca vazgeçtim. Bu arada evimde 15-20 z5500 satın alıcak değerde sistemlerde oldu.
    Aynı durumda kullanıcısı olan bir arkadaşa da neden z5500 ün gereksiz abartıldığını gösterdiğimde ertesi gün sistem için ilan verdi.
    Şu anda A5 kullanıyor.
    Yani bu gözleminiz çok doğru değil. Her ne kadar bu iş göreceli isede göz var nizam var diye de bir deyim var.
    Z5500 den daha üst bir sistem kullanmamış insanların bu cihazı yere göğe sığdıramaması çok doğal.
    Sinema sistemi kullanımında gereksiz derecede pahalı bir pratik çözüm olabilir. Bundan öte gidemeyecek bir sistem benim gözümde. Müzik içinse Hiç bir kıymeti yok.

Bu arada hi fi dan korkmayın. Yolunuz düşerse Media Markt lere bir bakın Denon-marantz-onkyo gibi markaların 1000 tl lik giriş seviyesi sistemlerini deneyin(anfi+5+1 hop takımı şeklinde). Z5500 ile aradaki farkı görün.
    Birisi (z5500) sınıfının en üstü. Diğeri sınıfının en altı. Ama inanın arada dağlar taşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 8 Temmuz 2009; 17:00:51 >

• Arkadaşlar z5500 ümü Satıyorum .. ilgilenen Varsa Ciddi Alıcılar Eklesin

Sıfırdan Farkı YOk ... 2 ay Kullanılmış .. Tertemiz .. Kesinlikle Izgarası Fln Çıkartılmamıştır !
    Kutusunda Teslim Edilecektir .. 1 buçuk yıl Garantisi Devam Etmektedir ..

Fiyat : 750 TL

Msn : gokhan_strike@hotmail.com
    Tel : 05385604028
  • flim izlemiyorsun sen sanırım ?
  • yazdım ama ılgılenen yok galıba bır daha yazıyorum bana 5500 ıcın ses kartı lazım ne onerırsınız bana cevap beklıyorum acıl durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech z-5500

yazdım ama ılgılenen yok galıba bır daha yazıyorum bana 5500 ıcın ses kartı lazım ne onerırsınız bana cevap beklıyorum acıl durum

Arkadaşım yukarıda cevabın yazılı dikkat etmemişsin herhalde.Creative SB xi-fi Titanium kullanıyorum Z-5500 ile optik bağlı sorunsuz kullanıyorum.2. el 195 pahalı dedim link verdim.Tekrar buyur http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36394
  • z5500 ümü satıyorum 1sene garantili fiyat 500 ytl
  • x-fi gamer alın diğerlerine fazladan para ödemeyin çip aynı ....bazı arkadaşlar optik yok diye biliyor 2 side mevcut hem optic hem coax hibrit girişli
  • saol kardesım gormedım kusura bakma tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım
  • Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 1 yıldır z 5500 kullanıyorum ve çok memnunum.
    Şoöyle bir sorunum var optikten dvd ye coax dan digitürk decodere bağlı bularda hiç bir problem yok ancak kutu içinden çıkan 3lü kablo ile bilgisayara bağladım ama kumandanın arkasındaki 6ch yi seçmeme rağmen bilgisayardan ses alamıyorum. neyi yanlış yapıyorum anlayamadım yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Bu rada ses kartım yok asus anakart üzerinden bağlıyorum (Asus P5Q Pro P45) anakart üzerinde coax bağlantıdan da denedim olmadı acaba ses sistemini bilgisayara tanıtmak gerekiyo mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiray68 -- 9 Temmuz 2009; 10:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demiray68

Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık 1 yıldır z 5500 kullanıyorum ve çok memnunum.
    Şoöyle bir sorunum var optikten dvd ye coax dan digitürk decodere bağlı bularda hiç bir problem yok ancak kutu içinden çıkan 3lü kablo ile bilgisayara bağladım ama kumandanın arkasındaki 6ch yi seçmeme rağmen bilgisayardan ses alamıyorum. neyi yanlış yapıyorum anlayamadım yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Bu rada ses kartım yok asus anakart üzerinden bağlıyorum (Asus P5Q Pro P45) anakart üzerinde coax bağlantıdan da denedim olmadı acaba ses sistemini bilgisayara tanıtmak gerekiyo mu?

Gözünden kaçmıştır belki,input seçeneğinden direct 96-24 seçtin mi?
  • Gözünden kaçmıştır belki,input seçeneğinden direct 96-24 seçtin mi?

seçtim ordeniz anakartın ses ayarlarına girdim orda taktığım kablolar görünüyo deneme yaptığımda hoparlörlerden uğultu şeklinde pilot ses geliyo ancak oyun yada film açtığımda ses gelmiyo

bilgisayarı tv ye (samsung le 40a 656) dvı-hdmı kablo ile bağladım bununla bi alakası yoktur heralde?
  • Orjinalden alıntı: demiray68

Gözünden kaçmıştır belki,input seçeneğinden direct 96-24 seçtin mi?

seçtim ordeniz anakartın ses ayarlarına girdim orda taktığım kablolar görünüyo deneme yaptığımda hoparlörlerden uğultu şeklinde pilot ses geliyo ancak oyun yada film açtığımda ses gelmiyo

bilgisayarı tv ye (samsung le 40a 656) dvı-hdmı kablo ile bağladım bununla bi alakası yoktur heralde?

Varsayılan hoparlör olarak seçtin mi ses ayarlarından?
  • Varsayılan hoparlör olarak seçtin mi ses ayarlarından?

Valla onu hatırlmıyorum şuan işteyim eve gidince deneyim aklına başka ihtimal geliyosa onlarıda söylersen hepsini deneyim akşam bi gelişme olursa yarın haber veririm
  • arkdaşlar wooferın içini bugün açtım, gözüken hiç bir şey yok.tahminimce bass hoparlorü bi şekilde zarar görmüş ve işlevini yerine getiremiyo.bass vurduğunda cırt cırt ses geliyo.büyük ihtimal da tamirinin olacağını sanmıyorum, değişmesi lazım. aynı bass hoparlöründen nerede bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim....
  • Sevgili z5500 kullanıcıları ben bu ürünümü laptop uma nasıl bağlayabilirim.Laptopuda lcd ye bağlayıp hd filmleri gümbür gümbür izliyim istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tstdrvr

arkdaşlar wooferın içini bugün açtım, gözüken hiç bir şey yok.tahminimce bass hoparlorü bi şekilde zarar görmüş ve işlevini yerine getiremiyo.bass vurduğunda cırt cırt ses geliyo.büyük ihtimal da tamirinin olacağını sanmıyorum, değişmesi lazım. aynı bass hoparlöründen nerede bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim....

Sanıyorum bobini zarar görmüş hoparlörünüzün.(muhtemelen içeride dağılmış olabilir.Bu genellikle uzun süreli yüksek volumde zorlanmaktan oluşan bir durum,yada anlık dengesiz ve kontrolsüz peak yapmasından da olabilir). İyi bir usta basitçe ve eskisinden farkı olmaksızın onarabilir. En mantıklısı tamir yoluna gitmendir.
    İstanbul da hoparlörcü Semih usta işinin ehlidir. Beşiktaş ta yeri.

• 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.