Şimdi Ara

Logitech Z-10 Playstation 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende logitech z-5500 var ama aşırı ses verdiğinden evde olmuyo

onun yerine logitech z-10 alsam diyorum usb den direk bağlanıyo laptopa ama ps3 e bağlanırmı acaba

olan deneyen varmı scartlı kablodan olur tamam ama usb ses sistemlerini ps3 hiç destekliyomu

Logitech Z-10 Playstation 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3Warrior -- 6 Ocak 2010; 0:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

arkadaşlar bende logitech z-5500 var ama aşırı ses verdiğinden evde olmuyo
    />

onun yerine logitech z-10 alsam diyorum usb den direk bağlanıyo laptopa ama ps3 e bağlanırmı acaba

olan deneyen varmı scartlı kablodan olur tamam ama usb ses sistemlerini ps3 hiç destekliyomu

Z-10 kullanacağına TV'nin ses özelliklerini kullanabilirsin. Çünkü Z-10 standart bir laptop'un vereceği kadar ses verebilir. 2W RMS olması lazım

Tabii ki, TV değil üzerinde hoparlör olmayan monitor kullanıyorsan, z5500'ü 2.0'da kısık ses deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wassermann -- 6 Ocak 2010; 0:12:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Malko

quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

arkadaşlar bende logitech z-5500 var ama aşırı ses verdiğinden evde olmuyo
    />

Z-10 kullanacağına TV'nin ses özelliklerini kullanabilirsin. Çünkü Z-10 standart bir laptop'un vereceği kadar ses verebilir. 2W RMS olması lazım

Tabii ki, TV değil üzerinde hoparlör olmayan monitor kullanıyorsan, z5500'ü 2.0'da kısık ses deneyebilirsin.

deli ses veriyo diyolar samsung T220HD var onun da hoparlörü malum

• Yahu Z-5500 'üm var diyorsun onun yerine dandik 2 tane haporlör alayımmı diyorsun.Z5500'ün sesini kıssan kimse rahatsız olmazNe gerek var fuzili harcamaya.
  • Z5500 varken başka ses sistemi alinirm...kıs bası kimse rahatsız olmaz...
  • Yapma böyle Gözün sevem

Küstürmekmi istiyorsun Z5500 ü =)
  • quote:

Açıklama
    Dijital müziğiinizin denetimini ele geçirin!
    Dokunmatik denetimler ve yenş yenilikçi ekranıyla, dijital müziğiniz için eşsiz bir denetim sağlar.
    Çift yönlü tasarımıyla 30watt RMS geniş menzilli hoparlörler stüdyo kalitesinde ses sağlar: gelişmiş bir ses kalitesi, açık ve net tiz sesler ve inanılmaz bas sesler.
    4 adet internet radyosunu kayıt edebilme

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970243-0914-z-10-usb-speaker/productdetails.aspx?I_ID=26201

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet Z-5500 almak için fırsat arıyor, birisi de gelip Z-5500 çok ses çıkarıyor, Z-10 mu alsam diyor, zenginlik de başa bela tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Açıklama
    Dijital müziğiinizin denetimini ele geçirin!
    Dokunmatik denetimler ve yenş yenilikçi ekranıyla, dijital müziğiniz için eşsiz bir denetim sağlar.
    Çift yönlü tasarımıyla 30watt RMS geniş menzilli hoparlörler stüdyo kalitesinde ses sağlar: gelişmiş bir ses kalitesi, açık ve net tiz sesler ve inanılmaz bas sesler.
    4 adet internet radyosunu kayıt edebilme

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970243-0914-z-10-usb-speaker/productdetails.aspx?I_ID=26201

Gerekli bir açıklama olmuş. Ben V-10 modeli ile karıştırdığımdam dolayı yukarıdaki şekilde talihsiz bir açıklama yapmışım ama Z-10'u da test etmiştim daha önce temiz ve güzel ses verir ancak öyle kaliteli, tok bas vs beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

Millet Z-5500 almak için fırsat arıyor, birisi de gelip Z-5500 çok ses çıkarıyor, Z-10 mu alsam diyor, zenginlik de başa bela tabi

+1
  • kaliteli 5+1 kulaklık al çok işe yarıyor
  • z-5500 çok ses verdiğinden evde olmuyor demiş arkadaş.merak ettim nerede kullanmak üzere almış acaba
    insan 1 milyar verip bir ses tesisatı alacakken 3-5 sene sonrasını düşünmeden hareket ederse böyle olur.özel zevktir imkan varsa kaliteli bir sistem alınmasın demiyorum da kardeşim biraz saksıyı çalıştırın harcama yaparken.

zaten oldum olası z-5500'ü sevmiyorum.sebebi:
    1- o fiyata ses sistemi alacaksam ancak salona lcd'im için alırım
    2- salona kuracağım sistem biraz zarif olmalı.o woofer nedir öyle zebellah gibi

NOT: benzer bütçe ile birer samsung ve sony 5.1 aldık arkadaşlarla.çok daha şık duruyor ve çok başarılı ses alıyoruz.mundar dediğimiz yok yani kimsenin malına.kişisel kriterlerimi belirttim yalnızca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Ocak 2010; 22:22:53 >
  • yolla z-5500'ü bana sen z-10 kullan z-10 daha iyi
  • Z 5500 serisi amatör müzik seviyeleri ve özellikle pcm ve video oyunları için gayet alınabilir bir seri,ancak arkadaşların dediği gibi,sen elindeki malı satıp,onunla kıyas dahi kabul etmeyen aynı markanın çok daha düşük ve mudaili olmayan bir ürününe neden masraf edeceksin?
  • Sat bana kardeş...talibim...
  • keske bana satsaydın
  • ayrıca bi laptopun varsa ona tak z-10 u. z5500 ü de ps ye yada tv ye tak. cunku bu tv ye tam yakısır
  • her gelen laf soyluyor z5500 soyle boyle yazmıslar z5500 ps3 ıcın ozel yaratılımıs sankı arkadasın bırı z5500 cok ses yapıyor dıyor ne anlatmak ıstedıgını bılmıo ben z5500 gece ve gunduz cok rahat kullanıyorum ve ustelık de bebegım var daha 7 aylık z5500 gece o uyurken bıle sesı rahatsız etmıyor

• ben creative 4400 ile bile logitech z5500 ü rahatlıkla kullanabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.