Şimdi Ara

Logitech Z-5500 / Kutu İçeriği / Coaxial Kablo ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar 800 YTL 'ye set satıyorlar yanında 5 YTL'lik coax kablo vermiyorlar olacak iş mi bu? Biraz önce setim elime ulaştı ve kurdum aleti ama gel gör ki adamlar sadece analog bağlantı için kablo koymuşlar hiç yakıştıramadım logitech'e bu kadar kalite set yapıp içine dijital bağlantı için kablo koymuyorlar. Neyse bir yerden temin edip seti çalıştırdım ses gerçekten mükemmel, mega da iyidi ama bu set mp3lerde 2 , filmlerde 5 gömlek megadan daha üstün. Ağızım açık kaldı evde misafirler vardı WAR of the worlds (DTS) şimşek sahnelerinde bi deneme yapayım dedim deprem oluyor zannettmişler (vallahi billahi) ,neyse sinirim biraz yatıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airfatih -- 6 Ocak 2006 9:51:46 >

• madem kafayı bu kadar takıcan neden almadan önce iyice araştırmıyorsun? bence sırf bunun için dencek laf değil ama tabi kızgınlıkla söylemişn o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

Adamlar 800 YTL 'ye set satıyorlar yanında 5 YTL'lik coax kablo vermiyorlar olacak iş mi bu? Biraz önce setim elime ulaştı ve kurdum aleti ama gel gör ki adamlar sadece analog bağlantı için kablo koymuşlar hiç yakıştıramadım logitech'e bu kadar kalite set yapıp içine dijital bağlantı için kablo koymuyorlar. Neyse bir yerden temin edip seti çalıştırdım ses gerçekten mükemmel, mega da iyidi ama bu set mp3lerde 2 , filmlerde 5 gömlek megadan daha üstün. Ağızım açık kaldı evde misafirler vardı WAR of the worlds (DTS) şimşek sahnelerinde bi deneme yapayım dedim deprem oluyor zannettmişler (vallahi billahi) ,neyse sinirim biraz yatıştı.

Dostum sitesinde zaten yazıyor "REQUIRES COAX.CABLE"diye!!http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 Bizde zaten defalarca söyledik burda Setin hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullan inşallah Hoşçakal...Bu arada çok abartılı bir başlık olmuş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 6 Ocak 2006 1:49:15 >

• quote:

Adamlar 800 YTL 'ye set satıyorlar yanında 5 YTL'lik coax kablo vermiyorlar olacak iş mi bu? Biraz önce setim elime ulaştı ve kurdum aleti ama gel gör ki adamlar sadece analog bağlantı için kablo koymuşlar hiç yakıştıramadım logitech'e bu kadar kalite set yapıp içine dijital bağlantı için kablo koymuyorlar. Neyse bir yerden temin edip seti çalıştırdım ses gerçekten mükemmel, mega da iyidi ama bu set mp3lerde 2 , filmlerde 5 gömlek megadan daha üstün. Ağızım açık kaldı evde misafirler vardı WAR of the worlds (DTS) şimşek sahnelerinde bi deneme yapayım dedim deprem oluyor zannettmişler (vallahi billahi) ,neyse sinirim biraz yatıştı.

Haklısın megadan ondan bundan üstün ama benim mega 360 milyon z5500 750 milyon arada uçurum var.
    o yüzden megayı seviyorum telefon piyasasının sx1 i gibi

• Valla ne diyeyim çok garibime gitti , ama yine de kalitesiyle kendisini affettirdi logi:) Hala şoktayım ben bu kadarını beklemiyordum , megadan sonra bu kadar fark olacağını bilseydim bu seti çok önceleri alırdım.
  • quote:

Valla ne diyeyim çok garibime gitti , ama yine de kalitesiyle kendisini affettirdi logi:) Hala şoktayım ben bu kadarını beklemiyordum , megadan sonra bu kadar fark olacağını bilseydim bu seti çok önceleri alırdım.

Söylemeyin böyle şeyler bizde mega kullanıyoruz,insanın canı çekiyo
    Şaka bi yana güle güle kullan ama hakkaten bu kdr fark varmı ya.Yani şundan soruyorum megaworks zaten iyi bi setken nasıl bi set onu bu kdr aşar.
    Bu arada başlık biraz fevri olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 6 Ocak 2006 1:34:19 >
  • Valla kabaca şöyle özetleyeyim.. Ses çıkış gücü olarak z5500 == Megaworks x 2 ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korci -- 6 Ocak 2006 2:06:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @airfatih, attığın topic başlığıyla yazdıklarının sonucu olarak alakası yok. Sadece coaxial kablonun olmaması ile (ki onun verilmediğini her yerde satanlar söylüyor, sen şapkadan tavşan çıkacak diye beklemişsin...) bir seti beğenmemek, sonra da setten memnun kaldığını belirttiğin halde bu topic başlığı hiç uygun olmamış. Lütfen başlığı değiştir.
    Setin hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 6 Ocak 2006 2:16:27 >
  • goldda bu set kampanyadaymış bugun sordum 420$+kdv 12 taksit dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sumitomo

goldda bu set kampanyadaymış bugun sordum 420$+kdv 12 taksit dediler

Tam 399$+KDV'ye Logitech Z5400 almaya karar vermiştim ki aklımı çeldin. :)

Yarın bir sorayım, 420$+KDV ise onu alacağız mecburen.

Bu arada Z5400 nasıl bilen var mı? Megaworks (+DVD Player) + DDTS-100 almayı düşünüyordum, bundan daha pahalıya geliyordu. Z5400'ün decoderi de içinde, 310W RMS gücünde. (116W subwoofer, 42W center, 38W uydular)
  • @tristam, megaworks+ddts ikilisi yerine kesinlikle z5400 almanı öneririm. O set her halükarda megaworks'tan daha iyi olan bir set. Sub daha güçlü, decoderli, uydular da daha güçlü.
    z5500 almak istersen bence tüm bunların içinde en iyi seçim olur.
  • En kötü ihtimalle Z5400'ü alıyorum zaten, ama bu 420$ + KDV'lik fiyat aklımı fena halde çeldi. Teşekkürler.
  • yau başlığa bakınca sanki logitech cayır cayır yandı tazminatını da sağlamadı gibi amma atmışsın yuh yani.....

• arkadaşlar bişeyi merak ediyorum. z5500 ile ilgili topic açanlar en fala 2 mesaj sonra bu megayı 3 e katlar 5 e böler filan gibi mesaylar atıyor. ha yani size kim bu set megaworksle eşdeğer diye bir idda da bulunduki? ayrıca sesi yuksek seste en fazla 3 saniye açabilecekken sesi bilmem kaç bin watt ortalığı yıkıyor demenin ne anlamı var? ayrıca megaworks alan biri neden açtığı topiclerde beyler bu set x-530 15 e katlar kalite olarak 25 gömlek büyük gibi tabirlerde bulunmuyor?? lütfen böyle saçma sapan konuşmayalım. z5500 700-800 milyon megaworks 350 milyon... ayrıca sen evde odanda 500W rms yi napacaksın? hadi ben yazın yazlıkta geceleri bahçeye koycam bu seti o yuüzden bende z5500 alacağım ama birbirimizi kandırmayalım apartman dairesinde sende z5500 ü bırak z15500 olsa bi işe yaramaz en fazla arkadaşların geldiğinde 3 saniye sesi köklersin o kadar. bu konuda civilcivil sonuna kadar haklı. bende megaworks var yılbaşı hariç bende açamıyorum sesi. SİZİN DÜŞÜNMENİZ GEREKEN SESİ AÇABİLECEĞİNİZ MİKTARLARDA MAKSİMUM KEYİF ALMAK. bir daha boyle dikkat çekici başlıklar açtıktan sonra hemen ses sistemin şundan 5 gömlek üstün şunu 15 e katlar gibi çocukca tabirler kullanmayın.

**(edit)** bu arada sizide anlamak pek kolay değil. yani şimdi sen ses sistemlerini sadece ''deprem etkisiyle '' mi değerlendiriyorsun. deprem istiyorsan 15 inçlik sony subwoofer al. ayıptır söylemesi 700-1000 watt rms 1400-2000 Watt burst power.. ister kendin kabin yap ve 60-100 mlyona bir tane subwooferını aktif yapabilmek için ona uygun amfi al ondan sonrada o ses gücüne uygun bir kabin yaptır en fazla 300 mlyona mal olur. ha işte o zaman sen gör depremi. 1000Watt rms aktif subwoofer la ses sistemini güçlendir. şimdi bana yok uyum sağlayamazzsın filan demeyin zaten sen varlan ses sistemindede subwooferı çok açtığında uyduların tizleri boğulur.. bundada yapacağın şey bass istemediğin zamanlarda aktif subwooferın sesini kısmak olacaktır. ama madem çok deprem istiyorsun apartman dairende aç o zmn sesini sonuna kadar kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 6 Ocak 2006 10:34:30 >

• He valla bende basligi gorunce bi anlik kötu oldum. tam z5500 alma arifesinde.
    Kardes cok velveleye vermissin ortaligi. sitemin dogru ama baslik cok abartmaca olmus.
  • Konu başlığı tarafımdan daha uygun hale getirilmiştir.
  • Adamda haklı biraz yaa okadar para vermiş bir kablo bile yok
    Fakat kutu içeriği bellidir zaten ona göre alıyoruz
  • arkadaşlar bu kablo nasıl birşey.resim falan atabilirmisiniz. hazırlıklı olalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

arkadaşlar bu kablo nasıl birşey.resim falan atabilirmisiniz. hazırlıklı olalım..

COAX kablo dahil,birkaç kablonun fotosunu buraya koymuştum ve türlü açıklamalar yapmıştım bağlantılarla ilgili,bu linkten ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_2973559/mpage_8/key_/tm.htm

Hoşçakal

• saol affan büyüksün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.