Şimdi Ara

LOGITECH X530 5+1 70W RMS SPEAKER 135 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kipa'da gördüm. Ürün nasıl bilmem ama fiyat iyi gibi. Vatanda %24 indirimli 159 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 12 Kasım 2011; 0:19:38 >

• Yıllardır aynı fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Yıllardır aynı fiyat...

Hocam ekran kartı değil ki bu fiyatı değişsin . Z5500 kaç yıldır piyasada hala aynı aktüel fiyattan satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Yıllardır aynı fiyat...

Hocam ekran kartı değil ki bu fiyatı değişsin . Z5500 kaç yıldır piyasada hala aynı aktüel fiyattan satılıyor.

Aynen öyle bulunmaz hint kumaşı oldu bide z5500. 2.el dün aldım z5500, 500TL verdim ama hakkını veriyor sonuna kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

quote:

quote:

Yıllardır aynı fiyat...

Aynen öyle bulunmaz hint kumaşı oldu bide z5500. 2.el dün aldım z5500, 500TL verdim ama hakkını veriyor sonuna kadar.

Bunu öğrendiğim iyi oldu.
    Az kaldı emektar Z5500' ümü 250TL' ye verecektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Yıllardır aynı fiyat...

bir aralar 0 ı 300 civarıydı ne günlerdi.Keşke alsaydım diyorum bir yandanda diyorum apartman dairesinde ne kadar ses açabiliyorum ki 2+1 im neye yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

quote:

Yıllardır aynı fiyat...

300 verim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bi ses sistemi 1 senedir kullanıyorum.Apartmanda yaşayanlar için ideal...
  • 5+1 i laptopta kullanmak randımanlı olur mu?

Logitech Z4 (2+1) 'ü 5 yıl önce aldım, hala canavar gibi bana mısın demiyor :)

Yabancı kur ların yüksek olduğu bu dönemlerde 135 bu ürün için uygun gözüküyor.. Ucuz fiyat listesi veren sitelerden 3-4 lira farklı rakamlar bulan arkadaşlar olabilir, o sitelerden alışveriş yapmak kipa varken güven vermiyor açıkçası..
  • @CorinaRocchi

Randıman konusunda 2+1 den bir farkı olmaz.

Şöyle olmaz ; Laptop'u 2+1 'e taktığınızda nasıl stereo ses alıyorsanız 5+1 de de stereo ses alırsınız.

Tabiki fazladan 3 hoparlörünüz olacaktır.

Bunu laptop'ta gerçek 5+1 olarak kullanabilmek için usb den takılan harici ses kartlarından alabilirsiniz.

O zaman filmlerinizi gerçek 5+1 olarak izleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jr1907 -- 12 Kasım 2011; 11:59:26 >
  • Bende böyle birşey almak istiyorum senelerdir hevesim var öğrenciyken alamadık şimdide işim gereği mobil olduğum için artık desktop kullanamıyorum:) hevesim kursağımda kaldı, artık hep böyle sadece bakıyorum indirimlere:) Mecburen laptop kullanıyorum ve dediğiniz gibi laptopa 5+1 bağlamak tamamen anlamsız zaten kablo ve uydu kalabalığından başka birşey değil. Ya dediğiniz gibi USB harici ses kartı yada 5.1 destekleyen bir tv niz varsa hoparlörü tv ye bağlayıp görüntüyüde HDMI dan aktararak olabilir.
  • arkadaşımda bu x530dan vardı bi yerden alacağına karşılık vermişler sıfır kutusunda duruyodu bana satalım diyodu ilanı görünce aklıa geldi almak isteyen olursa pm atsın 80-90 liraya bırakır ist/pendikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

arkadaşımda bu x530dan vardı bi yerden alacağına karşılık vermişler sıfır kutusunda duruyodu bana satalım diyodu ilanı görünce aklıa geldi almak isteyen olursa pm atsın 80-90 liraya bırakır ist/pendikte

pendik olmayaydı güzel olurdu da, ordan bu tarafa getirmek işkence olur onu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.