Şimdi Ara

Logitech Z5500 - 824 TL - Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan Bilgisayar'da LOGITECH Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER World Card'a özel 824 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970115-0914-z-5500--5+1-dijital-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=14584

İndirim için bugün son gün. Sizce bu ses sistemini alayım mı? PS3, Xbox ve DVD için almak istiyorum. Bu sıcak fırsat sayılır mı? Daha ucuza bulabilir miyiz?

Yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

• mediamarktta sanki 799 liraya gördüm gibi hatırlıyorum.
  • Ne indirimmiş

Bu alet taa 1 yıl önce falan 550 tl ye falan satılmıyor muydu?

1000 tl para ver bide bol bol sigorta al atınca değiştirirsin tam komedi.

Squall multimedia alete o kadar para vereceğine:
    http://www.morfare.com/asp/product/2614/Sony-HT-DDWG800-Ev-Sinema-Sistemi

Al bunu ne varsa elinde bağlarsın sigortasıda atmaz bunun hem

Ama bence bekle hem parada biriktir yeni nesil ses formatlarına uygun makinalardan alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 19 Nisan 2010; 16:13:53 >

• Fiyatı geçen senelere göre arttı ama şu an multimedia sistemler arasında özellikle PS3, Xbox ve DVD için kullanıcam dediğine göre seçebileceğin en iyi sistemlerden birisi. Z-5500 zaten tam oyun ve filmler için biçilmiş kaftan. Ben Z-5500'ü PC, PS2, PS3 ve Xbox 360 ile birlikte kullanıyorum :)

Oyunları ve filmleri Dolby Digital veya DTS desteğiyle oynayınca inanılmaz keyifli oluyor. Z-5500 kullanıcısı olarak tavsiye ederim (Ev sinema sistemleri hakkında çok bilgim olmadığınıda belirteyim).
  • Ben yıllardır bu seti kullanıyorum ve performansının böyle olduğunu bilsem inan bana 1.000 lira bile veririm.Arkadaşın linkte verdiği sony ses sistemini sakın ama sakın alma.Çünkü benzerini (DDW 760 dı sanırım) kullandım 2 ay tahammül edebildim ve de 200 lira zarar ederek sattım.
    Kısacası z-5500 dvd player ps3 ve xbox için biçilmiş kaftandır.Fiyatını son kuruşuna kadar hakeder rahat ol ve hiç durma git al.
  • Arkadaşlar,

Öncelikle cevaplar için hepinize teşekkür ederim. JakX arkadaşımızın bol bol sigorta al demesi inceden şüpheye düşürdü beni. Bir de apartman dairesindeyim. Sesi ne kadar açabilirim onu düşünüyorum.

824 TL çok para aslında. Sistem haediyor o ayrı. LG'nin HT bilmem kaç serileri varmış 300-400'e. Ucuz başka bir sisteme mi yönelsem diye düşünüyorum.

Herneyse, Vatan Bilgisayar'da indirim için sözde bugün son gün. Akşama kadar kararımı veririm :)
  • logiteche z5500 e o kadar para verilmez ben daha geçen hafta yamaha rxv 365 i 500 e aldım sıfır hemde yamahayı bilenler bilir hem radyo var hem dvd ps3 uydu baglantısı ile mükemmel beraberliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 19 Nisan 2010; 18:46:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jakx bol bol sigorta al demiş ama bol bol da decoder al demeyi unutmuş...3 gün sonra decoder elinde servise gidersin, kronik sorun. Harbiden o kadar verip uğraşmak komedi resmen.
    Z-5500 çok iyi diyen 5-6 senelik kullanıcılarıda baz alma sakın, yeni üretimlerde kalite sıfır.
    SONY tavsiye etmem hiç ama LG'nin veya ONKYO,YAMAHA gibi baba markaların aynı fiyata harici anfili çok süper paket setleri var, işçiliklerini Z-5500 ile karşılaştırmak bile saçmalık olur. Ses kaliteleride z-5500 göre muazzam; ne bas fazlalığı, ne de tiz eksikliği var
    550TL bile olsa artık Z-5500 alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 19 Nisan 2010; 19:10:02 >
  • Arkadaşımın yorumuna katılıyorum.Deck sistem alman genişleme açısından daha iyi
  • quote:

Sistem haediyor o ayrı.

O sistem en fazla 500 tl yi hakeder emin ol buna Pc için üretilmiş o kalitede bir sistem işte. Türkiyede iyi satıyorlar çünkü kimse bu sistem kaç yıl önce yarı fiyatınaydı neden 2 katı fiyat vereyim diyecek tütetici bilincine sahip değil ülkemizde maalesef. Ben şehsen sırf bu yüzden asla satın almam çünkü kendime yediremem.

Yani dediğim gibi yap bence, biraz daha biriktir ikinci elde olsa deck sistemli kule hoparlörlü falan bir sisteme giriş yap. 1000 tl az para değil sonuçta.. Ayrıca blur rayler geldi artık, yeni nesil ses sistemlerini destekleyen sistemler düşün.

Bide sakın dinlemeden alma. Kullanıcı yorumlarının hiçbir anlamı yoktur. O kullanıcının neyi neyle kıyasladığını bilemezsin çünkü, adam belki hayatında tek dinlediği z5500 dür, kuru gürültüyü müzik, uğulutuyu bass zanneder.

• çok fazla sigortaya veya çok fazla decoder a gerek yok. Bende z-5500 kullanıyorum 1,5 senedir. Daha 1 kere bile sigortasında veya decoderında sorun çıkmadı. Yeri geldiğinde boost seviyesinede çıktım bunuda belirtiyim ama bunu herzaman yapamıyosun çünkü sonra 4 kat üstündeki kadın gelip noluyo burda biz yukarıda yerimizden hopluyoruz diyo. Ama tabi hiç kimsedede sorun yok diyemeyiz tabi ki sigortasındada decoderındada kolonlarındada sorunlar çıkan arkadaşlar vardır.Ama hangi seri üretilen ürünlerin hepsi sorunsuzdur. ps3 dvd için istediğinide belirtmişsin bence alırsan asla pişman olmayacaksın çünkü bu alet tam film izlemek ve oyun oynamak için yapılmış. Müzik performansı ortalamanın üzerinde fakat çok çok iyi diyemem. Tek sorun fiyat konusunda ben 495 liraya almıştım ve gözüm kapalı aldım. Fakat bu günlerde bu fiyata bulmak imkansız bulduğun fiyat şu an için ve uygun ben eski fiyatlara düşüceğini sanmıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

logiteche z5500 e o kadar para verilmez ben daha geçen hafta yamaha rxv 365 i 500 e aldım sıfır hemde yamahayı bilenler bilir hem radyo var hem dvd ps3 uydu baglantısı ile mükemmel beraberliği var

merhaba dostum yamaha rxv 365 i nereden aldıgını belirtebilirmisin nette bahsettigin fiyata hiçbiryerde yok.

• @mmets tandıdık vasıtasıyla aldım aldığım fiyata kesinlikle piyasada yoktur amerikadan ithaldir ama almayı düşünüyorsanız ****** sitesine bakınız garantili ve sıfır satılanlar vardır media markta ve electroworldde 999 tlden satıştadır ama yok ucuz olsun vergisiz garantili olsun derseniz 599 tlden satıştadır
    bendeki resmini koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 19 Nisan 2010; 23:44:03 >
  • Arkadaşların dediği gibi fiyatı çok yüksek. Oyunlarda ve filmlerde iyi olsa da müzik konusunda sınıfta kalan bir sistem. dephyr arkadaşın önerisini bir düşün derim.
  • arkadaşlar bir sene evvel kdv ötv indirimi vardı ondan düştü ondan önceki senelerdede kur düşüktü yorum yaparken bunuda dikkate alın lütfen ayrıca almasını desteklemiyorum bunuda belirteyim şuan uçtu fiyatı abartıldı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: stres

Ben yıllardır bu seti kullanıyorum ve performansının böyle olduğunu bilsem inan bana 1.000 lira bile veririm.Arkadaşın linkte verdiği sony ses sistemini sakın ama sakın alma.Çünkü benzerini (DDW 760 dı sanırım) kullandım 2 ay tahammül edebildim ve de 200 lira zarar ederek sattım.
    Kısacası z-5500 dvd player ps3 ve xbox için biçilmiş kaftandır.Fiyatını son kuruşuna kadar hakeder rahat ol ve hiç durma git al.

dostum seni hatırlıyorum. yanlış anlama ama bu sistemin ederi en fazla 450-500 liradır. son kuruşuna kadar hakeder sözünü 800 lira için söylüyorsanız yanılıyorsunuz. 80 liraya ramazan davulu alıp size 1 ay davul çalarım o parayı siz bana verin. sonra sigortam attı bahanesiyle işi bırakırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Arkadaşlar,

Öncelikle cevaplar için hepinize teşekkür ederim. JakX arkadaşımızın bol bol sigorta al demesi inceden şüpheye düşürdü beni. Bir de apartman dairesindeyim. Sesi ne kadar açabilirim onu düşünüyorum.

824 TL çok para aslında. Sistem haediyor o ayrı. LG'nin HT bilmem kaç serileri varmış 300-400'e. Ucuz başka bir sisteme mi yönelsem diye düşünüyorum.

Herneyse, Vatan Bilgisayar'da indirim için sözde bugün son gün. Akşama kadar kararımı veririm :)

Apartman dairesinde oturuyorsan alma kardeşim tavsiye etmem komşularla aran bozulmasın gerçi istediğin ses seviyesi var ama bence sen dayanamayım açarsın diyorum :)) şaka bir yana alet çok güzel şu sigorta olayına gelince ben 2 yılldır kullanıyorum daha birkere sigorta attığını görmedim dekodere gelince ewt genelde arıza yapar ama oda bence elektrikten kaynaklanıyor korumalı bir priz kullanırsan sorun kalmaz arkadaşların dediğinide yabana atma dek sistem de fene değil kaliteli olanıda var z5500 de müzük dinlenmez yada müzük kalitesi iyi değil diyenlere ben şukadar söylüyorum ewt değildi!!!!!! taki bu ses kartı çıkana kadar((PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion)) bukartla dinlesinler müziği ondan sonra yorum yapsınlar şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme ben z5500 için şukadarını söylüyorum ne verirsen onu alırsın yani her yolla gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap054 -- 20 Nisan 2010; 11:23:51 >

• Tartışmaya gerek yok z5500 ü bilen bilir. artıları eksileri uzun uzun tartışılmıştır. 1000 lira verende olur vermeyende. Ben 2007 de aldım 800 e yakın fiyata. Hiçbir zaman keşke almasaydım demedim. Tabii X-FI Fatality platiniım champion ses kartıyla kullanıyorum. Müzik film ve oyunlarda beni tatmin ediyorum.

Bir ara hi-fi sistem kurayım dedim Ankaradayım electroworld ve mediamarktaki en 30 hi-fi ve hoparlör kombinasyonu denedim. Eğer 4000 tl ye çıkabiliyorsanız adam gibi bie sistem kurabilirsiniz yoksa 1000 lira verirde hi-fi + hoparlör alırsanız z5500 ü mumla arasınız.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 20 Nisan 2010; 12:04:14 >
  •  Logitech Z5500 - 824 TL - Acil Yardım

ONKYO HTS3200 paket set, Bu canavar Media Makt'da 800 TL, Z-5500'e her açıdan 10 basıyor. Gerek teknoloji, gerek bağlantı, gerek ses, ,gerek görsellik, gerek kalite ve işçilik. Kullanan bi daha Z-5500 dönüp bakmaz bile.
    Evet eskiden adam gibi Hi-Fi set milyarlar istiyodu ama milattan önce, benim 7-8 sene önce Doğubank'tan ufak bi servet verip aldığım anfi şimdi 2. el 100 TL'ye gidiyor.
    1000 TL verip Z-5500 alan kimse de tutup 10 liralık onboard kart ile kullanıp 'kötü' demiyor zaten.
    Maksat eldeki bütçe ile en iyisini ve en güncel,ileriye dönük seti alabilmek, ihtiyaç dışına çıkıp aşırıya kaçmak değil. Çok paraya en iyisi alınır diye bişey de yok zaten
    Şu an artık nasıl bir Windows98,XP,Vista para verip alınmazsa Z-5500'de para verip alınmaz, hele ki böyle haketmediği bir fiyata kesinlikle. Hala fanatiklik yapmak artık çok yersiz, saçma ve komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 20 Nisan 2010; 16:22:38 >

• onkyo gibi markaların bu kadar ucuza sistemleri varken z5500 alınmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.